Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  8 750
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  192

matej1990 je nazadnje zmagal dne, April 24

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

984 guru

5 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Lokacija
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO

Nedavni obiski profila

2 015 ogledov profila
 1. Torej sploh še nisi videl sedmega dela in kar na pamet govoriš da je samo prvih 6 delov pravi SW. Dat logic.
 2. Zakaj še to ni tukaj objavljeno? Decembra v kinih.
 3. Odlični zvočni efekti!
 4. Spomladanski updejt preview: Video povzetek:
 5. Najrealnejša "I am Batman" izkušnja se je preselila tudi na druge VR platforme! Igra je sedaj na voljo tudi za Oculus Rift in HTC Vive očala.
 6. Meni se to sploh ne zdi slaba odločitev razvijalcev. Dosti raje čakam 5min preden začnem igrat, kot pa da čakam minuto ob vsakem teleportu, restartu,... Tako ostaneš bolj v igri z manj prekinitvami. Časi: Ima pa igra kot kaže večje težave z vsem drugim. Eurogamer review: Sniper not-so-elite
 7. Hype je velik, zato je tudi leakov veliko. Izid: 3. november Datum je sličen kot pri CoD:IW (4. november) in CoD:BO3 (6. november). Še več bo znanega jutri ob 19:00 ali pa mogoče že kar danes zvečer s svežimi leaki.
 8. It's very secret, duh...

  © Copyright: Found it on KSi, yo!

 9. back to the roots

  do
  V sredo, 26. aprila ob 19:00 po našem času bo potekala predstavitev novega CoD. Kot je iz naslova razvidno, bo letošnja glavna CoD tematika WW2 (Activision pravi "back to the roots")! Tema na forumu: Call od Duty: World War 2
 10. Če bo še kaj prostora na serverju se vam pridružim kot spectator na serverju in naredim BAR stream na YT KSi kanalu. V kolikor vam bi slučajno manjkalo igralcev, pa se vam komot pridružim. Javite ali pa me kar povabite, če bo sila. Tako da v sredo ob 21:00!
 11. twd

  Tema na forumu: The Walking Dead: A New Frontier - Ep 4: Thicker Than Water
 12. horror

  Totalna psiho igra. Tudi ko se nič ne dogaja, si totalno živčni zraven. Ko te začnejo loviti pa tak čista panika. Močno priporočam igranje demota!
 13. jason

  Tema na forumu: Friday the 13th: The Game
 14. Potem pa kar naj imajo igro.

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.