Skoči na vsebino

Arey

staroselci
  • Število vsebin

    825
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    2

Arey bitje nazadnje osvojilo dan Avgust 29 2011

Arey je imel/a največ lajkane vsebine!

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan bitjem.

Arey's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

5

Sloves v skupnosti

  1. To jabolko predstavlja tako kvalitetne produkte zato, ker firma s tem jabolkom izdeluje tako kvalitetne produkte. Ne zato, ker jabolko samo po sebi predstavlja kvaliteto. Pa mogoče kakšnega bedaka v komentarju manj. Sej so to konzolne vojne, sam dejmo malo manj žaljenja in več argumentov (in trollanja ).
  2. Arey

    Rabim resno pomoč

    Če si tak računalniški analfabet kot trdiš je verjetno res za premislit če nebi raje nesel h Goblinu. Ne vem sicer kakšna je cena, ampak če ni pretirano, je to po mojem carska opcija, si jo velja zapomnit.
  3. Če si kupila pri Goblinu je najbolje da pokličeš tja, in jih prosiš naj ti zadevo zrihtajo v operativno stanje. Verjetno so že imeli tak problem.
  4. Spreminja se vsak teden, ampak na cheapxboxlivecodes skoraj ziher ne boš preplačal. Vzemi 12+2, je ceneje.
  5. Potrjujem, jaz sem vzel 12+2, slabih 40€, kodo sem dobil izredno hitro.
  6. Arey

    Xbox 360 vprašanja !

    A res al kaj? Od kdaj se Logitechov plastic fantastic pojmuje pod kvalitetno robo? Pokaži mi eno stvar od logitecha ki je kvalitetna, in da ni miška ali tipkovnica. Gregor: To zgleda dost proper! Mislm, ajde, ni glih vrhunec oblikovanja in lahko bi bilo krepko manjše, ampak vseeno je svetlobna leta boljš kot tist beden kabel!
  7. Arey

    Xbox 360 vprašanja !

    Kaj, a za xbox live chat (partyje in in-game) lahko chataš brez unega kabla ki ga daš v kontroler? A se prek wirelessa poveže tudi to?
  8. Ta novi plačljivi addon ki pride: mape boš vseeno lahko igral online zastonj kot je blo to zdej?
  9. Žal se motiš, uradno je nelicenčne kopije katerega koli izdelka v sloveniji prepovedano prodajat. Tako da je trgovec kriv čim kaj takega proda. O tem kaj pa naši trgovci prodajajo pa nimam informacij.
  10. Arey

    Xbox 360 slim

    Model, mal se umiri. Njemu so zamenjali bp, precej ljudem ki jih osebno poznam tudi, tako da ne moreš tega označiti kot laž. Lahko pa rečeš da v tvojem primeru to ni držalo. Lej, ti maš cajt cel dan po forumih brat in se ukvarjat s pridobivanjem informacij in prečesavanjem pravih od napačnih, drugi pa svoj čas cenijo, in jim je bolj udobno (in časovno učinkovito) klicati trgovca, ki jim lahko s prve roke razloži vse kar ga zanima. *edit Se opravičujem, ozi, nisem videl tvojega posta preden sem stisnil na odgovor.
  11. Arey

    Xbox 360 vprašanja !

    Volim te! Pa imajo različne LED TV dejansko različno TV sliko? Ker paneli so itak isti, oz jih je le par na trgu, vse ostalo je elektronika proizvajalca, ki pa itak povzroča input lag.. Seveda štejejo tudi dodatni "featurji" TVjev (USB branje filmov ipd..), ampak sem osebno mnenja, da imam raje HTPC za take hece. BTW: Vse igre na xbox 360 tečejo v 720p resoluciji. Tako da če misliš da boš imel na 1080p boljšo "grafiko" se motiš, bo le upscalana slika. Je pa res, da pride nova generacija konzol čez kako leto ali dve, in takrat boš verjetno še vedno mel isti TV. Pomisli. Pri manjših (32˝) TVjih HD ready ni bil panika, ker je bil itak majhen TV, medtem ko pri 42 že zna biti razlika. Odvisno koliko časa ga misliš imet in za kaj ga boš rabil.
  12. Jah, sam eno založniško hišo malo briga a se bo pri nas fragmentirala baza igralcev če oni prodajo par miljončkov DLCjev, ane. Po drugi strani so pa tut uni k so jih kupli nategnjeni, in verjetno naslednjič ne bojo kar tko kupili. Seveda, nategnjeni ni prava beseda, ker lahko zdej igrajo karte s svojimi kolegi ki niso pripravljeni plačat in se s tem zajebavat (VPN če je treba,...), ampak grenak priokus seveda ostane. Drugače je pa res, da je bolje da so dali karte zastonj. Vsaj imo, sam jz jih nism plačalm therefore not salty.
  13. Arey

    rabil bi pomoc

    In kaj sedaj, se lahko brez VPNja povežeš, ali ne? Se lahko prek VPNja povežeš? In, a si dal lokacijo res za USA, ali si dal GB?
  14. Arey

    Xbox 360 vprašanja !

    Mislim da je res tako kot pravi bessie - če boš imel sliko prek HDMIja boš težko prepričal TV naj vzame audio vir kje drugje (razen če to izrecno omogoča). Poleg tega lahko gre zvok tudi prek HDMIja, ampak nekako sumim da to že veš in da imaš razloge zakaj se temu želiš izogniti. Probej kje kupit komponentni kabel. To so tisti 5-prikopni kabli ki so jih včasih talali zraven ELITEov, preden je xbox imel HDMI prikop. Na moj TV sem s tem dobil odlično HD sliko, pa še 2 priklopa sta namenjena zvoku.
  15. V tujini je generalno vedno ceneje, vendar ni ogromne razlike (če ni slučajno kaka ubijajoča akcija), poleg tega imaš pri slovenskih trgovcih enostavno možnost uveljavljanja garancije. Zdej, načeloma se škatle ne kvarijo, ampak nikoli ne veš. Poglej kakšna je razlika med najcenejšim trgovcem v slo in v tujini, pa se sama odloči.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.