k3xXx Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Lp, spil imam kasne 3 dni in sem ze probal igrati prek liva vendar samo matchmaking al neki tko. Zdj me pa zanima kako se spila ranked matche pod kam morm it, nekaj sem gledal glede campain da bi se tam joinal vendar mi je napisalo da bom potem izgubil dosedanji save?? No uglavn mi lahko kdo mal pove kako se to gre... pac zacetnik na xboxu in halo 3 Quote Link to comment
Samotar Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 prvo probaj ranked match ---} Lone Wolves Quote Xbox Link to comment
k3xXx Posted August 16, 2008 Author Share Posted August 16, 2008 Sem ze nasel ja, prej nisem nikol probal kliknit tist edit matchmaking/pa potem se kaksen nacin vedno sem imel na slayerju in nisem nikoli probaval spremniti, sedaj mi je pa uspelo. Hvala vseno... Quote Link to comment
destroyer Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Zdravo Prosil bi, če bi mi lahko kdo pomagal kako priditi do multiplayer v halo 3. Ker jaz ne najdem nikjer kje se serverji iščejo za online igranje. Quote Link to comment
anc165 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Pojdi v forum malce višje online igranje ali kaj že Nazguls lock Quote Link to comment
Samotar Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 naj me prosim nekdo ustreli :crybaby: jao me :annoyed: edit: premaknil sem :doh: Quote Xbox Link to comment
destroyer Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 A mi lahko pomaga kdo? Quote Link to comment
TriGGer Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Multiplayer a.k.a. matchmaking Quote Link to comment
SlashSpeed Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Tale topic se mi je zdele še najboljši, tako da bom kar rekel. Sem opazil, da obstaja ODST armor(oz. vsaj helmet) v Halo 3. Se ga da dobiti, saj sem do zdaj mislil, da se da, vendar sem na internetu zasledil, da ga v bistvu sploh ni možno dobiti. Sem kopiral sliko mojega karakterja in sem spremenil v linku &p2=1, na &p2=8. In sem dobil ven tole: Samo da veste kako zgleda. Je možno dobiti tako čelado, ker me želja po njej res žene, da igram MP še in še Quote Link to comment
anc165 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Kako se pa te oklepe/čelade dobiva? (število killov?) Edit: 2:16 ODST armor Quote Link to comment
TriGGer Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Sej pa piše vse zraven, če ne pa tule: http://halo.wikia.com/wiki/Armor_Permutations Quote Link to comment
Recommended Posts