AntiTrax Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Mene pa zanima, koliko bi kakšni zbiratelji plačali za dobro ohranjene kovance(okoli 15), ki so iz konca 19. st.(1880) pa do začetka 20 st.(1915) Hvala! Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
TriGGer Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Ej, sigurno so še kaki bolj specializirani forumi za take stvari. Dvomim, da ti bo tu lahko kdo pomagal. Quote Link to comment
miwche Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 To je najbolje vržt na ebay. Ponudbe bodo sigurno boljše kot pa na kakih slovenskih forumih/portalih. Quote Link to comment
tuning Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Na bolhi bos dobil sigurno kaksne podobne in tam bo tudi priblizna cena le teh. Je pa cist odvisno katere imas , jaz sem kupil nekaj srebrnikov franc jozef , cca 80-100 let stare in sem jih dobil po 2-4 eur po kosu. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
H5n1 Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Mam znamke na katerih je Dolfi... LOL Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Judozerc Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Mam znamke na katerih je Dolfi... LOL Ki pa jih ceniš na koliko? Quote Link to comment
Junior Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Mam znamke na katerih je Dolfi... LOL Dolph Lundgren ali Adolf Hitler? Najprej sem itak na prvega pomislil, potem sem pa skapiral, da bi tudi Hitler lahko bil. Zdaj me pa pac zanima, zakaj se gre. Dolfi Lundgren rulz !!! Je taka legenda, da bi pomoje njegove znamke kar znale imeti neko vrednost. Quote Link to comment
TriGGer Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Od Chucka Norrisa tud. Zadnjič sem prebral, da je oni fight, v katerem Chuck Norris izgubi proti Brucu Leeju najdražji posebni efekt v zgodovini filmarstva. Quote Link to comment
H5n1 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Mam znamke na katerih je Dolfi... LOL Ki pa jih ceniš na koliko? Glede na to, da je nekaj najslabsega kar se je zgodilo clovestvu (poleg vere in Stalina) hmm... neprecenljivo? LOL Junior Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
SoftyPro Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=x7Oz_g_g ... re=related http://search.ebay.com/search/search.dl ... category0= Quote Link to comment
H5n1 Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Cheap whore! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts