NoWii Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Dama in gospodje, lepo pozdravljeni. danes bomo govorili o tem, kako mutimedijske tipke na Logitech G15v2 usposobiti, da bojo pod svoja vajeta ujela winamp. Na googla sem ze sam osebno pogledal, nasel sem kaksen programcek, ki je bil kasneje nekaj totalno drugega, ali pa sploh ni delal. Zato potrebujem pomoč souporabnikov, ki so resili taisti problem. Mislim, da bi moralo biti mogoce zadevo resiti ze z simpl spremembo nastavitev (magar winampa), tko d sm pobrskal tudi za to idejo...nasel sem nekaj, vendar pri meni tiste opcije v nastavitvah ni bilo, mejbi zato kr mam winamp classic... LP, NoWii (pa hvala za prihajajočo pomoč) Quote Link to comment
dottor Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 jz mam G11 in me zanima kako z G tipkami lahko nastavimo potek miške, s klikom da se odpre določena spletna stran alpa particija v mojem računalniku in ostalo?? na netu sm najdu malo al nič! Quote Link to comment
Recommended Posts