Skoči na vsebino

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  10 776
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  474

matej1990 z nazadnje osvojenim dnem, Februar 24

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 947 šajbrajlajkadajma

3 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor

GamerTags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Switch Friend Code
  WhatYearIsIt?!?

Nedavni obiski profila

7 747 ogledov profila
 1. Pričakovan datum je bil 2021, ampak so igro sedaj že prestavili v 2022. Kljub zgodovinskim ikoničnim zamudam v GT seriji, tokrat krivijo pandemijo. 🙃
 2. Sony je pravkar najavil obstoj nove generacije VR očal! Kot kaže bo kompatibilnost le s PS5. Izboljšana resolucija. Izboljšan kot slike - field of view, ki bo širši in s tem zmanjšan efekt daljnogleda. Izboljšan tracking. Upam da bo sledenje na samih očalih, tako kot Oculus Quest in ne več preko kamere. Samo da bo bolj natančni! Nov VR kontroler! Le ta bi naj bil deležen lastnosti, ki jih ima PS5 kontroler (DualSense). Sem 100%, da bodo dodali natančno vibro in upirajoče trigerje. Trigerji za simulacijo držanja predmeta v roki? 🤔 Tudi ergonomija bi naj
 3. Operaterjev je ogromno in posledično tudi gadgetov/abilitijev. Da naštudiraš kaj in kako je kar hud zalogaj. R6 Siege je samo še za hardcore igralce. Moraš sledit, drugače si hitro out. Pa gadgeti so hudo preveč sci-fi postali glede na začetno verzijo igre.
 4. Imam! Tudi HDMI adapter za priklop na TV imam. Samo priklopit bi ga moral.
 5. Zdaj se mi je pa zaluštal Wii Sports golf! 😄
 6. Po moje bo za pogledat, samo pač verjetno bo spet trpel scenarij in dialog. Tisti dialog z rojenim MK znamenjem je že za oči zavijat zraven. 😄 Samo original glasba je pa meni DOSTI boljša, kot pa ta počasni tempo ob koncu napovednika. Upam da bo nekje original v filmu ali pa vsaj kaj bolj sličnega.
 7. matej1990

  Novičke...

  Hočemo RE z VR podporo!
 8. matej1990

  PlayStation 5

  Telekom bi naj imel PS5 na zalogi! Če prav zastopim rabiš tudi 200 točk, da je potem cena 504€. https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/gaming/igralne-konzole-in-igre/sony-playstation5-852gb-bela
 9. The last of us HBO TV serija je dobila svojega Joela in Ellie! Joel bo Pedro Pascal (Narcos, Mandalorian). Odličen igralec in trenutno tudi zelo popularen. Ellie pa bo igrala Bella Ramsey, ki je z zelo postransko vlogo že razturala v Game of Thrones.
 10. matej1990

  Novičke...

  Na Uporabna stran je bilo fiks zapisano 2 meseca brezplačno, ker je bila zadeva v podnaslovu. Naj se mi leva jajca posuši, če lažem! 😆 Nisem pa primerjal zadeve iz uradne strani.
 11. matej1990

  Novičke...

  Telekom se tudi gre streamanja(!) iger: NEO Igre Pogoji: NEO Smartbox optična povezava igralni plošček (priporočajo Logitech F710, podprta pa sta tudi Xbox one (le USB) in PS4 kontrolerja) Trenutno je na voljo 50 iger, jih pa mislijo vsaka 2 meseca dodati 5. Kot je razvidno iz nabora iger, ciljajo predvsem na mlajše generacije. Storitev je prvi mesec brezplačna, nato pa zaračunajo 8€ na mesec. Več info: https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/tv-in-zabava/televizija/neo-igre https://www.blog.
 12. Prijatelj, to je Android, ne pa iOS. Ni da ni, samo najti moraš! 😁 Načeloma pa ja, idealno bi bilo, da bi sam app imel nastavitev. Prejšnje verzije so jo imeli, sedaj ko so pa naredili redizajn, pa so zadevo odstranili. Upam da jo nazaj implementirajo. 😔 Ko začasno rešitev sem našel AppLock - Fingerprint od SpSoft. Idealen bi sicer bil le nek enostaven app za osvetlitev, ampak ok. Sem vse kar app ponuja izklopil in le nastavil permanentno osvetlitev za ta en app. Kot kaže, zaenkrat dela tako kot mora.
 13. Ja, problem je, da se potem moram vedno spomniti in vklopiti to zadevo. 😅 Tako da ravno zato bi rad nekaj, kar je omejeno le na app. Enkrat nastavim in je to-to.
 14. Ni glih gaming vprašanje, ampak ok, mogoče kdo vseeno zna pomagati. Rad bi, da je v določenem appu (konkretno Evernote za android) ves čas prižgan ekran. Torej nočem da mi ekran ugasne, če imam odprti točno ta določen app. Ve kdo za kakšen app, ki to omogoča? Da izberem v katerem appu naj ne deluje sistemska screen time out nastavitev.
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.