Skoči na vsebino

Uporaba jailbrake ključa na verzijo 3,50


ely

Priporočene objave

Nismo na istem kot pred leti, sedaj ima praktično vsak popolni dostop do PS3 konzole, oziroma dostop do procesorja in pomnilnika.

Kar mnogokrat poveča možnosti za odkritje drugega explointa. Prav tako je popularnost Jailbreaka privabila ogromno ljudi in povečala splošno zanimanje na "open source" sceni.

Poleg tega je tukaj še vedno "geohot exploint".

http://www.Goblin.si - trgovina z igralnimi konzolami, igrami in servisom v Ljubljani, Mariboru in Celju.
Link to comment
  • 2 tednov kasneje...

Kdo pa je sploh prodajal prvi Jailbreak in dejansko prodal kakšnega? Vse kar se je prodajalo so bili kloni, določeni imitacije (jailbreak2), da zgledajo isto.

Poanta originalnega Jailbreaka je, da je zaostal v razvoju. Isto kot Backup Manager. Ne podpira PSN Network, ne deluje z igrami, ki zahtevajo 3.42, ni flashanja firmwara. Backup Manager ne podpira coverjev, FTP strežnika, kopiranja iz USB diska na interni disk, itd...

Vse kar so sedaj omogočili je downgrade za kar pa moraš plačat še dodatnih 40USD za vsak downgrade posebej. Poleg tega, da preplačaš čip. Mislim za tak keš je ceneje, če zamenjaš PS3 z novim.

Mimogrede je že sploh možen downgrade ali še kar obljubljajo? Oziroma ima kdo sploh originalni čip in je uspešno izvedel dowgrade?

Čeprav vsaka čast, da so prvi komercialno odklenili PS3 a je bilo od tu dlje popolno zavajanje. Kot prvo so tako nabili ceno, da je bilo že žalostno. Njihove prve pošiljke so prispele cca 2 tedna po klonih. Obljubljali so delovanje z vsemi firmwari in novi Backup Manager. In nato prestavljali obljube vsaki teden. Nič od tega še nismo dočakali. Tudi psdowngrade že obljubljajo pa še nisem niti prepričan, če že dejansko izvajajo.

Njihovo "odkritje" pa sedaj nadaljuje odprta scena, ki je že par korakov pred njimi tako po funkcionalnosti in delovanju ter zanesljivosti. Zato je pomembno, da imaš čip, ki se lahko prosto nadgrajuje. Oziroma niso vsi kloni isti.

Tudi za downgrade bo verjetno v kratkem kakšna brezplačna opcija.

PS: Podobno kot pri Nintendo DSi odklepu. Meni še vedno ni jasno kateri čip za Nintendo DS je sploh bil prvi?

Urejano od www.Goblin.si
http://www.Goblin.si - trgovina z igralnimi konzolami, igrami in servisom v Ljubljani, Mariboru in Celju.
Link to comment
Nekaj je res, koliko je pa okvar z raznimi kloni od preverjenih 11 različnih ključev nimam večjih težav z jail2, da ne rečem kaj so nardili ps3 key, ps3break...blaaa

Če mene osebno ??, sem presrečen, če si dam lahko svoj org špil na disk a ni res? In le škoda da ni le tako....

Eden ob 100% brezhibno delujočih klonov je MINIMUS AVR v obeh verzijah, tako da izjave, da so vsi kloni zanič, je navadno s...e.

Vse za konzole. Info na PM

Link to comment

Kloni so se v redu, slabse verzije so kopije klonov.

Tako kot je ven prisla R4 kartica ( revolution ), bila je prva na trgu. Potem so ven prihajale ven od konkurencnih firem , tt, m3, acekard,... Vse ok, potem pa so zaceli prodajat fake kopije teh kartic, sploh 500 verzij r4 in tt kartic, da dol pades.

Tako je tudi pri Jailreaku, v ozadju je zelo pomembna podpora in sicer softwerska. Recimo dolocene kartic za dsi delujejo tudi z najnovejsimi dsi pa ceprav nintendo le te onemogoca z vsakim popravkom. Ker pa majo dobro podporo proizvajalca ( acekard m3,... ) so na voljo tudi redno nadgradnje , tako da delujejo tudi 3 leta stare na najnovejsih dsih xl,...

LP,Sandi

PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net

r4forumro4.th.jpg

ali www.taskmedia.si

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.