Phantom Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Nikjer na forumu še nisem zasledil podobne teme, iz radovednosti pa me zanima kaj si lastite oz. imate namen nabaviti? Mislim, da bi bilo kar zanimivo videti na kaj prisegate Sam sem ponosni lastnik Xboxa 360, za katerega mi nikakor ni žal, da sem ga kupil Quote Link to comment
kekken3 Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Ehm, ta anketa je povsem nefunkcionalna na več nivojih. Prisegati na nekaj ni enako kot imeti doma, kar še posebej velja za konzole moderne generacije. Jaz lahko še kako prisegam na PS3, pa ga ne bom imel še nekaj cajta. To, kaj imamo doma je pa tudi levo, saj lahko izberemo samo eno možnost, ne pa več, kar potem tudi ne pove ama baš nič. :bleh: Za to da vidimo, na kaj ljudje prisegajo, imamo uporabniške skupine, kjer bodo fani nintenda imeli gobico, xboxaši master chiefa in sonyjevci logotip (teh ni skoraj nič :ihih: - ali pa smo sony kurbe vsi pomalo ). Tisti, ki pa ne prisegamo na nič specifičnega, pa nič nimamo. :red: Quote Link to comment
Recommended Posts