Sasuke Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Jaz mam en velik problem s tem routerjem. Kupil sem ga dobro leto in pol nazaj in takrat je deloval brez težav, potem pa smo letos decembra povečali hitrost interneta na 10Mb in s tem dobili tudi nov modem. Takoj tisti dan sem še formatiral računalnik in namestil vse programe, ki sem jih takrat dobil zraven routerja. Takratr pa se je začel ta problem in sicer, če zaženem program EZSetup Wizard ali device discovery, ki sem ju dobil zraven routerja mi napiše, da routerja enostavno nimam priklopljenega in tudi če hočem iti spreminjati nastavitve od routerja piše v navodilih da moram iti na neko stran in tam spreminjati(to je ta stran http://192.168.1.1) vendar mi napiše da strani ne more odpreti. Na to stran sem pa lahko šel velikokrat prej ko še nismo dobili novega modema. Ali kdo ve kako naj naredim da mi računalnik zazna router in da bi lahko spreminjal nastavitve. Aja pa še to ta novi modem je Sagem F@st 3344 in imam dinamičem IP Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Samotar Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 je to brezžični router !?? Quote Xbox Link to comment
Sasuke Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 ja je tut brezžični. Ima 4 lan izhode 1 lan vhod pa 2 usb pa brezžičen je tut lahko Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
mlaky Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 jaz mam enak ruter in morem rečt da je tale ruter sama jeba. z njim sem mel same težave, med njimi tudi tole ki jo imaš sedaj ti. mislim da sem se mogo povezat z ruterom prek kabla pa pol naštimat vse. upam da boš rešo težavo. ostalim pa če kupujete nov ruter se prosim tega izogibajte Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
SoftyPro Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Ta stran je ubistvu tvoj ruter, pa pass je varjetno admin , user pa admin. To je moje mnenje, ne bi vedel pa zakaj ne dela. Quote Link to comment
SoftyPro Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 lol, čist pozabu na to opcijo nov firmware daj gor pa probaj. http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWA ... 1970.shtml Quote Link to comment
miwche Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 ko si formatial PC si namestil vse driverje? predvsem za maticno in s tem za mrezno? imas mrezno le z enim vhodom ali vec? Quote Link to comment
MaDrung Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Imel isti router in spet same probleme.... Prekinjal povezavo vsako minuto za 10 sekund, torrent je zajebaval skos. Zdej sem pa kupil enega za 20€ in dela brez problemov. Quote Link to comment
Bassivity Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 (to je ta stran http://192.168.1.1) vendar mi napiše da strani ne more odpreti. Na to stran sem pa lahko šel velikokrat prej ko še nismo dobili novega modema. Ali kdo ve kako naj naredim da mi računalnik zazna router in da bi lahko spreminjal nastavitve. Aja pa še to ta novi modem je Sagem F@st 3344 in imam dinamičem IP Probi če si kej spreminju naslove od routerja (ne vem natančno kje pogledaš kam connecta računalnik), ker če si spremenil potem ni več ta naslov. Pa ne vem zkaj mate vsi take probleme z njim, jaz ga uporabljam že 2 leti pa še ni bilo problemov... Quote Link to comment
Sasuke Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 končno mi ga je ratalo v delujoče stanje spravit pa sploh nisem nič delal kr iz lepega sem lahko šel na njegov IP in spreminju nastavitve zdej pa lepo vse dela. Res čudno. Hvala vsem da ste mi pomagal : ) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Recommended Posts