Skoči na vsebino
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  9 963
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  319

matej1990 je nazadnje zmagal dne, December 25 2018

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 586 šajbrajlajkadajma

6 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Wii Friend ID
  /
 • Steam ID
  /

Nedavni obiski profila

6 042 ogledov profila
 1. matej1990

  Ugani film!

  Sej sem napisal, da se tako samo prične. 😉
 2. matej1990

  Ugani film!

  Film je grozljivka. Prične se z dogodkom, ko belka doma predstavi svojega črnega fanta. Dogajanje je postavljeno v trenutni čas. Film je bil ob izidu precej odmeven ravno na račun tematike. Druga kultna scena v filmu:
 3. matej1990

  Ugani serijo/nadaljevanko

  To je doktor house rebus in pika! 😄
 4. matej1990

  Ugani serijo/nadaljevanko

  House doctor! 😛 Mislim da si zamenjal vrstni red slik? Najprej doctor in nato house. 😄 Brickleberry pa je dodan na watchlisto.
 5. matej1990

  Ugani serijo/nadaljevanko

  Disenchantment! Sem trailer prilepil v TV serije temi in jo pogledal do konca. Je zabavna in vse, ampak lahko bi bila še boljša. Manjka neka pika na i. No v delu imajo že drugo sezono. Evo dalje: South Park in Family Guy sta "soft" seriji napram tej umetnini. 🤪
 6. matej1990

  Ugani film!

  Evo dalje! Edinstven prizor iz low budget filma, ki je požel velik uspeh v letu 2017: Tisti ki ga je gledal, bo takoj prepoznal ta GIF. Ima pa film manj poznano, ampak res odlično igralsko zasedbo!
 7. matej1990

  Ugani film!

  Ahahaha, dobra, dobra! Random pr0n slika in glavna oseba filma je dovolj dober namig da je čisto jasno za kateri film se gre. 😁 Gre za film Bird Box iz Netflixa, kjer imajo ljudje povezane oči, ker nečesa ne smejo videti. Česa? Glejte film. Je pa v najboljšem primeru OK film. Daleč najbolj mimo mi je veslanje čolna s povezanimi očmi. Glede na film baje ne izgubiš orientacije tudi po več kot 48h veslanja. 😂 Trailer filma: In ker je folk nor na viralnost in challenge obstaja sedaj tudi bird box challenge, kjer folk preizkuša kako bi bilo življenje s povezami čez oči. Jaz gledam na to kot naravno selekcijo in dober fail army material. 😄 Netflix se že počuti krivega in opozarja folk:
 8. matej1990

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  Sej smo bili vsaj 3h tam. 😄 Drugače pa bil je čisto spontani in na hitro narejen meeting. Ni bilo niti ene konzole na srečanju, tako da je bilo lame. 😛 Evo, objavimo drugič v KSi čvek, pa čeprav bo spet verjetno snidenje v zadnjem momentu.
 9. matej1990

  Ugani serijo/nadaljevanko

  Foter je jezni na ves svet in ogromno preklinja, žena je hitro zanosila in sedaj hoče nadoknaditi s svojo kariero, starejši sin je kao glavni pevec v rock skupini z zanič glasbo, za mlajšega sina se nihče am ne vzame, hčerka se obnaša kot fant, pes pa ni pes, ampak je zlati prinašalec. Serija je pa iz Netflixa.
 10. matej1990

  Ugani film!

  Evo, oba posterja. Prosim za Google image search, drugače se ne bomo premaknili. 😥
 11. matej1990

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  Ne. Kaj rabite koga za animacijo v poročni hali? Pogoje je edino, da je občinstvo na tekočem z novicami iz sveta konzol, drugače se bomo čudno gledali. 😄
 12. matej1990

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  F*CK YEAH! FOR THE PLAYERS!!! Plačaj več in dobi manj! Ne, ne, ne. Zdaj se bodo zbudili in končno dali v PS+: The Last of Us, Uncharted 4, God of War, Horizon, BFV, CoD4,... Pa vse nove PS4 ekskluzive bodo takoj na voljo za PS+ naročnike. Skratka povozli bodo Xbox gamepass! /s 😛
 13. matej1990

  Novičke...

  HTC pridno nadaljuje s posodobitvami high-end VR očal. Tokrat so lanski model nadgradili s tehnologijo za sledenje očem, kar odpre nove uporabnosti in optimizacije pri izrisu slike. The HTC Vive Pro VR headset was unveiled today at CES 2019 and comes with built-in eye tracking. The device is called the Vive Pro Eye, and it promises to bring higher-quality VR experiences, thanks to a technique called “foveated rendering.” This renders sharp images for wherever the human eye is looking in a virtual scene and reduces the image in the periphery. There’s no pricing yet, but it’s supposed to launch in the second quarter of 2019.
 14. matej1990

  Ekskluzivno:PlayStation 4

  PS4 has now cumulatively sold through more than 91.6 million units globally as of December 31, 2018. Within the above number, PS4 has sold through more than 5.6 million units globally during the 2018 holiday season. More than 50.7 million PS4 games were sold through globally during the 2018 holiday season, which sums up to 876 million PS4 games cumulatively sold through worldwide as of December 31, 2018. Marvel’s Spider-Man, launched in September 2018, has cumulatively sold through more than 9 million copies worldwide as of November 25, 2018
 15. matej1990

  Ugani film!

  Kar SICk mi je ob nevedenju imen teh dveh filmov! hint, hint 😄 V obeh gre za USA borbo proti mehiškim kartelom. Prvi je izšel v 2015, drugi pa v 2018. V prvem igra Emily Blunt glavno vlogo, v drugem pa se zgodba vrti o Assassinotu. Je pa bil prvi z lahkoto boljši film.
×