NoWii Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Torej. Zanima me, če obstaja kaj podobngea sledečemu: Rad bi nekaj, z čimer bi lahko upravljal winamp in bsplayer iz svoje postelje. V mislih sem mel mini brezično tipkovnico, v velikosti in obliki num-pada, ki bi sluzila kot nekaksen dalinc. Kaj takega (ali podobnega) mogoce obstaja? Kr jst bi to rad mel Res pa je, da česa v tem smislu sam se nisem videl.... Quote Link to comment
Gorila Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 ja js sm vidu sam brezžične tipkovce to kar ti hočš pa še nism Quote Link to comment
zyzyx Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Jaz ti priporočam ATi Remote Wonder: Quote Link to comment
Bassivity Posted June 1, 2008 Share Posted June 1, 2008 Če maš telefon z bluetoothom, ga povež z računalnikom pa maš Quote Link to comment
lukidd Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 logitech dinovo edge. ampak cena je druga stvar xD je pa to cela tipkovnca, pa še pokrije se lohk tak da če maš mačka, da je ne pokozlaš (zgolj primer) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
NoWii Posted June 3, 2008 Author Share Posted June 3, 2008 Hmm. No najbolj me mika Atijev pripomoček. Ampak je problem, ker ga ne najdem njiker druge, kakor tule: http://www.bolha.com/oglas3343611 Graficne pa nerabim. Čeprav na temu kompu bi bla koristna, ampak ga bom itak kmal zapustil (kopujem novega). Na novmu kompu, bi pa ta graficna najbrs malo zaostala. Sicer nism gledal sposobnosti, ampak za 35€??.... kaksen nasvet plz @Bassivity: Mam bluetooth na mobiču, ampak aplikacij ne podpira najbolje. Kljub temu nimam bluetooth klučka na kompu. In kaj bol profesionalnega bi mel... @lukidid: Ja, zgleda super, ampak čist slučajno nimam 170€ odveč . Čeprav sm jih 70 nedavno, praktično zažgal. Vrgal stran :doh: Quote Link to comment
Recommended Posts