TriGGer Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Da še tukaj naredim eno uradno temo o špilu, za tiste ki ga bomo igrali na X360. Eno sem že naredil v Multiplatform, tak da se pojdite pritoževat tja, če hočete kaki podrobnejši opis s slikami ipd. Torej, demo je na Livu, velik okol 1.5 giga, če ga kdo še ni igral ga naj gre kr loadat. Jaz sem sicer od začetka mislil, da ma demo tud XBL multiplayer, ampak je samo lokalno za do 4 igralce. Za kaj več bomo mogli počakat do uradnega izida 21. januarja. Quote Link to comment
bmxrider Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Če sm prov vidu v demotu piše 23.1 d bo izid pa a kdo kj ve če bo mela kšna slovenska stran že prednaročiu sm gledu na igabibi pomoje p je sam za roštilj Quote [No fear, no pain, be crazy & ride BMX] Link to comment
Guest zeks1337 Posted January 14, 2009 Share Posted January 14, 2009 ja sem igral demo super je komaj cakam Quote Link to comment
Korvex Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 evo še uradnega izida ni in jaz jo že imam (urtadni izid je 23 js jo mam pa že 22 XD) vglavnem špil sem čakal že od kar so ga napovedali in JE TOTALNO HUD! edino kar me skrbi je to da me nebi bannal k mam že pred izidom sam kaj nej sej na www.mantisplus.com ga že majo original...me nimajo kaj bannat...sej v sloveniji se že prodaja...bom pač reku d sm kupu dodejte me vsi k mate da kej odigramo...js živim samo še za to igro (če po resnic povem sm si xboxa kupu zarad tega k sm zvedu da pride ta igra ven za xboxa in ne za računalnik)...če nebi blo te igre nebi tud xboxa ne bi blo v moji sob DODEJTE ME enjoy Quote ADD ME! Link to comment
kocja Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 brišem da ne bo kej narobe Quote Link to comment
5zigen Posted January 22, 2009 Share Posted January 22, 2009 no kko pa pol veš da je 1:1 igra? kako se to da preverit? EDIT: sm že preko ZS prašau, nerabte odgovorit Quote Link to comment
TriGGer Posted January 22, 2009 Author Share Posted January 22, 2009 Ne bi vidva rajši tega prek ZS debatirala? Quote Link to comment
Buffalo Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 če kdo igra, naj me doda Quote Link to comment
Buffalo Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 dajte no, gremo malo prek live igrat Quote Link to comment
TriGGer Posted January 25, 2009 Author Share Posted January 25, 2009 Glih sem en sick spot sestavo, poglejte kaj Drugače pa lahk gremo ja, sam da jaz nimam zasedene linije, to se mi dogaja pogosto zadnje cajte. Pa zanima me, kaj BmaXXrider čaka... Daj no, nabavi si špil jebemoboga Quote Link to comment
v0jk3c Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 Se je cool špil bolše kot kakšni novejši Tony Hawk samo se mi zdi da je ful glitchev not, sploh pa ko hočeš peš po kakih štengah gor al pa ko premikas objekte, mapa je kr vlka dosti sploh ne veš kje bi kaj počel sploh pa v free ride, se včasih zadržiš na nekem placu po ure . Challengi so dobri če pa še nisi igral nikoli skate se morš res potrudit Navadiš se kr hitro, edino mogoče bi lahko ble texture prometa boljše pa ko prides na plazo pa kr modra barva prevladuje to je malo čudno ampak drugače je svetovni špil...Sploh pa lomljenje kosti ko se vržeš z kakšnega mosta dol Quote Link to comment
5zigen Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 meni osebno špil ni sploh neki zanimiu. sm ga igrau 3x na mojem boxu pa zmeraj se polomim, usak trik je skoraj enak, ni mi lih neki dober. bolši kšn tony hawk. Quote Link to comment
TriGGer Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 Itak da je vsak trik enak, če vedno flickaš gobico po navpični osi. Idi malo v trick book al kaj je že, pa tam poglej kombinacije. Quote Link to comment
5zigen Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 sej sm, pa si je usak trik podoben sa da je v drugo stran. pa mesto kr neki. preveliko je, se zadržiš na nekem kraju in pol si tam 1 uro ker se ti ne da it na čisto drug konec mesta delat 1 misijo Quote Link to comment
TriGGer Posted January 31, 2009 Author Share Posted January 31, 2009 Sej ne rabiš dejansko peš hodit tja. Sam na mapi stisneš pa te teleportira. Quote Link to comment
Buffalo Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 meni osebno je igra enkratno izdelana. trikov je mali miljon, mapa super, le lik brez skejta se premika preveč leseno. Samo vse ostalo popravi tudi to le tako naprej EA Quote Link to comment
v0jk3c Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ma ja pa to me razpizdi ko gres neki contest pa jih je 5 zraven in se konstantno zaletavajo v tebe sploh pa če je mali prostor... Quote Link to comment
aljaz Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 A je pri own the spot treba narediti vse, a zadostuje, da ga samo ownaš? Quote Link to comment
Buffalo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 dovolj je da samo ownaš. vse skup jih je 22. Tu maš link do vseh 22 spotov http://img129.imageshack.us/img129/4328 ... otsjg0.jpg Quote Link to comment
Buffalo Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 pardon za prej, se nisem mogo prijavit na party, ker je punca igrala tmnt... Quote Link to comment
jonski Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 a ma ta spil coop za na isti konzoli Quote GT: jonskiC Link to comment
TriGGer Posted February 5, 2009 Author Share Posted February 5, 2009 Nima. Na isti konzoli maš samo party play, kjer se 2 ali več playerjev izmenjuje v raznih igrah. Quote Link to comment
jonski Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 aha ok sej to sem mislil ^^ ty bo lihk dobr za party v soboto Quote GT: jonskiC Link to comment
Recommended Posts