dottor Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Ko uklopim PSP mi samo lučka gori in je črn ekran! Če pa dam L alpa R se ne spownem tipko + za upalit mi zasveti ekran in je vseeno črno! Sm klical na servis in pravi da sm ga verjetno zaflešal (ne vem kako to misli in kaj misli rečt s tem), in da ga bom verjetno mogu na novo dat M33 gor original! To mi ne problem, samo me zanima če lahko to jz nardim sam doma in kako?! AL da raje dam unih 20€ + 2x poštnino da mi to oni nardijo?? Quote Link to comment
Guest mikimiska Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 PSP si brikal. Rešitev pandora battery in ponovno nalaganje CFW. Quote Link to comment
NoWii Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 birck al pa zaflesan = eno in isto (da nebo dottor kej zmeden) in ja, posles njim in oni ti bojo ustimal. ampak je sansa d ti nebojo dal gor CFW, ampak uradnega od sonija....pol bos pa mogu seenkat shekat Loh das tud pandorino baterijico....ampak tuki so zmeri komplikacije Loh pa enga na bolhi podkupis za enakih 20€.... Quote Link to comment
dottor Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 kaj pol če mi dajo gor original software od sonya, se da 3.90 M33-2 gor čisto normalno daš 390 + EBOOT v mapo UPDATE in pol V mapo PSP/GAME al je kakšen drugi postopek Quote Link to comment
Guest mikimiska Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Če ti naložijo originalen SW je enako kot takrat ko si kupil nov PSP. Quote Link to comment
NoWii Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Če ma slim verzijo....pol je ot res, kar je mikimiska povedala Pr tadebeli pa ni nujn.... Quote Link to comment
dottor Posted March 24, 2008 Author Share Posted March 24, 2008 sm ga kupu že s CFjem gor!! Quote Link to comment
Recommended Posts