Skoči na vsebino

[Uradna tema] Skate 2


TriGGer

Priporočene objave

Da še tukaj naredim eno uradno temo o špilu, za tiste ki ga bomo igrali na X360. Eno sem že naredil v Multiplatform, tak da se pojdite pritoževat tja, če hočete kaki podrobnejši opis s slikami ipd.

Torej, demo je na Livu, velik okol 1.5 giga, če ga kdo še ni igral ga naj gre kr loadat. Jaz sem sicer od začetka mislil, da ma demo tud XBL multiplayer, ampak je samo lokalno za do 4 igralce. Za kaj več bomo mogli počakat do uradnega izida 21. januarja.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

evo še uradnega izida ni in jaz jo že imam :D (urtadni izid je 23 js jo mam pa že 22 XD)

vglavnem špil sem čakal že od kar so ga napovedali in JE TOTALNO HUD!

edino kar me skrbi je to da me nebi bannal k mam že pred izidom sam kaj nej sej na www.mantisplus.com ga že majo original...me nimajo kaj bannat...sej v sloveniji se že prodaja...bom pač reku d sm kupu :D

dodejte me vsi k mate da kej odigramo...js živim samo še za to igro :D (če po resnic povem sm si xboxa kupu zarad tega k sm zvedu da pride ta igra ven za xboxa in ne za računalnik)...če nebi blo te igre nebi tud xboxa ne bi blo v moji sob :D

DODEJTE ME

enjoy

SLOwner.png

ADD ME!

Link to comment

Se je cool špil bolše kot kakšni novejši Tony Hawk samo se mi zdi da je ful glitchev not, sploh pa ko hočeš peš po kakih štengah gor al pa ko premikas objekte, mapa je kr vlka dosti sploh ne veš kje bi kaj počel sploh pa v free ride, se včasih zadržiš na nekem placu po ure :D . Challengi so dobri če pa še nisi igral nikoli skate se morš res potrudit :mirror: Navadiš se kr hitro, edino mogoče bi lahko ble texture prometa boljše pa ko prides na plazo pa kr modra barva prevladuje to je malo čudno ampak drugače je svetovni špil...Sploh pa lomljenje kosti :) ko se vržeš z kakšnega mosta dol :fiufiu:

xXTrustN1Xx.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.