Skoči na vsebino

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  9 345
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  252

matej1990 je nazadnje zmagal dne, December 12

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 291 šajbrajlajkadajma

5 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Wii Friend ID
  /
 • Steam ID
  /

Nedavni obiski profila

2 425 ogledov profila
 1. Grand Theft Auto V

  Jaz zbiram denarne donacije v GTA5, da lahko sprožim. Če je višja donacija, se lahko zmenimo za ime tarče, ki jo želite pospraviti. Kontakt na ZS. Hvala! Lp
 2. The Forest - VR

  Ti imajo polno rok, lahko njih držita za roke.
 3. PlayStation 4

  Ma realno gledano bodo tako dolgo zavlačevali dokler bo dovolj dobra PS4 prodaja. XOX jim ni grožnja, ker je to še vedno XO. Mislim da se Sonyu trenutno nikamor ne mudi.
 4. The Forest - VR

  Ja, za kemping podnevi ja. Tisto v jamah pa ne bi rad doživel.
 5. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

  To kako ima Sige nastavljen sistem z DLCji je po moje eden boljših v zadnjem času. Vse mape so zastonj, kar je najbolj pomembno. Potem nihče ni puščen zadaj in imaš ves čas enotno bazo igralcev. Operaterje pa ali plačaš za odklep ali pa toliko igraš, da si jih lahko odkleneš. Glede na to kako dolgo ima igra podporo, je takšen sistem čisto razumljiv. Ampak ja operaterji niso free in moraš plačat 25k coinsov.
 6. Kako to misliš šele? 25. je Božič!!!
 7. Monster Hunter World

  Včeraj dopoldan sem se še smejal tvojemu postu. Zvečer pa sem doživel enako.
 8. Kako bi povečali prodajo?

  Vidiš, to je težava. Drugje ga lahko kupim za 500€, pa ne rabim iskati drugih kupcev. V BB tudi stisnejo mimogrede rabat, če se malo pogovoriš z njimi.
 9. Kako to da ravno ta gramofon? Hofer jih ima vsake toliko časa za cca 20€. Glede na video na TEJ strani, je ta svetilka idealni zvočnik za hojo po po gozdu. Only 799$! Jaz sem zase za Miklavža nabavil Bose SoundTouch 300 soundbar + pripadajoča surround zvočnika - Virtually Invisible 300 wireless surround speakers. Enostavno sem popizdil s temi v TV vgrajenimi in v tla usmerjenimi zvočniki. Sej niso slabi glede na ostale zvočnike v tem cenovnem segmentu TVjev, ampak vseeno. Razločnost zvoka je slaba, detajli se izgubijo, basa pa praktično ni, čeprav bi naj bili 2.1. To kar se dogaja s temi za ekranom vgrajenimi zvočniki pri veliki večini TVjev je prava žalost. Komaj višji cenovni rangi imajo boljše alternative, ampak tam jih tudi konkretno plačaš. Torej zakaj Bose? Zato ker imam doma Bose SoundLink around-ear wireless headphones II (Bose AE2 headphones skrajšano ) in sem z njimi res v nulo zadovoljen. So bluetooth slušalke in nimajo teh "fancy" BT audio standardov (aptx, LDAC,... itak morata imeti podporo obe napravi, da se sploh omogočijo). Uporabljam jih za mobitel in tablico. Lahko so povezane na 2 napravi hkrati! Zakaj so mi tako všeč? Lahko jih imaš zelo potiho in še vedno slišiš detajle ter bas! Lahko jih daš na max in bodo še vedno odlične. Njihova slabost je le, da ko jih priključiš na audio kabel, izgubijo svoj čar, ki ga ustvarja vgrajen equalizer. Skratka Bose audio procesiranje je tisto, ki mi je tako zelo všeč na teh slušalkah. Povrhu vsega so robustno narejene in imajo dobro avtonomijo. No, sedaj imam to audio procesiranje ki mi je tako všeč tudi na TVju, ampak je nekoliko bolj komplicirano. Soundbar mora biti postavljen na rob pohištva pred TVjem in ob straneh ne sme imeti ovir. To omogoča res širok občutek zvoka, ki dejansko deluje. Zraven soundbara dobiš mikrofon, ki si ga nadeneš na glavo in nato na petih mestih v sobi kjer boš gledal TV spelješ kalibracijo. Ko to spelješ, je to-to. Slično kot na slušalkah, daš na tiho in še vedno slišiš detajle. Sem pred kratkim ravno gledal nek film in sem bil šokiran kako se je slišal zvok iz strani, kot da prihaja iz druge sobe. Edino kjer soundbaru zmanjka je pri basih. Le ti niso tako močni (majhni zvočniki). Do nekje sredine glasnosti še zmore base, nato pa jih srednji in visoki toni popolnoma povozijo in bas praktično izgine. Ampak... k sreči je celotna zadeva modularna in lahko dodaš bad boy bas enoto - Acoustimass 300 wireless bass module. Nekaj kar upam da bo prinesel božiček, pa magari z zamudo v drugem letu. Surround zvočnikov, nisem mogel sprobati, ker v paketu nista bila priložen adapterja za priklop žic na zvočnik. Res super QA, da v originalno zaprti embalaži ni vsega. Tako da praktično si lahko sestaviš poenostavljen 5.1 zvočni sistem. Pri tem je edino potrebno paziti in preveriti, da TV dejansko skozi HDMI ali optiko spušča 5.1 zvok in ne le stereo! Za Božič pa je že perajt SNES mini za nečakinjo (in za mene, ker nekdo ji mora pokazati kako se igra ).
 10. Donut County

  Dober trailer za simple igro: Izid bo v 2018 za PS4, Windows, iOS in OS X. http://www.donutcounty.com/
 11. Death Stranding

  Zgornji video teče na PS4 proju! Mark Cerny je že igral igro. Bojda po 4-5 urah igranja začenjaš razumeti o čem bi se naj šla igra.
 12. The Last Guardian

  12. decembra dobimo brezplačen VR experience! Šlo naj bi za 20min gameplaya: reševanje ugank, ubadanje s Tricom,...
 13. [VR] Firewall Zero Hour

  Kdo ti je kriv, če nimaš mirne roke? Jaz ponavadi izberem ta pristop in ni težav:
 14. Dreams

  Baje da je to igra v kateri bomo lahko delali svoje igre. Na PSX je bilo povedano, da bo pred izidom (enkrat) tudi beta!
 15. PlayStation Experience (PSX) 2017

  Tako je! Zdaj po mili volji ne vem, rekel je samo da je dosti dela s tem in da bi lahko bila opcija na voljo v roku enega leta (da mu Greg Miller več ne bo gnjavil na prihodnjem PSX ).

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×