Skoči na vsebino

INFECTUS2 WITH EXTERNAL PCB PS3 MOD CHIP


policaj

Priporočene objave

-mogoče pa v bodoče:

http://www.gocybershop.ca/customer/prod ... 03&cat=280

INFECTUS2 WITH EXTERNAL PCB

The core of INFECTUS is the new ACTEL ProASIC3 FAMILY, belonging to a new generation after the famous APA075 used in the past in many PS2 projects.

We used a 512Kb parallel flash SSTSF040, with a higher transfer rate and performance.

Finally, we have got a REAL USB 2.0 processor. This high quality component can manage the communication between ACTEL and your PC (mini usb connector).

every part of the chip PLD/FLASH/USB is 100% reprogrammable via USB. Not only DATA is updatable, but the complete SOURCE CODE is the only one in the market that can be programmed for every thing you want.

For security reasons, the applications stored in the flash are AES 128-bit encrypted, to protect our work against chinese market!

The project is produced in Europe with the last technology of BSDL

testing.

t_1603.jpg

Kdo akj več ve, jaz malo dvomim točno o tem modelu, pa vsseno se baje neki premika?

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Ta zadeva (druga verzija infectus mod chipa) je zunaj že vsaj od konca prejšnjega leta in baje vse kar lahko s tem narediš je to da downgradas firmware - kar ti v praksi ne pomaga nič (mogoče bo to en dan celo koristno).

Če dvomiš, da ta model mod chipa poganja back up kopije je tvoj dvom upravičen - jih ne in niti ni mišljeno, da bi jih.

In če misliš z "premika", premika v smer back upov na PS3 se vsaj na videz nič ne premika. Infectus modchip je bil narejen za dumpanje firmwarea in reflashanje firmwara - da se bo mogoče nek dan kaj naredilo. Delujočega firmwarea še ni - vsaj takega ki bi poganjal igre ni.

Poglej raje na stran proizvajalca: http://www.infectus.biz/news.php?news=2 ... 2011.04.21

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Ma jaz sem prav vesel, da PS3 še ni scrackan. Pri meni je tako, da ko se konzolo da odklenit mi ni več zanimiva. Kar naenkrat si nakopljem ogromno enih iger in vsako provam po par minut. Od take konzole nimam nikoli nič. Zaradi tega mi moj XBOX 360 Elite lovi prah, psp je nekje v predalu, NDS pa je v uporabi le, ko je nečj na obisku, WII je romal od bajte.

PS3 pa se skoraj vsak dan prižge z kako urco.

Žal pa me vsakokrat možnost "odklepa" konzole premami in takrat postane le inventar. Nisem karakter, da bi lahko "backup" igrico igral do konca. Močno upam le na izdajo kvalitetnega media playerja za PS3 v Linux platformi, da ne bo potrebe po čipu....

PS4, Nintendo 3DS, WiiU

Link to comment

hipy3012 sicer tako delaš, lahko se pa temu reče zelo grdo, pač zastonjska požrešnost, morš vedeti da niso vsi taki, men gre bolj na k, ko prodam komu ps3 igro ki stane recimo 65eur in vrjeti ali ne so soebki ki me kličejo po 10x na tedn nazaj, kaj vraga je to za ena igra, je brezvezna igralnosti max 10h itd, ko črto potegnem zgleda, kot da sm jaz kriv,ker sem prodal a svetoval nism, nism znal,ne igram pač takega žanra itd, je pa res da določeni, ki imjao 1x mod chip v konzoli, imajo doma recimo 300kom+ iger in tukaj se res nekak neha veselje do iger, igralnosti itd....

sicer da sam povem po resnici , komaj čakam da bo mod chip, se bo vsaj ps3 lepo rodajal, ker pač trenutni dobiček na ps3 konzoli je za eno pošteno kavico.. :mirror:

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Ma ne gre se za "zastonjsko požrešnost" ampak bolj za radovednost.

Pri 30 letih z redno službo...si lahko privoščim katerokoli igro - Ni mi žal kupit dobre igre kot je MGS4, GT, Resident Evil, Final fantasy vse ostalo pa roko na srce ni vredno denarja. No tu pa tam so izjeme npr: Uncharted, COD4, DMC....

PS4, Nintendo 3DS, WiiU

Link to comment

men se gre pri čipih in kopijah zato da probam igro. Ker jaz nevem kaka je igra, če je prej ne sprobam zato vedno najprej potegnem dol igro z neta, pol pa šele, če je res dobra kupim(za xbox360 sem kupu halo3, cod4 pa GoW, sam sem vse prodal, ko sem jih preigral : )). Ker pa da bi kupu vsako igro jo sprobal in potem prodal za manj denarja, je pa nekak zguba denarja. Ko pride čip za PS3 pa tak ko je zyzyx reku, ko bo cena padla blu ray pekačem, ga bom pa tut jaz nabavu.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment

Kaj to pomeni, da tudi žensko bolj spoštuješ, če ji plačaš za seks?

OK, dosti heca. Meni je tudi superkul, da je PS3 še nedolžen. Drugače imam pa Wii že leto in pol, ki je popolnoma nehekan in ga tudi nikoli ne mislim tako grdo zlorabiti. Pa v kratkem si nameravam Xbox 360 kupiti, ki ga prav tako ne mislim nikoli onečastiti.

No, samo jaz sem pač že malo starejši (ta mesec bom 27 let). Čisto razumem froce, ki nimajo ravno veliko denarja in posledično piratizirajo svoje konzole. Saj mi smo tudi v mladih letih tako počeli - je pa res, da smo takrat še živeli v Jugoslaviji, kjer itak nihče ni vedel, kaj so avtorske pravice in te zadeve. Potem je pa tudi še trajalo precej let, da smo počasi skapirali, da dobivanje iger na poceni način ni ravno lepo početje.

Potegaman.jpg
Link to comment

čakte fantje noo, vsi ki smo za netom, ki imamo net, brskamo itak da nam je vseen čip ne ja ne, zakaj? kupimo si svoje najboljše igre, pogledamo preberemo dobesedno vse na netu kaj se splača od igre kupiti, kaj niti pod razno in pač še vsi beremo vse forumu in res v piko vemo aktera igra je dobra in ko jo kupimo, ni niti enemu niiti 1ga evra žal, je tako??

A veste koliko ljudi ima konzole ps2, x360,wii in ps3 pa nimajo ali imajo net doma? Se sploh nič ne znajdejo ali celo nimajo neta, garantiram da jih je več kot 60% in vsi ti ljudje so za moje pojme delno zlorabljeni. Prvič itak da so vse nove igre v Slo predrage, 2gič kdor igre prodaja v bb itd, tudi sam, res po pravici povem,da poznam recimo max 75% vseh iger, sicer imam možnost pogledati na net in povedati kupcu ali bo igra za njega ali ne, pa vsseno sam sem 100% samo za dirkačine in tukaj lahko svetujem skorajda 100%, za druge zvrsti sem bolj bogi, ker pač sam igram sm dirkačine in enako dobesedno vse dirkačine svoje najboljše imam pač original, nato pa če bo čip in vemo da bo :beer: se bo ps3-ju povečala ma recmo da za 300% prodaja, namesto 5kom tedn, pomoje 5kom dan, meni sam mod chip ni izgovor, kot da imaš nato same kopije, niti 1kom org itd, pač stvar posameznika, kdor rad igra, živi zato, ma garantiram da mu je org plošček v roki velikega pomena, meni osebno je zelo.In lahko bi rekel, da vsi tisti ki imjao neko najboljšo svojo zvrst, bodo imeli vse tiste najboljše igre org, kdor pa mi reče, da si lahko bilokatero org igro, kadarkoli privošči, mu pa res skor neverjamem, pa da ne nakladam kdor ima vse mod chip in kako plačo imajo, od politokov, športnikov, poznam jih veliko ki imjao plačo cca 4,5k eur+ in pač grdo rečeno ali so škrt ali so požrešni, imam pa eno ???, če bi bila ps3 igra max 35eur, se vam zdi da bi se ps3 prodaja drastično povečala??

In drugo ?? a nebi en dan nekak zvedeli, za kakšno ceno v slo igre pridejo, jaz pravim da nova ps3 igra za cca 35e, vse ostalo pa......in na igrah so 100% odbički na konzoli cca max 15%, pa mislim da se res veliko nism zmotil!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Leta 2004 je imelo dostop do interneta 52% slovenskih gospodinjstev http://www.ris.org/index.php?fl=0&fl=2& ... 651&menu=0 zdaj jih ima verjetno še več. Predvidevam pa da je pri PS uporabnikih ta procent še večji. Pa tudi tisti, ki nimajo neta doma lahko recimo v službi malo zabušavajo in pogledajo kaj je dobro in kaj ni. Če pa ne morejo v službi pa je še dosti lokacij kjer lahko.

Igro so v slo res predrage samo ni problem dobit debetno kartico in nabavljat robo iz tujine. Osebno ne vidim potrebe po čipu.

Link to comment

Če mene vprašaš so to sami izgovori. Piratizira se, ker je relativno preprosto in ker posameznik neposredno zaradi tega nikoli ne najebe. To je ves razlog.

Razne zgodbice o pomanjkanju denarja, testiranju igrice pred nakupom in drage cene so sami izgovori.

Če bi bilo krasti v trgovinah lažje in tako neriskantno, bi tudi to počeli v večjih količinah. Izgovori bi bili enaki. Pač razvajenost, nič drugega.

Sicer pa se pomojem efekt piratiziranja že lepo vidi na PC igrah in njihovi količini. Čedalje več razvijalcev priznava, da raje razvija za konzolo, ker je tam vseeno močnejši boj proti piratstvu.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.