Skoči na vsebino

[Uradna Tema] Gears of War II


RIDDICK

Priporočene objave

  • Odgovorov 522
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

  • 2 tednov kasneje...
  • 3 tednov kasneje...

A mogoče kdo ve zakaj mi napiše, k grem pod xbox live public in si izberem Flashback Players' Choice in mi napiše, da je v partyju preveč ljudi za Flashback Players' Choice, čeprav sem v partyju samo jaz in mi še napiše, da naj odvečnega playerja kickam (samga sebe ne morem kickat).

EDIT: Če je kdo za co-op na insane, naj me doda. GT: SapphireX360

Link to comment

Jaz bi najprej razmišljal o odpravi laga pa uvedbi parih malo bolj zanimivih map - me prav zanima, kaj bi blo, če bi naredli eno mapo, ki ne bi bila zrcalna čez polovico.

Sicer pa tud to ni tak slabo, sigurno boljše kot neki self-raising-and-lowering čini. Itak nisem prišo prek drugega. Pa naj dajo vozila not. Kako warthogu podobno vozilo z troiko zadaj, locusti bi lahk meli pa bicikle z dvema sedežema, da bi se lahk en z boomerjem zadaj vsedo. That should spice things up.

Pa kaj je finta s tistimi slikami? Itak lahko slikaš samo takrat, ko si mrtev. Se pravi da sebe ne boš mogo nikoli posnet, kakega replaya tud ni, če že hočeš slikat moreš pa nujno umret. Da ne omenim kak mi gre na živce, ko gledam dogajanje iz dead perspektive in pomotoma stisnem B in mi napiše "please wait, taking a picture." Gee, thanks, I really wanted to capture this amazing moment of tr00 l33tness. Naslednjič bom ko en maniak mashal B in bom mel potem slideshow. Go Gears!

In še to... Why the fuck so v igro dali hammerbrust? Itak je totalno zasenčen s strani Lancerja z motorko, kar pomeni, da niti shotguna ne bi rablo bit, ker je tud ta dostikrat neuporabn proti t. i. assault riflu. Najboljše, da bi dali Lancerju še scope pa single fire opcijo, pa bi mel potem še sniper. Kje sploh locusti v hordu dobijo Lancerje? Kr prideš do enega da bi ga bashal, pa te začne žagat. Zdaj si zamislite, kak kul bi bla vozila v hordu. Pa seveda drugačnih mapah.

In zakaj Carmini v kampanji vedno umrejo? Mislim, najboljši lik v kampanji, edini iz delta squada, ki ni totalni muscled up smartass, in takega potem ubijejo. Zakaj ne bi ubili Bairda, on je itak totalni šit. Cole je isti. In grem stavit, da bo v tretjem delu spet en iz familije Carmine, ki bo na frišno prišo v Delta squad in ga bo nekaj ubilo.

Sicer bi se mogo pa itak cel planet (katerikoli že to je) skupaj sesest, ko majo locusti tolk rovov spodaj. No, sej zdaj so vodo spustili v rove, sam bo ta voda začela na Kitajskem ven tečt, na drugi strani bo pa stoletna suša.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Ni to COD, da bi rabil razgibane, IRL mape. Simetrične mape prej pokažejo, katera ekipa je boljša(ja ok lag, ampak fuck it smo že dost jokal). Bojevanje za power weapone na mapi z enakimi pogoji, izbira taktike te stvari pridejo do izraza ob takih mapah. Sploh pa Halo - The Pit mapa je tudi simetrična in ena najbolših. :)

Also Combustable mape se mi zdi da niso vse simetrične....

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...

In zakaj Carmini v kampanji vedno umrejo? Mislim, najboljši lik v kampanji, edini iz delta squada, ki ni totalni muscled up smartass, in takega potem ubijejo. Zakaj ne bi ubili Bairda, on je itak totalni šit. Cole je isti. In grem stavit, da bo v tretjem delu spet en iz familije Carmine, ki bo na frišno prišo v Delta squad in ga bo nekaj ubilo.

Sej v 4ki bo Carmine prezivel :rock: Bairda nihce ne fenta zato ker smrdi (kot GoW2). Kako jim je pa uspelo zasrati Cola pa mi ni jasno :headscratch:

XBL: qDING DONGp

PSN: DoodlyDingDong

Link to comment

Nov Update

The title update - due on March 24 - is geared at making player's progression up the ranks more transparent. The contentious, confusing "TrueSkill" system will remain in place, though its scoring formula will be kept "under the hood". For more visible feedback, "players will earn experience points for scoring in public matches". The more points in a public multiplayer match you score, the more experience points you accrue (with a total of 250 on offer as part of the update), the higher up the food chain you move.

Nove mape

A week later - on March 31 - the "Snowblind" map pack will be released. It will include four maps, three of them (Grindyard, Under Hill and, Courtyard) new, one of them (Fuel Depot) a remake of an original Gears 1 level. You can see a couple of pics of Grindyard here, along with a score sheet showing off the new experience system.

The update will of course be free. The map pack? No word on price yet, but 800 MS Points sounds like a good bet.

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

no pa smo tle...zdej sm ga apdejtal sam še kr nimam map...

zanima me če pri varjanti remote IP adress moram narditi nov gamertag al lahko

zadržim svojga ? Ali lahko sam za en mesec plačam in pol prekinem?

A moram pol fiksno prek njih igrat al po downloadu in 7eurih vse po starem ?

Cela zabloda...jst sm hotu sam mal strelat marsovce...hehehelp

Three rifles, two shotguns, three pistols, Longshot, Torque Bow, Boomshot, Digger, Mortar, Mulcher, One-Shot, Hammer of Dawn, Boomshield, four types of grenades, and a ****ing fire extinguisher. MITKKO HAZ SPOKEN

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.