Repminister Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Verjetno sme se usi srečali s problemom, ko smo hoteli kaj shraniti (račune,garancije.. ) pa potem nismo našli. In ker tudi sam prestopam v svet skorajšne neodvistnosti, me zanima kako imate vi urejen sistem arhiviranaj in spravljanja računov ter podobnih stvari. Vem da je na temu forumu dosti starejših primerkov oseb, zato prosim resne rešitve. Hvala Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
opeter Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Sam dajam stvari v registre, razdeljene v "kategorije" (npr. obnova hiše, voda, kanalizacija, komunala, zavarovanja ipd.), ter seveda razdeljeno po letih. Kar nekaj tega se nabere... ampak bolje je imeti vse to na papirju, kot ne, saj kako pa boš drugače kaj dokazoval, da si ta pa ta račun plačal ipd.? Quote Link to comment
_tweety Posted April 21, 2008 Share Posted April 21, 2008 Jaz imam mapo oz. fascikel, kamor za vsak mesec vložim mapo (prozorno) in notri plačane račune in izpiske iz banke. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Repminister Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 kaj pa glede škatelj od elektrotehnike in garancij ? Imate vse v svojih škatlah, sam se jih tako dovolj nabere. Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Bessie Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Odvisno od elektronike ponavadi shranim škatlo in v njej račuin, druge račune mečem na kup (ko ga rabiš se pač lotiš kupa) za bolj pomembne je pa zadolžena boljša polovica, se pa poigravam z idejo skeniranja računov, ki jih nato dhranjuješ v mape z letnicami in podmapami mesecev, seveda pa bi skeni imeli ime glede na to kaj je bilo kupljeno... hladilnik.jpg, avto.jpg... Quote Link to comment
Recommended Posts