liverpool Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Lep pozdrav ljudeki. Na faxu morm izvest en intervju s pripadnike določene skupnosti - se pravi npr. KSi foruma. Bi bil kdo pripravljen za kak online ala MSN pogovor v četrtek ali petek zvečer? Ni nč strašnega - sam morm postavt ene par vprašanj pa potlej analizirat vaša stališča oz. kje prihaja do podobnosti oz. razlik med pripadniki Ksi-ja. Bi to šlo? Po možnosti bi debatiral: - z najrazličnejšimi pristaši platform (en za Nintendo, drug ps3, spet tretji za nekaj drugega aka PC ali 360) - ali s pristaši ene same konzole - npr. 360 - o kateri imam tudi sam največ informacij in jo tudi najbolj poznam Bi bilo moč dobiti vsaj 4-5 kandidatov? Me lohka kdo vrže na msn listo pr seb pa vas koj kontaktiram k dobim vaše podatke? Moj msn: jernej_ko@hotmail.com Lepo prosim za sodelovanje! Vsi, ki bi radi prskočil na pomoč :bowdown: MNOGO HVALA VSEM!!! Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Jaz sem ti že obljubil da bom pomagal, me imaš tudi pod MSN...... Zaenkrat sodelujemo : -Liverpool -RIDDICK ( ich ) -Scar -Andy -Prezioso -Bruce -Sebek1 -Dalton -Xsiluro Pridružite se še drugi .... aja pomojem bo kar najboljše če to na MSN naredimo ? ali kako drugo mnenje ? Bo šlo na MSN najhitreje ! Quote Link to comment
sebek1 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Dobar te bom addo. Quote Link to comment
Samotar Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 rade volje bi se vam pridružil samo sem službeno odsoten (MB) do nedelje Quote Xbox Link to comment
Dalton Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Jaz sem za .Te bom dodal Quote Link to comment
Xsiluro360 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Si dodan v MSN ,.. Quote Link to comment
oklepnjak Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 [sPAM] Važno, da se javljajo le sami z masterchiefovskimi čeladami v profilu. [/sPAM] Quote Link to comment
Recommended Posts