Skoči na vsebino

I Am Legend


Priporočene objave

Robert je nadarjen znanstvenik, a ostane brez moči ob izbruhu skrivnostnega virusa, ki mu vzame družino in uniči človeško civilizacijo. Zavoljo redke imunosti Robert ostane edini preživeli v New Yorku, toda v temačnih sencah se skrivajo v krvoločne stvore spremenjeni ljudje, ki ponoči prilezejo na plano in iščejo nove žrtve. Med neprestanim begom pred pošastmi, skuša Robert najti zdravilo proti virusu, toda nekdo (ali nekaj) ga ves čas spremlja in čaka, da stori usodno napako.

TRAILER

http://www.youtube.com/watch?v=C2fWJ6ux8PM

i-am-legend-bigposter.jpg

Sodeč po traileru mislim da bo film ODLIČEN :D aja pa še to I AM LEGEND pride k nam 17.1.2008 ;)

markolepisig1.png
Link to comment

Glede enakosti z Resident evil je res, ampak je cisto drugace zasnovana zgodba. Je kr zanimivo, ko se z muscle carom fura po celem New Yorku pa nobene zive duse nikjer (razen zivali). U temi pa se skriva marsikaj. Film je res ful dobr, ker se zlahka vzivis v njega in je zelo dobr prikazano njegovo psihicno stanje. Konec pa bi lahko bil boljsi...enostavno. Ce bi konec drugace zakljucili bi dobil se kaksnega oskarja. :eye:

Link to comment

Meni osebno tudi dokaj dober, v bistvu ljubim filme s tako tematiko, ala postapokalipsa:)

Je pa res da bi bilo vseen ce ljudje nebi preziveli v taki zombi vlogi. Kaj pa vem mal so pretiraval, pac njihova inteligenca. PAr let so bili v senci potem pa so kar naenkrat ze zaceli postavljati pasti.

LP,Sandi

PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net

r4forumro4.th.jpg

ali www.taskmedia.si

Link to comment

Za tale film nisem nikoli imel nekih pozitivnih pričakovanj, sicer svaka čast Smithu, ki je končno odigral eno vlogo kot se zagre (poleg Alija), ampak meni film ni bil nič posebnega (postapokalips je vedno več in so tudi trenutni trend, sicer so daleč od slabih (Children of men, plus mogoče 28 weeks later, čeprav mi ni bil všeč, in resident evil vegas, ki ga sploh ne bom gledal), ampak zdi se mi, da je tale film nekakšen znanilec poplave tovsrtnih filmov.

In zaradi takih minimalnih pričakovanj, me je film na čase pozitivno presenetil, predvsem to poglobljeno zamolčano psihologijo, ko se res skušaš vživeti v glavnega akterja. Plus mogoče še popolno prazen in zaraščen Manhattan, z zarejeno čredo divjadi v Central parku :lol: , taki trenutki s predelovanjem pozitivnih in negativnih posledic takega življenja so res zlata vredni, ampak takih trenutkov je največ le v prvi tretjini oziroma polovici filma, druga polovica se zdi le nek prisiljen zaključek teh dogodkov, ki mi niti najmanj ne ugaja.

Poleg tega je preveč očitno še kopiranje koncepta Rage iz 28 days later, plus da so bolj bledi in pametni.

Zato dobi tale film od mene eno solidno sedmico.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.