Skoči na vsebino

Area 51


Priporočene objave

mislim da ti (mi vsi) nisi samo ena bakterija ampak nekej precej bolj zakompliceranega

Možgani SO biološki superračunalnik kje piše da se ne more razviti tehnološki superračunalnik

Mogoče da na nekaterih plantih vse izhaja iz čipov ni nujno da je pri njih npr gozd mogoče je silcij (upam da sem prav napisu (uno v čipih))

Link to comment

bwahaha otroska pamet! :hyper:

Nisi me razumel.

Kaj je zivljenje je zelo relativno uprasanje.

U bistvu smo bakterije, samo bolj zakomplicirani smo, princip je pa isti.

bistvo zivljenja je samo razmnozevanje oziroma obstoj, ker drugace nas ni.

Nismo pa nikakrsni baw-baw. Stvar je cisto logicna, ampak se mi trenutno ne, da razlagat, ker imam obisk.

Link to comment

kak ste vi smešni... kak bi lahko bili mi edina bakterija v celi galaksiji ? wtf ? to sploh ni možno... lahko so na kakih drugih planetih kake bakterije ki zglejo podobno nam ampak naprimer ne nucajo kisika oz whatever... dajte nasploh je nemogoče da smo sami..:) glede nlp-jev še sam naj nevem mogoče je res mogoče ne... sicer pa se rad včasih spustim pa berem take in različne članke... v glavnem v arei 51 majo nekaj kar očitno nočejo da izvejo drugi... :)

Link to comment

Ne vem no, neki tam v area51 skrivajo, to je zelo očitno, samo kolk je možnosti, da bi se nekje drugje v vesolju razvili takšni humanoidni "vesoljci" z dvema rokama in nogama, sam mal pametnejši od ljudi? Ne vem, mogoče so v bistvu to nrkakšni naprednejši ljudje, z Zemlje in so se odselili na nek drug planet, zarad tega, ker jih tuki niso sprejemal, al pa si to samo domišljamo? Dejstvo je, da dokler ne bo nekih pristnih dokazov, ki jih bo lahko vidu cel svet, ..ne bo nič. Sploh pa ta ameriška vlada, tajne agencije, itd. ne mislijo nič razkrit. Je pa tudi res, da če bi se razvedelo, da izvenzemeljska bitja res obstajajo in, da so res že obiskala Zemljo bi nastala velika panika, ker je velik takih ljudi, ki začnejo kar "bezljat" po svoje, ko kaj takega slišijo, taki ljudje pa potem trosijo bedarije in paniko naokrog. No, skratka; Če bi tajne agencije tipa CIA, USAF priznale obstoj izvenzemeljskih bitij, ljudje tem agencijam ne bi več nič verjeli, ker bi vedeli, da so v preteklosti že lagali. tko, da je to en začaran krog v katerga se ameriška vlada zapletla in vpletla še cel svet zraven.

Link to comment

Hehe kako ste smesni.

Veste vecina vas pozna crash NLPja v Rooswelt (al kak se ze napise).

Prvo, ko se je crash nekega plovila zgodil so povedali, da je crashnil NLP, da bi s tem prikrili njihov TOP secret letalo. Nato drugi dan pa so stvar takoj zelo zanikali in tudi zanikajo do danes.

Mislim master plan kako prikriti kaj top secret se je tam res zgodilo, kot pa to da folku prvo reces da je nlp, potem pa stvar z vsemi mocmi zanikas.

Ljudje so takoj bili 100%, da je res crashnil NLP in se niso ubadali s tem, kar se je res zgodilo.

Stvar je totalno otrocja. Sicer zivljenje obstaja po celem vesolju, ampak ce bi nas obiskovali, bi si ze zdavnaj segli v roke. Da ne omenjam razdalij, ki jih je potrebno prepotovati za to. Clovekl je ze tako umsko zelo razvit in na nas razvoj so uplivala razlicna nakljucja (da ne omenim, da vsi izviramo iz istega organizma). To, da je zivljenje se kje sploh ni cudno. Smo pac nekaj kar se je ohranilo (z razmnozevanjem) in s tem prilagajalo okolju s cistim nakljucjem vseh dogodkov (tudi mutacije spadajo sem notri).

Ampak, da nas obiskujejo pa je ze tako logicno, da ni res, kot sem ze prej napisal, da bi se potem takem ze srecali.

Drugace pa tudi ce vzamem za primer kapnike v jamah. Ali smo toliko drugacni? smo po principu obstoja, ampak v osnovi smo isti. Vsi smo zgrajeni iz protonov in elektronov in mozno se par ostalih delcev.

In smesno je vcasih, ko se ljudje cudijo, kaksno cudo smo in vse to, medtem, ko je stvar smesno enostavna, samo predstavljat si je treba znati.

Sem extremno slab v razlaganju mojih misli, zato tudi moj post vecini ne bo zgledal smiseln, ampak nekateri pa boste lahko skapirali kaj sem mislil v osnovi. :P

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.