iLichu Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 a se še kj igra source ker jst sm se že naveliču cod4,pa moj prjatu ma source ampak mu pr setupu zasteka(sumim da je cd spraskan),s cim bi se dal namzat da bi delal ?? Quote Link to comment
AntiTrax Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 jaz mu prodam Steam account k ma gor: -Counter Strike:Source -Day of defeat:Source -Pa še en Half-Life multiplayer mode No pač bi dobil zraven še škatlo z Dvdjem! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
dottor Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 kolko hočeš za acc.?? meni rabi nujno! mam igrco samo se ne spownem gesal od acc. :doh: Quote Link to comment
NoWii Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 a se še kj igra source ker jst sm se že naveliču cod4,pa moj prjatu ma source ampak mu pr setupu zasteka(sumim da je cd spraskan),s cim bi se dal namzat da bi delal ?? nc nerabis namazat, gres na steamovo spletno stran, downloadas program, se upises z acc., ki ima sorca placanega in ga downloadas prek steama. Ubistvu rabis sam akavnt, ki ga dobis z cd-keyem. CD je za okras. Quote Link to comment
iLichu Posted April 24, 2008 Author Share Posted April 24, 2008 AntiTrax za kok prodaš Quote Link to comment
AntiTrax Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ja zmenita se z dottorjem kdo da več Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
Manbearpig Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Jaz mam tud en acc za prodat na njem pa je: Counter strike soruce, Half life 2 Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
iLichu Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 ja če je nov 25 € bi moral prodat za pol manj EDIT: a kako gre pol to s accountom če dobis rabljen source ?? Quote Link to comment
Bassivity Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ni važn al je rabljen al ni rabljen al karkol, važno je da maš ti account, na katerem je igra. Edino mogoč če je banan, to pa ne vem al banajo na ip al na account Quote Link to comment
iLichu Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 sj če bi dal vec od 15 € si raj kup original Quote Link to comment
NoWii Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 Ja, original je 20eur. Štos nove-original je pa edinole v tem, da je rabljen acc loh benan (koker je ze eden umenu) in to, da ma na določenih serverjih slab KPD (kills per death) in ene to zelo moti, pa ga prodajo. Čeprav se rejtingi resertirajo po določenemu času (odvisno od serverja). Hitr ustimite to, pa d gremo spilat. Nabavte si, se zmenmo za server, damo take nike ko na forumu, pa se gremo pobijat Quote Link to comment
drkoo111 Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 a kdo meybi we ke se novga kup ??? L.P. Žan Quote JESENICE,JESENICE OLE OLE OLE Link to comment
Bassivity Posted April 25, 2008 Share Posted April 25, 2008 V trgovini jih majo tulk da jih prodajajo Če gre kdo špilat, naj me doda na msn (mam v profilu). Sicer skor nč ne špilam, in tut nikol nisem (razn 1.6), ampak postrelim vas useen Quote Link to comment
iLichu Posted April 25, 2008 Author Share Posted April 25, 2008 mas v big bangu,mantisu,mimovrste itd. in nov stane 25 € ne 20 € ps: zihr grem jutr obavt original Quote Link to comment
NoWii Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 U pa res je 25...sori. Bassivity, nimas sans. Sicer ze kake 3 mesce nisem nič šrilal in je tudi že skoraj leto, od kar sem redno spilal, te vseeno namažem. :ihih: iLichu, jutri nam povej, ko bos ustimal igro v pogon. Pol se pa zmenimo preko skajpa al pa msnja, whatever. Quote Link to comment
iLichu Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 a se da prek skypa pogovarjat s vecimi folki Quote Link to comment
NoWii Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Odgovor je: DA Idino kar je....mene mikrofon malo zajebava. Pa d se nebo kdo norca delu (če se bomo pogovarjal), kr mam malce bol visok glas (zarad neke operacije v preteklosti), pa manso govorno napako Quote Link to comment
iLichu Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 da se ne bi men smejal ker jeclam ! Quote Link to comment
iLichu Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 a dela big bang ob nedeljah ?? Quote Link to comment
gepardus Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 V Mariboru, Ptuju in Kopru dela, v Ljubljani pa žal ne. Sicer pa si lahko to pogledaš na zelo uporabni strani: www.odpiralnicasi.com Quote Link to comment
iLichu Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 kje bi pol lahko dubo source jutr ?? Quote Link to comment
gepardus Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Hmm, če se ti je lahko greš samo v MB, drugje ne bi vedel, da bi imeli. Quote Link to comment
NoWii Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Pa č poznas kksnga mariborčana, nej ti jo gre on nabavt, pa posle kluč prek smsa. Sam pol bom mogu kr dost cakat, d se ti špil zloada. Kok mas povezavo? Quote Link to comment
iLichu Posted April 26, 2008 Author Share Posted April 26, 2008 sj majo po moje v citi parku če ne pa v pondelk kupm,hitrost neta mam pa 1 mb Quote Link to comment
Recommended Posts