Skoči na vsebino

BlastFactor


rolihandre

Priporočene objave

Aha jaz sem ga potegnil iz Nemške trgovinice :D . Ker sem lepo plačal z Wirecardom, ki nažalost na drugih ne deluje.

a lahko tole objasniš ? js mam EU MA card, ki seveda ne dela na nobenem storu, tako da iščem način nabave teh malih igrc iz PSN-ja.. sicer me malo skrbi da bi na nemški dobil pol nemško verzijo, to bi bla potrata denarja :)

Link to comment
Aha jaz sem ga potegnil iz Nemške trgovinice :D . Ker sem lepo plačal z Wirecardom, ki nažalost na drugih ne deluje.

a lahko tole objasniš ? js mam EU MA card, ki seveda ne dela na nobenem storu, tako da iščem način nabave teh malih igrc iz PSN-ja.. sicer me malo skrbi da bi na nemški dobil pol nemško verzijo, to bi bla potrata denarja :)

Ce imas Mastercard, potem si lahko na www.wirecard.com ustvaris virtualno kartico Wirecard, katera deluje na nemskem storu, igre pa so vse v anglescini.Ko si ustvaris Wirecard bos verjetno moral pocakat dan dva, da jo aktivirajo...Takoj nebo delala.Deluje pa tak, da si iz tvojega Mastercarda nalozis sredstva na Wirecard. :beer:

Glava666.jpg
Link to comment
Tudi sam sem zdaj lastnik Blast factorja ! Je kul , ampak mi ni tako kul kot je Super Stardust HD ... Bom pa igral !

meni so pa wirecard account zaklenili :) basradi, in ne morem nabavit še ničesar, čakam njihove strokovnjake da povejo kaj je narobe, potem pa nabavim večino teh majhnih igrc dol z PSNja, v nemškem sem se že registriral,... jupiiiii :)

Link to comment
No super ... Boš malo povedal kakšen rezultat !¨ :beer:

ma sej demoti so nice... mogoč so mal dragi špili, ampak nekje 30e bom reskiral pa pobral dol večino kar je dobrih igr, recimo loco roco za otroke pa kaki old lemmings, pa stardust obvezno, pa še par se jih najde... treba podpirat programerje da bodo dali še kaj več ven :)

Link to comment

okej pa je šlo..

uspešno kupil :

Super stardust HD

LocoRocoCocoreccho

Super Rub a Dub

Go Puzzle! alle stufen :D

Nekak mi je 1€ zginu iz wire kartice, nevem vrjetno pri checkiranju kartice poberejo, pa pri nalaganju dnarja gor poberejo 1€ ampak hej, če je to edini način da prideš do igrc, pa naj bo...

torej, PREVERJENO DELA!

lep dan in hvala za pomoč :)

Link to comment

No, da ne boste samo nekaj bluzili, raje še malo o igri.

Torej, Blast Factor. Ne vem, kje ste vi to kupili, jaz sem jo v US Storu. Tam je na voljo osnovni Blast Factor za 10 USD (Basic Research), potem dodatek Advanced Research za 5 USD in še nek multiplayer dodatek (za 2 ali 3 USD, sem pozabil). Tega zadnjega nimam, prva dva pa.

Fora je v tem, da je osnovni Basic Research sicer kul, samo ga hitro skapiraš, nakar ti igra postane čisto enolična, dolgočasna in tudi prelahka. Dodatek Advanced Research pa je prav huda zadeva, z njim Blast Factor dejansko postane čisto nova igra. Skoraj bi rekel, da je Advanced Research nekje na ravni SSHD. Vendar je žal nekako spregledana zadeva, verjetno zato, ker je osnovni BF bolj švoh, si ljudje niso kupovali dodatka, zato je posledično tudi konkurenca bolj nikakva. Pri SSHD je ravno to (poleg tega, da je igra že itak super), glavna fora, da je konkurenca čisto sick in se prav z užitkom trudiš dobiti čimboljši rezultat, da bi ja čimvišje po lestvici prišel.

SSHDja sem res precej igral, ga že totalno ownam (ko sem dobil moj trenutni Arcade osebni rekord, sem prvo življenje izgubil šele pri 330 milijonih, na tretji težavnosti Elite), pa sem še vedno komaj na 31. mestu.

BF sem pa bolj malo igral, pa sem na Basic Researchu sedmi, na Advancedu pa celo četrti. Pri Basicu še je nekaj konkurence, samo pri dodatku sem pa res prišel na četrto mesto po ene petih urah igranja, kar je res žalostno. No, Top 3 so hudi, se res vidi, da so zadevo poownali, samo ostalo je pa res švoh. Še zanimivost, prvi trije na Advanced Researchu (ki so tudi pred mano na Basic Researchu), so višje od mene tudi na SSHD Arcade lestvici. Vsi trije so nekje na 10. - 20. mestu, ravno malo pred mano.

Vglavnem, tisti, ki imate BF, obvezno kupite dodatek Advanced Research, ker šele z njim postane igra tisto pravo. Če ste že dali 10 USD za osnovno igro, lahko daste še tistih ekstra 5 za to, da bo ta igra dejansko postala vredna svojega denarja.

Bom v kratkem še en BF FAQ napisal. Ne se bati, bo precej krajši od tistega za SSHD, ker je tudi igra veliko bolj preprosta. AR je sicer kar težka, samo fint, ki jih moramo poznati in kapirati, je pa precej manj. BF, z dodatkom vred, se da dejansko v nekaj urah čisto zaobvladati, medtem ko pri SSHD to traja kar nekaj časa.

Pa bi prosil vse Blast Factor in SSHD lastnike, da me dodajo na svojo friend listo (PSN: Potegaman). Mi je prav zabavno primerjati vaše rezultate med sabo. (Pri SSHD na moji listi trenutno vodi D.Tidus (Besko) z 58 milijoni (Arcade). Bravo, se vidi napredek, samo to še vseeno ni to.)

Potegaman.jpg
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.