Jump to content

matej1990

admins
 • Content Count

  10,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  348

matej1990 last won the day on May 24

matej1990 had the most liked content!

Community Reputation

1,649 šajbrajlajkadajma

6 Followers

About matej1990

 • Rank
  KSi obsessed...
 • Birthday 10/01/1990

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Wii Friend ID
  /
 • Steam ID
  /

Recent Profile Visitors

6,431 profile views
 1. matej1990

  TV Serije

  Ja, do zdaj so vsi deli bili super! Sovjetska zveza takrat:
 2. matej1990

  TV Serije

  Toplo priporočam ogled mini serije Černobil! Zelo dober prikaz Černobilske nesreče in vsega kar je bilo povezano s tem dogodkom: reševanje, nevednost, zanikanje, KGB, žrtvovanje,... Škoda edino da ne govorijo v ruski angleščini. To bi bila pika na i za čisto odličnost. Mini serija je sestavljena iz 5 delov, trenutno so na voljo trije. V tem času je že postala najbolje ocenjena serija na iMDB iz strani gledalcev: https://www.facebook.com/HBOSlovenija/photos/a.180292812003988/2604467412919837
 3. Faking končno Terminator film, ki deluje dobro!
 4. Sony je obupal z Gaikai razvojem oz. PS Now in gre sedaj na Azure tehnologijo oz. Project xCloud? MS pa hoče Sonyeve foto senzorje oplemenititi s svojo AI tehnologijo ker...? Čudno partnerstvo za moje pojme. Nobene omembe o cross-playu. :D
 5. Ne ni bil, ampak tudi "FAIL" ni bil. ;)
 6. Kaj po tem non-gaming trailerju ti to že vse vidiš? Si pa maher. No, igro sicer razvijajo isti kot pri Friday the 13th: The Game.
 7. Bojda zelo slična zadeva kot Evolve. Še vedno najboljši predator: 😆
 8. matej1990

  TV Serije

  Black Mirror se vrača 5. junija!
 9. Netflix na E3!
 10. Ja sej vem. Pač vsak ima svoj pogled na film. Če si mislil da bo ta vseboval neke globje pomene in bil sila drugačen od vseh prejšnjih Marvel filmov izpred 10 let, potem si že v štartu naredil veliko napako s pričakovanji. :) Ti ves čas poizkušaš primerjat te filme z drugimi žanri. Kar se tiče superhero filmov je Marvel No. 1 z lahkoto. Obstajajo drugi filmi, ki so boljši? Ja, ampak niso superhero filmi. Marvel je pač naredit ta žaner izredno popularen, ker za razliko od drugih, dejansko zna narediti dober superhero film. DC je imel svoj svetel trenutek z Nolanovim batmanom. Sej sem tudi sam zapisal, da to ni Marvelov najboljši film. Meni so Winter soldier, Ragnarock, Dr. Strange z lahkoto boljši. Se pa priporočam za kakšen seznam filmov, ki so tebi všeč. Mogoče sem pa že pogledal kakšnega.
 11. Ma vedno failam pri pravem Dr House naslovu. :D Evo ena mafijska:
 12. Emotivno prazen konec? Tukaj pa se res nikakor ne strinjam s teboj. Če kaj, potem je ta film ZELO emotiven, še posebej na koncu. Slovo rečeta 2 zelo pomembna Avengerja. Očitnonisi dovolj pozorno gledal egoističnega playboya Iron Mana v prvem njegovem filmu in sedaj do njegovega družinskega, neegoističnega konca kjer se celo žrtvuje za ekipo (nekaj kar je totalno anti Iron Manovsko). Potem imaš Cpt 'Merica. NIKOLI ni rekel ne borbi in je praktično vso življenje posvetil borbi pred zlim. No, sedaj si končno privošči umirjeno družinsko življenje s svojo ljubeznijo življenja o kateri je vedno sanjaril. Če kaj, potem je bil to zelo emocionalni film za Marvel superhero fane. Zdaj če pa njunih poti nisi spremljal (Iron Man, Cpt America in Avenger filmi), potem pa verjamem da samo ta film ne naredi nekega emocionalnega vtisa nate. Film je samo en del celote, le zaključek.
×
×
 • Create New...