Qui Gon Jinn Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Te teme nisem opazil po poprejšnjih straneh tako da sem jo ustvaril.Imam vprašanje:se da imeti samostrel tak kot je v uvodnem spotu? Quote One and only... ...me. Link to comment
Travar Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Te teme nisem opazil po poprejšnjih straneh tako da sem jo ustvaril.Imam vprašanje:se da imeti samostrel tak kot je v uvodnem spotu? Ne. Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 Škoda k jaz sem mislu de ga dobiš če zbereš vse flage tako da sem jih začel zbirat :doh: Dejansko kaj dobiš če dobiš vse zastavce? Quote One and only... ...me. Link to comment
bmxrider Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 na xboxu achivmente Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Qui Gon Jinn Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 za pc assassins creed sem mislil. Quote One and only... ...me. Link to comment
bmxrider Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 s tistim sem mislil "nič" neboš dobil nič da bi uporabil v igri pač če jih boš pobral se boš lahka bolje počutil Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Qui Gon Jinn Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 aha.In kej bo mogoče ven pršu Assassins Creed 2 ker se ta čudno konča in reče lucy de bodo mogoče še kaj rabili tvoj spomin Quote One and only... ...me. Link to comment
KlemenPipi Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 aha.In kej bo mogoče ven pršu Assassins Creed 2 ker se ta čudno konča in reče lucy de bodo mogoče še kaj rabili tvoj spomin da, igra je trilogija ... se mi zdi. drugače mi je igra zlo ql, sam problem je k v zadni misiji zajebejo use z uno kuglo :doh: Quote Link to comment
Qui Gon Jinn Posted July 25, 2008 Author Share Posted July 25, 2008 ja zelo so zajebal konc nič ne veš kaj se z altairjem zgodi sam tam neki stojii pred kuglo.in kej so pa tiste lokacije ki jih kaže kaj tam dobijo templarji? Quote One and only... ...me. Link to comment
bmxrider Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 dobijo še več takih stavari kot je ta kugla (artifakti) in če se kolkrtok spoznaš so vsi ti predmeti nekak v svetmu pismu zapisani, in meni je zgodba najhuj, konec pa tudi sploh če greš gledat kva pomenjo tiste stvari na koncu po steni edina slaba plat igre je ponavljanje v misijah ostalo je 1A Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Mesko Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 In kdaj nej bi drugi del "triologije" pršu ven? Quote Wiiha! Link to comment
Recommended Posts