Frlic Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 LP! Zanima me če ima kdo iPhone 8GB ker imam VELIIIIKO vprašanj in bi biu ZELOOO hvalezen ce mi bi kdorkol pomagal... Vnaprej Hvala! Quote Link to comment
alen1989 Posted September 8, 2008 Share Posted September 8, 2008 za to bi ti mogoče priporočau da pogledaš na jabuk forumu, tam bojo morda več vedeli oz. je tam veliko govora okoli ifona Quote Link to comment
_tweety Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 No, da ne bom odpirala nove teme, en kul filmček, zakaj ne kupiti iPhone-a )) http://ccinsider.comedycentral.com/cc_insider/2008/09/4-reasons-the-i.html Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
TriGGer Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Lol, kere aplikacije Quote Link to comment
Manbearpig Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Mah dej, folk pluva iphone sam zato k nimajo dnara da bi ga kupil in pol kupujejo neke osrane kitajske telefone.Mislm iphone je nova generacija telefonov touchscreen je prihodnost in ne vem zaka bi pluvala pol prihodnosti.Tko da pluvanje po iphonu se mi zdi res mal tko tko.Res pa je da je drag. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
AntiTrax Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Haha lol keri facti da ga ne kupiš iPhone Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
NoWii Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 pr ns ma en iPhone in ves navdušen skace naokol z uno aplikacijo pera Idiot, jst se mu sam smejem...on pa vs navdusen... Quote Link to comment
_tweety Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Sej poanta te "antireklame" je, da tud če majo tok glupe aplikacije kot ta s pivom, da je še zmer iPhone kul. Da ga hočjo vsi imet.. kar se pokaže na koncu, ko vsak, ki dela to antireklamo, iz žepa povleče svojga iTelefončka. Yup.. jst bi ga tud mela.. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
NoWii Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Meni je moj cist usec...res d je ze zlo star model, ampak pisem mesice z rekordno hitrostjo, podpira mi word, power point, excel in lovi wlan...: http://www.rimarkable.com/images/nokia9300i.jpg Butast je le, da nima fotkica je težek in mal prevelik :doh: ok, sej ce bi ga loh zastonj menjal za iPhone, pol ves d bi ga . Za kaj druzga pa najbrs ne.. Nov razlog zakaj ne iPhone: Vsi zatabo gledajo, sam zarad iphona.. :uke: In ko ga med odmorom kdo ven privleče, takoj puno folka okol Ne hvala, zasebnost prosm (ok priznam, pluvam ga, ker si ga nemorm privoscit ) Quote Link to comment
Manbearpig Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Hahaha ker jaint telefon mas pa ti ze js k mam n90 si mislm kok mam velkega pol pa ti pokazez tegale mislm, kaj si ti se v devedesetih ..(Hec hec.) Drgac glede zasebnosti v soli, ce mas saj mal jajc jih napodis stran al jih pa poves foksi. hh Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
SoftyPro Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Mah dej, folk pluva iphone sam zato k nimajo dnara da bi ga kupil in pol kupujejo neke osrane kitajske telefone.Mislm iphone je nova generacija telefonov touchscreen je prihodnost in ne vem zaka bi pluvala pol prihodnosti.Tko da pluvanje po iphonu se mi zdi res mal tko tko.Res pa je da je drag. LoL touchscreen je prihodnost imajo ga pa tudi ostali telefoni sploh pa kdor v hollywoodu kaj pomeni ima Blackberryja in ne iPhona, ja čist iskreno imel bi ga, kupil pa ne , telefonov skorej nič ne uporabljam Vsi ga hočjo met ker je pač apple in je hud. Quote Link to comment
whothafunk Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 jaz bi ga takoj mel, mi ne bi trebalo ipoda in telefona vlačit skupaj. en sam gizmo bi bila idila. samo kaj, ko mamo neko sranje z iphoni v sloveniji. tuš se lahko mrda. če ga bo kdaj mobitel uveljavil, grem takoj po njega. Quote Link to comment
_tweety Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 LoL touchscreen je prihodnost imajo ga pa tudi ostali telefoni sploh pa kdor v hollywoodu kaj pomeni ima Blackberryja in ne iPhona, ja čist iskreno imel bi ga, kupil pa ne , telefonov skorej nič ne uporabljam Vsi ga hočjo met ker je pač apple in je hud. Emm... od kje ti pa to?? Blackberry so bolj poznani po Ameriki kot npr. pri nas, ampak tudi v Ameriki je zdej čista iPhone manija in tudi tisti v hollywoodu, ki "kaj pomenijo" imajo iPhona, ne bom trdila, da vsi, ampak veliko pa vsekakor. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
SoftyPro Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 LoL touchscreen je prihodnost imajo ga pa tudi ostali telefoni sploh pa kdor v hollywoodu kaj pomeni ima Blackberryja in ne iPhona, ja čist iskreno imel bi ga, kupil pa ne , telefonov skorej nič ne uporabljam Vsi ga hočjo met ker je pač apple in je hud. Emm... od kje ti pa to?? Blackberry so bolj poznani po Ameriki kot npr. pri nas, ampak tudi v Ameriki je zdej čista iPhone manija in tudi tisti v hollywoodu, ki "kaj pomenijo" imajo iPhona, ne bom trdila, da vsi, ampak veliko pa vsekakor. Od kje? Imam sestro, ki skos čekira tele zvezdnike po people.com ali nekej tazga... Quote Link to comment
AntiTrax Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Sej je vidno da je iPhone zakon...Tisti ki pa pluvate po njem, je pa verjetno zato ker si ga ne morete privoščiti oz. nabaviti... Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
alen1989 Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 iPhone je že uredu, ima pa tudi slabosti. Sej ni perfekten . Mene bi me motlo dat 500€ za telefon, ki ne more mmsa poslat, faljov prek bluetootha, itd. Pa ni da nimam 500€ da bi jih dal za iPhona, se mi zdi enostavno škoda tolko denarja za neko stvar ki mi ne ponuja vsega kar želim, sploh mi ni do tega da bi tolko delal in dal 500€ za telefon. Zato sem vzel enega SE za 200 v prosti prodaji, ki dela vse kar hočem da dela telefon - kliče in pošilja sms(mms) boljša varjatna je poceni telefon ki dobro opravlja svoje funkcije in ipod touch (če ni problem nosit dveh stvari). Quote Link to comment
SoftyPro Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 iPhone je že uredu, ima pa tudi slabosti. Sej ni perfekten .Mene bi me motlo dat 500€ za telefon, ki ne more mmsa poslat, faljov prek bluetootha, itd. Pa ni da nimam 500€ da bi jih dal za iPhona, se mi zdi enostavno škoda tolko denarja za neko stvar ki mi ne ponuja vsega kar želim, sploh mi ni do tega da bi tolko delal in dal 500€ za telefon. Zato sem vzel enega SE za 200 v prosti prodaji, ki dela vse kar hočem da dela telefon - kliče in pošilja sms(mms) boljša varjatna je poceni telefon ki dobro opravlja svoje funkcije in ipod touch (če ni problem nosit dveh stvari). Za ta denar si kupiš že soliden večfunkcijski PC... Zakaj tisti ki ga grajajo naj ne bi imeli keša zanj :doh: Jaz bi ga rad vzel če bi mi ga kdo podaril, kupil pa ga ne bi ker nemaram telefonov Če pa bi kupoval pa bi varjetno zgrabil iphone Quote Link to comment
opeter Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Najbolj huda aplikacija iz AppStore-a za iPhone je tale: http://latimesblogs.latimes.com/technol ... m-ric.html Kupil si ga lahko za 1000 oz. 999,99 $ dokler je bil še na voljo. Quote Link to comment
NoWii Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Ma ja.. Koker jst vem je bil program podtaknejn v store in so ga ukinl kuj k so ga najdl.. Mislm d je blo useen karnekaj downloadov in nekdo je mastno zasluzil z minutko dela :ihih: Quote Link to comment
whothafunk Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 me prav zanima če je MMS tako nujna stvar. kolikokrat v življenju dejansko ste poslali MMS komu? meni se to zdi najbolj bedna stvar takoj po ps3. je pa res, da manjek bluetootha je majhen problem, ampak tudi tega sem uporabil le parkrat za prenos nekih skladb, ki pa si jih brez problema lahko doma snamem. Quote Link to comment
alen1989 Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Odvisno od uporabnika MMS uporabljam sicer 1x na mesec ponavadi ampak mi je ušeč - če lahko imam to funkcijo, zakaj pa ne, pride tudi prav. Sej mislim da se da sicer z neko aplikacijo tudi to na iphoneu. Daleč od tega da iphonea nebi imel, kupil bi ga takoj, pred vsemi drugimi telefoni, ampak mi je škoda tolko dnarja za telefon, pa naj bo iphone al karkoli drugega. To je pa spet odvisno od posameznika, kako vlogo ima telefon v njegovem življenju in kolko porbai zanj . Meni je škoda, drugi bojo dali takoj, kot js dam dnar na druge stvari, za katere drugi nebi porabljali. Je pa iPhone roko na srce revolucionaren telefon in počasi se vidi, da bi tudi drugi radi ustvarili telefon kot je iPhone. Quote Link to comment
Samotar Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 meni se to zdi najbolj bedna stvar takoj po ps3 :bowdown: ti si moj idol Quote Xbox Link to comment
Manbearpig Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Hahah sam res mms sploh ne vem kako se ga poslat. cist ne uporabna zadeva..Drgac pa ps3 je cist kul seveda ce mas denar da ga kupis in da kupujes igre. Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Pek Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 Lahko si ga kupim ampak mi je ta telefon totalno antipatičen. Da ne govorim, da k ga imaš v rokah maš tak občutek k, da ti bo vsak cajt padu na tla. Pa še velik stvari je, ki mi niso všeč ampak se mi jih ne da naštevat. Moja N95 zmaga. Quote xbox360 > all Link to comment
_tweety Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 N95 vs. iPhone... khm.. po moje definitivno zmaga iPhone. Ta nove nokie so narejene tako, kot da bi jih v petih sekundah nek papak spacal skupaj. Edino, kar bi si mogoče želela pri iPhone-u je, da bi imel lahko boljši fotoaparat, je pa glede dizajna iPhone ene 100x lepši od N95. Imam že zdej predhodnico Nokie N95 (nokia 6280) staro že 2 leti in mi ta slide gor-dol sploh ne diši. Da ne omenjam, da je tak kot cegel. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Recommended Posts