Skoči na vsebino

[Uradna tema]COD 4: Modern Warfare


Ozi

Priporočene objave

Moj MP nick MartinPocrezze lahko bi nardil klan zdaj nas je ze kar nekaj

@kper kdaj gremo mp??

lol...thx stari,da si se spomnil name... :beer: kaj naj rečem...komaj sem ladjo preigral...me je potegnil Assassins Creed... :cough: , pa od Warhawka se težko ločim... :love: ...COD sem probal sam na split screen z kolegom. a je podobno? sej bo just give me time... :beer: pa na drugi klan si čist pozabil... :cough::D

Link to comment
  • Odgovorov 272
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

@koper clan invajta pri warhawku nism dobu ko ste delali "the cut" pa itak zdaj bolj cod4 igram warhawk pa obcasno

Danes ga dobiš, pa čeprav bi ga mogu...upam,da boš na treningu...no vsaj lepo bi bilo nadaljevat, če smo že nekaj začeli...tiste dve urice na teden...drugače pa tudi COD raztura, sam z kom bi se najdit moral... :beer:

Link to comment

Preigral in priznam, da sem pričakoval več! sicer špil zasvaja in nekako se ti sixaxis priraste h roki... težko je nehat špilat. A konec koncev nič posebnega, ne videnega in nepreigranega! Kar se grafike tiče.. nevem a je kdo opazil premik trave, plapolanje listov v vetriču ali premik oblakov? To me sicer ne moti ampak, če se ne motim je špil grafično ocenjen z slabo 10-ko? Gameplay je pa COD standard. Upam, da bo MOH (medal of honor) ponujal malo več.

Drugače pa je špil zelo zelo soliden. Kar se MP-ja tiče bo verjetno že nekaj dobrega v tem, če ste vsi tok navdušeni... Jaz očitno rabim malo več časa, ker pri meni te navdušenosti ni! Jaz bi jo ocenil z 8,2 :disbelief:

Link to comment

¸... :petting: eh ja, vrejel ali ne pri meni je isto...sicer ga kot zgodbo nisem še prigral, a sem pričakoval veliko več od grafičnih detajlov...multiplayer pa je kar je...sicer ponuja napredovanja :beer: kar jo naredi zbolj tekmovalno, a hkrati se zgublja tisti čar, ki bi ga igra lahko imela, ker vsi kar nekam bezljajo in glumijo samomorilce :crazy: , namesto, da se uporablja headset in nekako bolj umirjeno in taktično pride do točk... :roll: ...ne pa razmerje k/d 0,210 :cough: ...za bezljanje je Warhawk...lol...(off-topic . ...tam stalno dogaja "Youre always someone pray!!" Nič se ne more primerjati z Warhawkovim CTF !!! Pa naj me kdo popravi, če nimam prav! ):beer::sweat:

Link to comment
  • N7

ne vem no. verjetno je tudi pripadnost seriji pomembna. meni je spil totalno superioren. je pa res, da je gejmplej, kar sem ze omenil nekje pac cod-like.

predvsem je rezija tista, ki te potegne notri. kar se grafike tice pa okolica morda res ni najbolj dinamicna ampak jest ne vem kje pri vsem ostalim dogajanju sploh opazite travo in vreme :lol:

jest se skrijem za en kot in gledam kako vse poka, gori, explodira, trga, cvili okoli... ti efekti so fenomalni. ker zvok?! kdor je ze streljal kdaj v zivo mu itak pade celjust na tla. zvok granate oz. se bolje tankovska granata v ulicah. w000t!? meni je spil kapo dol. base na zvocnikih moram umetno ubijat, da mi kdo ne poklice policije. cez dan se pa razpalim, da je joj!

(em. ocito je tudi, da NISEM najbolj objektiven :ihih:)

:thumbup:

ozi_SLO.png

Link to comment
Jaz imam razmerje k/d 1.26 tako da mislim da nekaj narobe počneš :doh: :lol:

...nisem mislil nase, ampak na splošno... pa ne vem kje je gušt, da ti ubiješ 20x v eni igri, ki traja 10min, oni pa tebe 18x...(btw.to je tvoje razmerje)...lp :beer:

aja ozi, ko vzamem novo igro v roko, si vzamem minuto, dve za ogled podrobnosti...sej potem ne vidiš več, ampak...100 ljudi, 100 čudi... :beer:

Link to comment

Dejte mi povedat kako vas najdem oziroma se vam pridružim? Danes sem dubu povabilo od Mattre pa se nisem mogel pridružit :headscratch: , nevem zakaj, vrglo me je v začetni meni? Isto včeraj pri Nejčku. Nekaj delam narobe. Je pa res, da imam za enkrat še veliko stvari zaklenjenih.

A je opcija, da vas najdem in se vam preprosto pridružim? Kot pri WH? Pa a se da hadset naštimat tako, da mi ni potrebno igrat v popolni tišini? Se mi zdi, da sprejema vse kar se dogaja v okolici?

Link to comment

Torej strežnikov, na keterih špila tvoja banda, sploh nemoreš najdt? Če prav razumem, primer: Jaz in ti špilava... Vidiva (če?), da sta se konektala Koper in Mattra katera se brez povabila ne moreta pridružit :eye: . Torej se morava odjavit in začeti špil na novo? Nevem, to se mi ne zdi glih zelooo uporabno :yuck:

Počakat v lobbyju.. in kaj pol?

Sistem mi ni čisto jasen.. Zagotovo je nek lažji način! Sem začetnik v Online špilih tako, da tisti, ki se ob branju tega posta križa naj ''poda odgovor'' in ne ''odgrizne noge'' :beer:

Link to comment
Torej strežnikov, na keterih špila tvoja banda, sploh nemoreš najdt? Če prav razumem, primer: Jaz in ti špilava... Vidiva (če?), da sta se konektala Koper in Mattra katera se brez povabila ne moreta pridružit :eye: . Torej se morava odjavit in začeti špil na novo? Nevem, to se mi ne zdi glih zelooo uporabno :yuck:

Počakat v lobbyju.. in kaj pol?

Sistem mi ni čisto jasen.. Zagotovo je nek lažji način! Sem začetnik v Online špilih tako, da tisti, ki se ob branju tega posta križa naj ''poda odgovor'' in ne ''odgrizne noge'' :beer:

oj, Ic naj ti odgovorim...torej ti se prijaviš on-line in takoj pogledaš pod invite friends...da vidiš kdo je gor od poznanih...izpiše ti vse ki jih imaš pod kolegi in tisti trenutek igrajo COD...nato enega od njih ali vse povabiš v svojo "čakalnico"...če že igrajo kako igro te povabijo nazaj (naj bi te) in sprejmeš povabilo, ter se priključiš igri...ali pa se vsi preselimo k tebi in ti iščeš igro za nas...(bolje,da se za začetek ti nam) :cough: ...sej ni tko hudo,le potrpljenje je trebe met...pa videl sem te gor danes, a prepozno...javi kdaj in če boš ju3 boš kaj gor,pa bomo rešli...lep pozdrav... :beer:

Link to comment

lp.

mi lahko kdo pomaga prosim, ker bom znorel počasi zraven.

COD4 se mi nikakor noče povezat online da bi se lahko pridružil lobbyem.

Porte sem vse odprl na ruterju, drugo pa ne vem kaj še naj naredim.

Zanima me samo ko odpiraš potre a je potrebno vnesti ip od ruterja ali ip od ps3?

Ko sam ustvarim online igro pol me poveže in vrže v sobo kjer pa pol ni nobenega.

Piše mi trying to join potencial matches v nedogled.

Hvala za pomoč če mi bo kdo znal pomagat

Ni nam lahko!

Link to comment

enostavno zadeva je super sploh za streljačine saj imaš miško. mogoče je zadevica malo premajhna za odraslo roko (meni je vredu saj sem nekoliko mlajši). malo so moteče tipke na levi strani miške ampak se jih po 3 urah igranja hitro navadiš. frag fx seveda ni primeren za fifo08, ter za kakšno dirkaško simulacijo, kar pa se tiče streljačin obvezna oprema.

fuzi00748058710.jpg

ODKLEPAM PSP [na terenu] (sem iz Ljubljane) 070/313-386

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.