Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  9 021
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  212

matej1990 je nazadnje zmagal dne, Junij 21

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 123 šajbrajlajkadajma

5 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Lokacija
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO

Nedavni obiski profila

2 140 ogledov profila
 1. Igra bi naj imela tudi kampanjo z ikoničnimi liki:
 2. Zgleda da bo poletje hladno!
 3. Čisto iskreno, mi deluje igra še precej nedodelano v smislu, da ostajajo enake težave kot pri prejšnjih AC delih. Veliko je pop-upov tekstur in čudnih animacij, ki se ne bi smele dogajati. Animacije so vsaka zase, namesto da bi bile lepo povezane (vidni so prehodi iz ene v drugi animacijo). Malo gledaš gameplay in vidiš veliko napak: občasno kratko lebdenje ob hoji likov, čudni execution gibi, ragdoll animacije trupel, NPCji se gibljejo po leseno in vidi se da po točno v naprej začrtanih poteh, zatikanje pri hoji po kamnih,... Skratka AC ostaja enak. Gibanje leva je totalno v riti: čuden tek živali, čudne animacije ob napadu s šapo, slow-mo gibanje (glede na to da je lev). Imajo pa svetovno animacijo pri nalaganju - najprej si v matriki, nato pa se krožno od tebe začne prikazovati svet. Dobro vidno @15:05 na drugem posnetku od spodaj gor. Pa tematika se mi zdi zelo dobra. Upam da bodo nekatere piramide uporabljene kot templji. Precej so se vrgli tudi v RPG vode - leveli karakterja, orožja, poljubno levelanje, nasprotniki različnih rangov,... Skratka, sej so že ves čas šli v to smer, ampak sedaj mislim da so najglobje zaplavali v RPG vode. Glede na prejšnje Ubi igre, bi rekel da do izida ne bodo popravili zgornjih opažanj. Skratka Ubi QA se že čuti.
 4. Fake Kaz Hirai strikes again!
 5. Vse je deljeno: igre, PS+,... samo račun mora biti nastavljen kot primary. Tako da če si ob primary računu kreiraš še en PSN račun, potem lahko delaš vse tako kot na primary računu: Igraš online, PS+ igre, že inštalirane igre/DLCje,... Edino kar ne boš videl je celotnega games library. Videne so le že nameščene igre/DLCji.
 6. Doesn't matter, still hyped!!!
 7. Danes ob 19:00 bo novi gameplay!
 8. Ja, DLC lahko deliš z ostalimi PSN računi. Pogoj je, da je račun s katerim si kupil DLC, je na PS4 aktiviran kot primary. Če odstraniš primary račun iz PS4, potem tudi ostali izgubijo dostop do DLCja. Vse kar imaš na primary računu je takoj po inštalaciji na voljo za igranje tudi ostalim računom, ki so vpisani na PS4.
 9. xbox two

  Phil je povedal da z XOX ne bodo imeli profita: Kaj doprinese 100€/$ več za XOX napram Pro ceni: We estimate the Scorpio Engine to be 15 to 20 per cent larger than the PS4 Pro's processor. This is most expensive single component in a console and prices here tend to scale in line with silicon area. Xbox One X's extra four gigs of GDDR5 won't be cheap. Two years ago, AMD told us that it cost them $30 to move from four gigs of memory to eight gigs with its R9 390 and 390X. Prices may have fallen since then, but that's still a significant addition to a console price. The vapour chamber cooling used in Xbox One X is not insignificant. A similar technology is used in Nvidia's GTX 1080 and 1080 Ti graphics cards, but it was omitted from GTX 1070 - a $400 GPU. Hard drive bandwidth has risen from 40MB/s in a standard Xbox One, to 60MB/s in Xbox One X - a 50 per cent improvement. Microsoft wouldn't comment on how this was done (maybe it's a 7200rpm drive) but regardless, a higher performance unit will cost more. Using a UHD Blu-ray drive will add to the cost of the hardware compared to a standard unit. However, the presence of the same drive in Xbox One S suggests that this additional cost is not too onerous bearing in mind some of the excellent deals seen on this console. Microsoft's' Hovis Method' - individually tuning power delivery on each motherboard for each Scorpio Engine - must surely add to the cost of production. XOX je pravi poceni glede na vgrajen hardware, če ga primerjamo s PCji. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-if-xbox-one-x-is-500-usd-how-much-will-true-next-gen-consoles-cost
 10. [bar]

  Bajonet gor, pa gasa. Jaz takrat celo rundo s streljanjem nisem toliko kilov nabral, kot potem zadnjih par minut z melee pristopom.
 11. spajdi

  Kul, naj singleplayer dober naredijo in bomo vsi srečni.
 12. Ravno da še za letos. Glede na pre-order na PS Store je izid namreč planiran na staro leto - 31.12.2017. Za prednaročilo priznajo tudi 10% popusta za PS+ uporabnike. In kot kaže ta DLC ne bo stand alone, ampak bo zanj potrebno imeti igro.
 13. Torej čez 3 leta mogoče izide.
 14. Nekaj ne štima s tvojo regijo. Ne jezik, ampak language region je težava. Če ti bo kaj pomagalo: How to update your Microsoft account if you’re moving to a new country or region
 15. #DowngradeLife Grafično se bo igra sigurno še spremenila tekom razvoja. Upajmo da ne preveč na slabše.

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.