Skoči na vsebino

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  10 908
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  508

matej1990 z nazadnje osvojenim dnem, Julij 31

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

3 sledilci

Več o matej1990

 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor

GamerTags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Switch Friend Code
  WhatYearIsIt?!?

Nedavni obiski profila

8 820 ogledov profila

matej1990's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • Reacting Well Rare
 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

2k

Sloves v skupnosti

5

Community Answers

 1. Beta prinaša kar nekaj novosti. Med drugimi tudi omogoči težko pričakovan razširljivi SSD prostor v konzoli. 6 SSD diskov bi že naj bilo kompatibilnih (se čaka še uradna potrditev oz. na teste) - https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-best-ssds-for-ps5 Cene teh diskov sicer niso ravno lepe, ampak se pričakuje še večja izbira in posledično padec cen. Ostale novosti so še: -3D audio na TV zvočnikih! -PS5 in PS4 igre bodo sedaj končno ločene v meniju, da je takoj jasno katero verzijo igre igraš (Xbox ima to bistveno elegantnejše rešeno, kjer sistem sam poskrbi da igraš najboljšo verzijo glede na konzolo). -še ostale manjše izboljšave in spremembe: https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-29-playstation-5-system-beta-now-shows-ps4-and-ps5-versions-of-same-game-separately
 2. matej1990

  PlayStation Plus

  Težko bi ustvarili še slabši nabor iger za mene. 😅
 3. Kolikor sem razumel gre za remake prvega dela. Naj bi bili zajeti tudi deli igre, ki v fazi razvoja niso prišli v igro. Upam pa da ne mrdajo preveč originala.
 4. matej1990

  PlayStation 5

  Sem videl to objavo v Facebook feedu: Vidim da je objavljeno pred 7 minutami, sigurno še mora biti kaj na zalogi...
 5. Gre za nadaljevanje odličnega prvega dela, ki je ena izmed boljših PSVR iger. Zgodba bo nadaljevanje konca prvega dela in kot kaže bo veliko dogajanja v samem gradu in okolici. Zaenkrat je govora le o PSVR kompatibilnosti, kar pomeni izid na PS4 in PS5. Datum izida še ni znan. Verjetno se bo zgodil izid tudi na PSVR2. Quill’s epic adventure continues in Moss: Book II, coming to PS VR
 6. Nintendo je ravnokar najavil nov (tretji!) Switch model: Nintendo Switch (OLED model) 7 inčni OLED (Duh!) zaslon (na originalnem je 6,2 inčni LCD) stojalo je sedaj bistveno izboljšano - izjemno široko in omogoča poljuben (brezstopenski) kot nastavitve naklona izboljšan zvok - novi zvočniki LAN priključek na docku 64GB notranjega spomina nova barva konzole: bela? V USA bo na voljo 8. oktobra za 350$. https://www.nintendo.com/switch/oled-model/ EDIT: O 4K ne duha ne sluha.
 7. PS5 še VRR podpore nima... Sony TVji pa prav tako ne. Samo obljube. 😁
 8. Potem se pa najina pogleda zelo razlikujeta. 😁 Hudo dober trailer, nato pa razočaranje nad filmom. Nad to James Gunn verzijo sem pa zelo nahypan in dvomim da bom razočaran nad filmom.
 9. MS se je skuplal s proizvajalci TVjev in monitorjev, da bo za potrošnika lažje najti primerni prikazovalnik slike za Xbox Series X/S. Od MS za XSX/S odobrene naprave bi naj dobile jasno označen "Designed for Xbox" pečat. Označba predvsem pomeni, da bo naprava imel HDMI 2.1 podporo - variable refresh rates (VRR), HDR, 4K pri 120Hz. Zaenkrat so potrjeni proizvajalci Philips, Asus in Acer. Ali bodo tudi Sony TVji dobili Xbox pečat? 🤔 New ‘Designed for Xbox’ displays include the best Xbox Series X support Dobrodošla poteza v pravo smer, za enostavno izbiro za Xbox primernega TVja/ekrana.
 10. To bo pa definitivno za pogledat v kinu.
 11. matej1990

  Novičke...

  Ti dve novici sta boljši kot celoten E3. Lepo in žalostno hkrati. 😃
 12. Možne so prijave za PS5 system software beta! Vpis je na voljo le za te PSN račune: USA, Kanado, Japonsko, UK, Nemčijo in Francijo. Več info: Sign Up for the First PS5 System Software Beta Program EDIT: Meni prijava tudi s podprtim računom ne gre skozi, ker me ves čas vrže na SLO stran. Zgleda da po potrebno uporabiti VPN.
 13. Igra 3. septembra prihaja tudi na PS5: Xbox exclusive The Medium hits PS5 in September Razvijalci obljubljajo "polno DualSense podporo".
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.