Sasuke Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Torej Jaz in Suh0 sva se odločila da organizirava Lan Party.Potekal bi od sobote 20.12.2008 do nedelje 21.122008 v Kamniku. Dogodek bi se začel okrog 16.00 v prostorih kluba MC Kotlovnica. Igralo bi se izključno na konzoli XBOX360. Prostor je velik za cca. 40 osebkov. V klubu prodajajo pijačo(pivo 2€), če bo pa kdo lačen je pa zraven kluba tudi gostilna, tako da brez skrbi(dober kilometer stran pa mate tut 2 štanta z kebabi). Torej zanima me koliko vas misli pritiin koliko prespati, za dodatne informacije pa pošljite meni ZS ali pa pokličite mene(Klemen a.k.a Sasuke) na tel: 040-572-038 ali pa Suhota(Žiga) na tel: 051-226-282. Na žalost pa je treba plačati vstopnino cca. 3€ na osebo(oderuhi:( ). Torej za enkrat naj bi prišli: -Jaz -Suh0 -Dejan -Keso -Iceman Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Suh0 Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 ja če se boste odločl prespat načeloma ne bojo lih postle, dobite kko nj rečm neki tazga k armafleks debelo prb 5 cm tko da spalke bi blo fajn da mate, zdej upam da bova sj pa sasuke nove boxe nabavla, (we got banned) Quote Link to comment
H5n1 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Skoraj za moj rojstni dan Pa tist dan nazigajo AMT v Ljubljani... Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
shoelace Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Mh ravn takrat je celodnevni airsoft scenarij v Radgoni Quote xFire: spankrock Link to comment
SlashSpeed Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Če bom imel Xbox 360 do takrat, maybe pridem. Quote Link to comment
Sasuke Posted December 6, 2008 Author Share Posted December 6, 2008 Sej za lan party se da z bananmu boxom igrat ane ? Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Bassivity Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Sej sta soseda probita system link Quote Link to comment
fruLa Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 fak jst morm še dat xbox flashat..bomo vidl kok bo z prevozom Quote Link to comment
Guest Vladimir Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 U tola je pa v kotlovnici. Lepo to. Glede udeležbe bom še premislil kajti nevem kako bo z kolektivnim dopustom. Quote Link to comment
luka24 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Uf Sasuke veš da prodem in te odpeljem še na tisti oblubjeni kebab, ti daš pa za . Quote Link to comment
Bassivity Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 A gre kdo čez celje? Quote Link to comment
shoelace Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Ja avtobus 11x an dan v tej smeri pa vlak 6x, sam pazi se, na vmesni postaji v Rimskih so vedn čefurji! Quote xFire: spankrock Link to comment
anc165 Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Ja avtobus 11x an dan v tej smeri pa vlak 6x, sam pazi se, na vmesni postaji v Rimskih so vedn čefurji! Sej jih je povsod pouhn... Quote Link to comment
Sasuke Posted December 7, 2008 Author Share Posted December 7, 2008 Zdela smo glih kar pršl iz Kotlovnce vsi čist "trezni", k smo moj bday praznoval, pa lohka rečem da je blo okol 100-140 folka pa je blo dost placa, se sploh nismo gužval. Drugač pa v roku enga tedna bo suho naredu fotke kotlovnce pa jih bom objavu : ) Aja pa še to. Dejte če lahko ene 3-4 dni (ali prej) pred lan partyjem v tole temo napišete če pridete, da vem približno kok vas bo : ) Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
anc165 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Kere špile se bo pa igral? Quote Link to comment
Suh0 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Drugač pa v roku enga tedna bo suho naredu fotke kotlovnce pa jih bom objavu : ) zkaj pa o tem jaz nč ne vem? :bleh: :thumbup: Ja no za lan party je tko da v kotlovnici ni dost lan kablou tko, da če bi svoga prnesl bi blo velik lepš. ' Bi šlo? Quote Link to comment
Suh0 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 aja zdej dubble postam xD spam in to uglavnem pozabu sm glede špilov ja... jest mam rock band komplet in bi bačeloma lahko nardil en "turnirček" če ga ma še kdo, bi blo tut lepo da bi ga prtrajbov s sabo. drgač pa glede špilov nevem js predlagam: Gow 2 COD5 (ampak zlo ne rt) rock band nhl:P nvem ubistvu mi je vseen Quote Link to comment
anc165 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 Bah jaz ne pridem, mogoče kdaj drugič, samo moram vedt s katerimi špili se je treba oborožit Quote Link to comment
miro5 Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 ja z baned boxam se da špilat lan testirano in dokazano Quote Link to comment
Suh0 Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 O to je bilo lepo slišati lepa hvala, drgače pa upam da se boste dogodka udeležili v čimvečjem številu. Quote Link to comment
Sasuke Posted December 15, 2008 Author Share Posted December 15, 2008 Zdej bi vas prosu, če lahko vsi, ki pridete napišete v to temo, da vemo kolko ljudi približno pride. S suhotom sva se odločila zdej, da če bo manj kot 15 folka prišlo na Lan Party bo Lan Party potekal samo v soboto. Tko, da res prosim vas, da se napišete kdo pride. Lp Sasuke in Suh0 Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Dean- Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 torej jez, keso, iceman, znamo pridt počekirat v soboto Quote [dr.]Dean SLO Link to comment
Sasuke Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Ker zgleda nihče nebo uspel priti sva se s Suhotom odločila da prestaviva lan party, pa me zanima, če mate kakšne želje glede datuma? Quote [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment
Recommended Posts