Skoči na vsebino
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

www.Goblin.si

legenda
 • Število vsebin

  493
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  2

www.Goblin.si je nazadnje zmagal dne, September 17 2012

www.Goblin.si je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

14 ne-tč-ne-mš

Več o www.Goblin.si

 • Stopnja
  ... je tabuljš štacuna!

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana

Nedavni obiski profila

Blok z nedavnimi obiski obiskovalcev je onemogočen in ni prikazan uporabnikov.

 1. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  Goblinu se je pridružil nov član in sicer strojček za katerega smo že lep čas zbirali dinarčke. Sedaj lahko popravimo skoraj vse nedelujoče igre, filme, glasbene CDje in programe na posnetih ali originalnih CDjih, DVDjih ali Blu-Ray. Več info tle: http://www.goblin.si/storitve/popravilo-vseh-iger-filmov-in-glasbenih-cdjev Trenutno je lepotec v LJ, ampak ga bomo rotirali med poslovalnicami.
 2. Popravilo originalnih CD-jev, DVD-jev in Blu-Ray. Vseeno če gre za igre, filme, programe, glasbo,... http://www.goblin.si/storitve/popravilo-vseh-iger-filmov-in-glasbenih-cdjev Cena: od 3€ do 5€ / plošček
 3. www.Goblin.si

  Prispela prva pošiljka PlayStation 5 konzol

  Na voljo omejena količina PS5 konzol, ki smo jih dobili predčasno zaradi napake v dostavi in se uradno ne smejo prodajati do 1. decembra. Seveda pri Goblinu tega ne bomo upoštevali. Na voljo samo 20 konzol, prvi pride, prvi melje Pomembno: nakup in uporaba na lastno odgovornost, če vam banajo konzolo, ne odgovarjamo. Zato priporočam, dae se PS5 ne povezuje na internet do 1. decembra 2016. http://www.goblin.si/playstation-4/sony-playstation-5-2tb-fifa-17-bon-30eu Možen samo osebni prevzem v naših trgovinah, naročilo pa po telefonu. Dobivamo dosti klicov glede iger in zaloge. Zaloga je zelo omejena in bo verjetno že danes razprodano. Od iger je trenutno na voljo samo FIFA 17, tako da bo potrebno počakati do konca leta na druge. Ampak konzola podpira tudi PS4 igre v 4K ločljivosti. PS: Možna tudi menjava za PS4 z doplačilom, tudi PS4 igre vzamem v račun.
 4. www.Goblin.si

  PS4 problem

  Spremeni geslo na PSN in emailu, počakaj 6 mesecev, deaktiviraj vse naprave in nato svojo aktiviraj kot primarno.
 5. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  Še en bonus za naše kupce: pri vsakem nakupu PS4 konzole dobiš bon za 20€, ki se lahko uporabi za izposojo iger. Za 20€ si lahko izposodiš 4 rabljene igre po 5 dni, ali dve novi za 10 dni ali eno novo za 20 dni. Poleg tega imaš možnost brezplačne izposoje PS4 konzole za tri dni z 12-timi igrami (v kratkem dodamo še Witcher 3, Mortal Kombat X in Project Cars), ampak ne bo več placa na disku, tako da bo potrebno kakšno igro odstraniti Skratka lahko poskusiš, če je PS4 to kar bi imel, testiraš igre in se potem lažje odločiš katere boš kupil. Prav tako je sedaj jasno prikazano po kakšni ceni vzamemo rabljeno konzolo v račun (trenutno samo za PS3, v kratkem še Xbox 360). Npr: http://www.goblin.si/playstation-4/staro-za-novo-sony-playstation-4-500gb-ps4-za-playstation-3-super-slim Hitro tudi poskrbimo za servis in odpravo napak konzol v garanciji (zaenkrat za večino okvar dobite novo konzolo). Skratka pri Goblinu vemo kako se postreže Mnenja, ideje, predlogi?
 6. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  £289.99 je še vedno €405 ampak bolj pomembno, sedaj je majhna možnost, da bo Sony podražil cene konzol v EUR območju zaradi šibke valute. Drugače pa imamo v Sloveniji za PS4 verjetno najnižje cene v EU, ki se gibljejo od 300 do 350 EUR.
 7. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  Izposoja PS4 iger pri Goblin.si: http://www.goblin.si/izposoja-playstation-4-iger
 8. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:Xbox One [NE-OPIS]

  Poanta je preprosta, uradne distribucije za Xbox One ali Xbox 360 v Sloveniji ni. Neuradni dobavitelj v Sloveniji je samo eden in on postavlja cene, Big Bang pa da svojo X provizijo in to je to. Tako je lahko Xbox One v v Leclerku npr 699€. Glede na to, da je BB po drugi strani uradni Sony distributer, jim je verjetno Xbox nezanimiv produkt...
 9. www.Goblin.si

  XboxOne vs PS4 vs WiiU - Odprta "debata" za fanboye

  Zunanji napajalnik ima svoje prednosti. V primeru okvare se preprosto zamenja. Če kupiš v ZDA ali na japonskem konzolo, preprosto kupiš EU napajalnik. Tudi pri udarih strele so pogosteje PS3 konzole nepopravljive kot pri Xboxu, kjer pogosto skuri samo napajalnik, ne bom trdil, da je zaradi napajalnika, ampak obstaja dobra možnost. Tudi notranjost PlayStation konzol je na čisto drugem nivoju kot pri Xboxu.Xbox je narejen sila preprosto (tudi za popravljanje) z dosti neuporabljenega prostora, medtem je pri PlayStationu prostor dosti bolje izkoriščen. Prav tako je hlajenje pri Sonyju naprednejše. V primeru, če bodo Xbox One konzole še brez problema delovale par let kasneje jim odpustim velikost konzole...
 10. www.Goblin.si

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  Deluje, ampak ni vredno truda...
 11. www.Goblin.si

  Xbox 360 vprašanja !

  Uporabi UK proxy (glej teme na KSI, je dobro razloženo), v skrajnem primeru pa se lahko tudi pri nas oglasi in opravimo nakup preko proksija.
 12. www.Goblin.si

  Xbox 360 slim 250 Gb škrtanje dvd-ja

  Možnosti so slednje: DVD je popraskan, ima prstne odtise, ni kompatibilen z iXtreme 3.0, gre za XGD3 igro, ki ne deluje brez iXtreme Max Burner zapisovalnika (Assassins Creed 3, Fifa 13, NBA 2K13,...), laser v DVD pogonu je izrabljen. Če se napiše točno katere igre, bom morda lahko bolje pomagal.
 13. www.Goblin.si

  Xbox 360 in različni PROBLEMI !!

  HDMI, SCART ali komponentni kabel?
 14. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:Crytek: Wii U vsaj tako močen kot Xbox 360

  Zaenkrat ni znano, predvsem kdaj bo prišla druga pošiljka, v kakšnem številu in tudi kakšno je stanje na drugih trgih (tam je predvsem problematični jezik, saj lahko, da so igre enojezične). Pri osnovnem modelu je vseeno. Skratka težim dobaviteljem in skušam dobiti zagotovljeno pošiljko, predvsem za prednaročila. V najslabšem primeru se bomo videli pred kakšno štacuno v tujini. Bom pa več vedel novembra.
 15. www.Goblin.si

  Ekskluzivno:Crytek: Wii U vsaj tako močen kot Xbox 360

  Z Wii U konzolami bo zgleda štala, saj jih med dobavitelji v Angliji preprosto ni, zaloge bodo dobili izključno samo veliki retailerji (Argos, Game,...). Upam, da je drugod v EU boljša situacija, ampak se zna zgoditi, da tisti, ki ne bo v Avstriji ali drugje spal pred trgovino, ostal brez. Razen seveda ebay + 200€ kot je pri skoraj vsaki generaciji ob izidu. Bom objavil, če mi bo uspelo dobiti "garantirano" zalogo, ampak za vsak slučaj poiščite spalke
×