Dary Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Zanima me nekaj glede 5.1 zvoka ki ga ponuja xbox v meniju. uporabljam samsung LCD TV in iz njega imam povezan zvok na hišni kino z 5.1 zvočniki zdaj me pa zanima če sploh deluje xbox v tem sistemu saj se vedno le slišita dva zvočnika in basi ko igram igre... ve kdo kaj o tem? lp Quote Link to comment
Travar Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Zanima me nekaj glede 5.1 zvoka ki ga ponuja xbox v meniju. uporabljam samsung LCD TV in iz njega imam povezan zvok na hišni kino z 5.1 zvočniki zdaj me pa zanima če sploh deluje xbox v tem sistemu saj se vedno le slišita dva zvočnika in basi ko igram igre... ve kdo kaj o tem? lp Samsung LCD TV ima digitalni izhod za zvok? Kako maš povezan zvok? Quote Link to comment
Dary Posted September 17, 2008 Author Share Posted September 17, 2008 ja zadaj ima vrsto priključkov med katerimi je tudi stereo izhod, scart kabel imam povezan na vhod dvd predvajalnika preko katerega se potem sliši zvok iz tv, zdej me pa zanima kako deluje ta 5.1 stereo iz xboxa? Quote Link to comment
Travar Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 ja zadaj ima vrsto priključkov med katerimi je tudi stereo izhod, scart kabel imam povezan na vhod dvd predvajalnika preko katerega se potem sliši zvok iz tv, zdej me pa zanima kako deluje ta 5.1 stereo iz xboxa? Stereo je samo 2.1. Trenutna povezava ni v redu za 5.1. Nekje bi mogu najt en digitalni (optični ali koaxialni) vhod za zvok. Mogoče ga tvoj hišni kino ima? Če ga nima bo samo 2.1 zvok. Quote Link to comment
mathematic Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Pozdravljeni, imam en hudi problem in ker sem v tem hudi n00b se obračam na vas.. Doma imam LCD televizor, računalnik in xbox 360, pa me zanima kako naj to vseskupaj povežem, da bo za vse naprave deloval 5.1 sistem zvožnikov. xbox 360 je trenutno priklopljen preko HDMI kabla, računalnik pa preko vhoda za slušalke Prosim lepo pomagajte. Quote Link to comment
FeverishThrone Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 Travar kako pa zgleda tale vhod? Jaz namreč imam hišni kino in me zanima če bi bila opcija da povežem xbox in hišni kino za zvok? LP Quote Link to comment
mathematic Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Glej prva dva priklučka iz leve proti desni, prvi je koaxialni drugi pa optični. Quote Link to comment
Recommended Posts