MaTiCeK Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 http://www.1up.com/do/feature?cId=3155393 Tukaj najdete primerjavo dolocenih X360 in PS3 iger. Zanimivo, da zgledajo povsem enako dobro. Quote Digitalni šepet Link to comment
Phantom Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Če pogledam slike iz COD3, moram reči, da se mi zdi grafika pri X360 celo boljša. Zgleda, da Sony vendarle ni razvil nekaj revolucionarnega in seX360 brez kakršnihkoli težav primerja s PS3. Quote Link to comment
lukidd Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 upoštevaj da ima 360 že drugogeneracijske špile pa to, PS3 pa je glih štartal... /marec on Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Phantom Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Že res, ampak med take bi jaz dal GoW in Crysis (ko izide)... Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Mene tele teme vsebolj spominjajo na DC vs. PS2 war ob izidu slednjega. Vecina iger, ki so bile multiplatform, so na DCju izgledale bolje. Treba je pocakati, kot je lukidd dejal na drugo generacijo PS3 iger. Cudi me sicer, da Resistance kot PS3 ekskluziva ne izgleda nic bolje, menil bi da enaka grafika lahko tici v tem, da jim je enostavno na hitro predelat spilj za PS3 in teksture in to pustit enake. Po drugi strani, pa je baje PS3 spet opremljen s sorazmerno premalo rama, kar menda pomeni slabse teksture, kar se opazi, ce gledate okolico v daljavi. Npr pri Tony Hawk's Project 8. Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts