Skoči na vsebino

moster hunter freedom 2


matjaz

Priporočene objave

  • Pred 1 mesecem ...

Sej ne vem če je še aktualno, za začetek sta najbolj vsestranska S&S (Sword & Shield) in Katana. Ostalo je že bolj tehnično zahtevno (je treba vsaj malo poznat napadalne vzorce beštij). Sam sem velik ljubitelj Hunting Hornov in Dual Bladesov, čeprav še največ uporabljam kar kladvo (največji damage output).

Trenutno se matram na 7* questih, ter farmam razne Rathian/Rathalos/Lao-Shan Rubyje.

A sploh še kdo igra MHF2 razen mene?

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
Jast ga igram že preko 300 ur pa se ga še ne morem naveličati.

Drugače sm ubil vse beštije razen Fatalisa ker se mi ne da ubiti 10 zmajev iz vsake vrste.

Ma sej večino elder dragonov se da zaklat na uno cheap foro z adrenalinom +2 in felyne heroics. No, vsaj jaz sem ubil tako že Kirina, Teostro in Kushalo. Lunastro nisem še probal, Chameleosa se verjetno da tudi samo gre hitreje z dobrim fire ali dragon orožjem. :lol:

Aja, če kdo ne ve kako se jih kolje na cheap način, naj pogleda kak filmček na youtube (išč npr. "kirin cheap-out"). Teostro na Youtube nisem zasledil, če kdo želi, mu povem kako in kje se da.

Link to comment

Skoraj, HR6 sem, nimam pa še dovolj Lunaster za Fatalisa (ne dobivam questov z njo not). :headscratch:

Felyne Heroics ne naredi igre lažje. Le par žvali na par terenih naredi lažje. Dual Kirin je še vedno težek za popizdit, pa tudi en sam Kirin s Heroicsi ni glih samoumeven (dvomim, da ga je kdo ubil v prvem poizkusu). Edini res lahek elder dragon je Teostra v Desertu. Pač greš v areo 3, si zbiješ energijo na manj kot 10% (=aktivacija heroicsov in adrenalina) in pol splezaš na uno polico, se daš ob zid in čakaš Teostro. Ko pride jo nafilaš s konfeti in je. G-rank Teostro mi ne uspe vedno ubit, ker jo pač tolko poškodujem, da po 25 minutah dobim repel.

Pa emperor lao kanona še nimam, mam navaden lao kanon :sweat:

Link to comment

Tud jast sm pri dual kirin sam bi rad pogruntal foro kako se da privabiti samo eno Kirinčino naenkrat. Tista fora s Teostra je pa tud dobra in stara sam je eden izmed najlažjih načinov če imaš lok.A drugače si že blizu "konca" igre ker men se zdi da bom kmalu končal ker moram ubiti še G rank Chameleos in Teostra ( na žalost je teostra pri volkanu tako da bo kar težko ker sem povečini Bow uporabnik :puppy: )

kumarcazmajonezo.png

Link to comment

Nimam še G-rank Teostre, samo po moje bi se dalo to foro naredit če imaš odprt dostop do aree 8 (in posledično do vzpetine v arei 7), torej, Volcano - Day.

Ravnokar sem ubil HR3 Teostro v manj kot 9 minutah (od tega kakih 3-4 čakal, da pride do mene). 60x water shot + kake 20x pellet shot pri napadu 793.

Če ti je pri srcu lok in se znaš dobro umikat, probaj vzet kak water bow (Dragonhead Harp?) al pa kar Akantor Bow, oklep z Adrenaline +2 in Felyne Heroics. Bojda pade Fatalis s kakimi 70 power coatingsi, Teostra bi morala z manj.

Naslednje heroicse, ki dobim, bom investiral v kakega Ash Laota. Moram probat GS lvl3 charge na njem al pa do kolko se da nabit napad od War Conge (brez adrenalina in heroicsov pridem do 1800+, me res zanima če se da pridet do 3500 :rock: )

Link to comment

Ja, dajo ga samo mačke. Pač zbiraš mačke dokler nimaš vseh 5, ki imajo po 2-3 zvezdice v tisti kombinaciji hrane, ki ti je najbolj všeč (pri meni meat+veggie) in pa imajo skill heroics. Traja sicer nekaj časa, da jih dobiš 5, ampak pol se pa kar obrestuje. Jaz imam 3 mačke s heroicsi in 2 z ultra/mega lucky catom, heroicsi + lucky se kar dogajajo, dobu pa sem tudi že ultra lucky + heroics + temper + aim. :D

edit: una Teostra v 9 minutah je bla 2. misija, po repelu. Za "novo" teostro porabiš kar dosti več metkov.

Link to comment

Itak, da trajajo samo za en quest. Lucky cat je dober, ker poveča osnovno nagrado na questu za 30% (mega) oz. 50% (ultra lucky cat) menda. Na žalost ne poveča bonus nagrad za kak odrezan rep al podobno (nič dodatnih rathalos/rathian rubyjev :( ).

Sicer pa so felyne whim skilli večinoma dokaj useless razen par izjem.

Link to comment

Ne še. Dejansko jaz še vedno farmam, ker nimam še dobrih orožij. Predvsem mi gre na živce, da ne morem dobit monoblos hearta kljub temu, da sem ubil že 32 monoblosov. In pa seveda raznih rathian/rathalos rubyjev. Še lao mi je dal že 3 po 10 killih :doh: .HR6 queste zaenkrat delam zelo počasi, moram prej vsaj še kak blos heart staknit.

Link to comment

Jas mam 1 rathalos in 1 rathian rubi,sm pa dobil monoblos heart pa si mislim narediti Frost reaper sam mi manjka še Lg Lobstershell.Drugače pa moram pri HR6 narediti samo še Dual kirin(verjetno bom počakal na MHP2G ang.patch da mi bo potem maček pomagal pri questu). :bringiton:

kumarcazmajonezo.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.