shoelace Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Habala, ne morem verjet da tega topica še ni sploh, če sem ga pa spregledal pa kr delete. Anyway, gre za nadaljevanje ne tako legendarnega R6 Vegasa, ki smo ga mnogi spregledal, predvsem zarad neumnega multiplayerja in experience sistema. 2ka obljublja boljšo grafiko, več orožij, nov experience point sistem, novo kampanijo in ostalo nepotrebno šaro. Story mode se bo tokreat odvijal pred prvim delom, coop kampanija pa bo samo za dva igralca, ka rje čist neumna poteza. BTW špil je že zunaj, vsaj v US, pa pri naših vrlih piratih, ki oglašujejo v modni jani in salomoncu. Odzivi so dokaj dobri, multiplayer naj bi bil fixan in naj neb bilo več toliko spawncampinga in ostalga sranja. GI review (score 9.5): http://www.gameinformer.com/NR/exeres/5 ... B9A011.htm Quote xFire: spankrock Link to comment
Dejch Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Ne morm sprobat, ker sm fasu RROD. Quote Link to comment
shoelace Posted March 16, 2008 Author Share Posted March 16, 2008 NumberUros enako, me je ravn prej klicu Zrihtite hiter :thumbup: Quote xFire: spankrock Link to comment
H5n1 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Sej greva ju3 v H. N. pogledat ce bodo lahko menjali :crossfingers: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Sawyer Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Zakaj bi menjali? A je cisto nova konzola? Quote Link to comment
H5n1 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Ne vem kako je s konzolami v harvey normanu (jih nimajo vec... vsaj xboxov ne). Garancijo pa se vidno ima :thumbup: Ce mu ne dajo nove konzole (jih baje nimajo) bi bilo dobro, da bi mu dali :cash: 200 minimalno :crossfingers: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Sawyer Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Ja ne. Poslali jo bojo na servis potem pa mora cakat maximalno 30- 48 dni al kolko ma MS. Pol pa mu morajo novo dat kolko vem. Quote Link to comment
Sawyer Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Aja k temi nazaj. Noja meni se ne dopade prevec first person shooter. Jaz mam reje da vidim lika kak se premika in gible pa da je realisticne sorte ne pa tak kot GOW. Demota od Vegasa 2 verjetno nebo ne? Quote Link to comment
MaDrung Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Uh! V enki sem tako zelo uzival. Res dobra taktika in dodelan gameplay, grafika, realnost... Komaj cakam! Quote Link to comment
zyzyx Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Na ja, tole ni glih ultra-realistična zadeva. Lahkotna (lahkotna =/= lahka) komandovščina pač. Quote Link to comment
>spaceman< Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Enka je bla kar zajebana pa realistična tud.Super špil Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
zyzyx Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Niti ne, če jo bi primerjal z Rainbow Six 3: Raven Shield s PCja ;> Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 1ka je bila spregledana zaradi Gears of War, a je meni bila skor bolj vsec kot slednji, sicer je pa nisem uspel preigrati, tako da bi morda spremenil mnenje, ce bi jo koncal. Vsekakor mi bolj sedejo teroristi kot alieni. Quote Digitalni šepet Link to comment
Irec Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Co-op kampanja je le za dva igralca? sadfaaaaaace. Zakaj ne lahko igramo z...like...osmimi igralci? eh? Quote Če že morem umret, raj umrem zadet! Link to comment
Altair_x Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Men zgleda kot CoD 4 Rip-Off . Quote http://sofps3.forumr.net/ Link to comment
RIDDICK Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Si kdaj igral Rainbow Six igro ? Če bi, nebi tega nikoli rekel :red: Drugače pa ja, komaj čakam igro moram rečt. Vegas 1 mi je zaenkrat najboljši v R6 seriji (igral sem: R6 1, R6 2, GBA verzija R6, Tulifon verzija R6, Rogue Spear, R6 Black Arrow, R6 LockDown, R6 Critical Hour, Vegas), čeprav Black Arrow ne zaostaja dosti za njim. V Black Arrow mi je bil najboljši multiplayer način (v Vegasu tega žal nisem izkusil). CoD 4 multiplayer ne seže BA multiplayerju do pet (BA = veliko bolj realističen, ima boljše mape itd.) še vedno pa CoD4 multiplayer ni slab (pravzaprav je odličen, a nažalost ne tako kot tisti v BA). Quote Link to comment
Altair_x Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Noo. Ja sem igral prejšni R6 . Demo :doh: Ja dobro we will see Quote http://sofps3.forumr.net/ Link to comment
Repminister Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Noo.Ja sem igral prejšni R6 . Demo :doh: Ja dobro we will see Ja jst sm tut sam se v kontrastu barv in teh stvareh tok razlikuje da sm jst sam gledu. Cela verzija je prijazneša za oči xD Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
whothafunk Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 kaj bi lahko malo pokomentirali Vegas 2 tisti, ki ste jo preigrali oziroma jo igrate? pa upam, da ne bom čakal 3 mesece za nek kratek user review. ninjaklan, povej kaj majketi. Quote Link to comment
shoelace Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Ma ja no, maš ful pušk fajnih, pa ko si kustomiziraš karakter za online mu lahko na glavo daš cowboy hat. Bo dost? Quote xFire: spankrock Link to comment
TriGGer Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Daj si ti Ninja škatlo v red spravit, pa gremo malo tole sprobat. Če glih sem prej probal SP, pa mi ni glih nevem kaj... Quote Link to comment
shoelace Posted March 27, 2008 Author Share Posted March 27, 2008 Če mi rata ženo jutr prepričat da me pele u Mb pol bo takoj mel zrihtan če ne pa bom verjetno nabavil PS3. Quote xFire: spankrock Link to comment
Pek Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 vegas sem glih koncal prejsni tedn.In morm rečt enkratna igra res!Grafika, igralnost, težavnost res 1A!Seveda, če bi malo prej vedel, da se lahko da co-op bi bilo še bolj zabavno!Kokr sem bral na nekaterih forumih so pisal, da je ista kot je bil vegas in, da se ni nevem kaj spremenilo in, da kao ni vredna nakupa. Quote xbox360 > all Link to comment
Dejch Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Če mi rata ženo jutr prepričat da me pele u Mb pol bo takoj mel zrihtan če ne pa bom verjetno nabavil PS3. Kaj se je pa teb s škatlo zgudil? Jz sm celo spedenu 360ko for free. Quote Link to comment
Recommended Posts