Skoči na vsebino

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  9 141
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  232

matej1990 je nazadnje zmagal dne, Avgust 17

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 180 šajbrajlajkadajma

5 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Wii Friend ID
  /
 • Steam ID
  /

Nedavni obiski profila

2 236 ogledov profila
 1. Xbox Game Pass

  Poizkusi direktno na Xboxu. Vem da na Winsih rado spreminja lokacijo. Če ti menja na SLO, potem ti bo vedno javilo napako, saj Xbox pri nas ni podprt.
 2. Xbox Game Pass

  Zdravo! Na katero državo imaš nastavljen Xbox? Imaš vnešeno kakšno plačilno opcijo? Ponavadi vsi hočejo imeti vnešeno plačilo, da se po trialu avtomatsko podaljša storitev.
 3. Uncharted: The Lost Legacy

  25GB je standardni BluRay. 50GB je dual layer BR. Kolikor vem je to tudi maximalna velikost, ki jo PS4 bere.
 4. Paris Games Week - PlayStation konferenca

  do
  Tema na forumu: Paris Games Week 2017
 5. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  Fino temna mapa. To se bo igralo skrivalnice.
 6. Crackdown 3

  Cloud serverje za simulacijo fizike še gor postavljajo.
 7. Paris Games Week 2017

  30. oktobra ob 17:00 bo imel Sony svojo konferenco (kot kaže bodo tudi letos izpustili Gamescom). Videli bomo predvsem EU razvijalce, novosti in najave.
 8. Paris Games Week 2017

  1-5. novembra bo potekal Paris Games Week https://www.parisgamesweek.com
 9. filmi in napovedniki

  Ja, sem tudi jaz bral tole, da je zanalašč tako otročji ta nov spiderman. Meni cel film deluje kot prisiljen filler, da so pač umestili Spajdija v Marvel svet. Da pokažejo "Zdaj je pa končno naš". Samo dogajanje v filmu mi je bilo pa totalno brezvezno in nezanimivo s povprečno klišejsko akcijo. mid-credit in post-credit sceni:
 10. filmi in napovedniki

  Spiderman: Homecoming je totalna polomija. Včeraj sem skoraj zaspal v kinu ko sem ga gledal. Z lahkoto najslabši Marvelov film letos. Delan je za 16 letnike in potem ti nobena fora ni smešna v filmu. Res orng razočaranje. Ima pa film daleč najboljšo post-credits sceno izmed vseh Marvelovih filmov do sedaj. Tisti ki si je to izmislil si zasluži medaljo.
 11. Anketa: Koliko bo stal Xbox Scorpio (EU uradna cena)?

  Čez kak mesec se boš ponovno navajal.
 12. Ugani film!

  Vidim da se ne premaknemo. No, naslov filma, ki sem ga iskal je Kung Fu Hustle. Nov hint za nov film! @TheRealDeal to bi moral vedeti.
 13. Anketa: Koliko bo stal Xbox Scorpio (EU uradna cena)?

  500€ it is! Sem bil prepričan da bo več.
 14. PlayStation 4 posodobitve - firmware update

  Ja to bi bilo super, če bodo tako naredili.
 15. PlayStation 4 posodobitve - firmware update

  Po številnih stability posodobitvah, je na splet pobegnil neuradni changelog za novo veliko PS4 posodobitev: 5.0! 1080p 60fps Twitch streamanje na PS4 Pro (Twitch je sedaj enako dober za stream kot YouTube) Sledili (follow) bomo lahko komurkoli (odvisno seveda od privacy nastavitev). Do sedaj je bila follow opcija na voljo le za potrjene PSN račune (razvijalci, igre, youtuberji,...). S tem bi naj povečali deljenje vsebin in interakcijo. Deljene vsebine bo mogoče deliti dalje. Sony opeko za opeko gradi socialno omrežje. Izboljšan parenting control. Starši bodo lahko bolj podrobno nastavili zaščito za vsak otroški račun posebej. Baje bo opcija nastavljanja tudi preko spleta. Obvestila bodo sedaj KONČNO vidna tudi v Quick Meniju. Tako bo sedaj še manj razloga, da se v igri vračamo v osnovni PS4 meni, kar pohitri vse skupaj. VR mode bo dobil obvestila za evente in komentarje gledalcev streama. Stream bo dobil PS Community dobi podporo za nove jezike: Czech, Thai, Greek, Indonesian, Vietnamese, Romanian in Hungarian. In zadnje, nekaj česar ne razumem: Behind the scenes, Sony will add support for bundle and compilation discs, with or without add-ons, and discs which support games and add-ons (such as in a Game of the Year Edition) which don't need developers to rework any code. Beta bi se morala pričeti v kratkem! PlayStation 4 firmware update 5.0 will add 1080p60 Twitch streaming

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×