Skoči na vsebino

F1 2011 CO-OP


redzepi

Priporočene objave

  • 2 tednov kasneje...
Še je kakšen kandidat? Naredimo eno sezono....nas je že okoli 6-7....

Nekaj me zanima...če je možno igrat eno tekmo...in naslednjič nadaljevat sezono?Torej, da ti točke avtomatsko sešteva dalje?

Jst dobim igro v sredo po vsej verjetnosti,lahka bi probal ampak F1 še nisn igral na XBOX-u. Vi imate vsi volane ali igrate s padim?

Link to comment

Igra je drastično izboljšana od 2010. Včeraj smo sprobali s kolegi in se posamezne tekme shranjujejo. Torej danes eno, keri drugi dan pa naslednjo.... Sedaj je dodana tudi komunikacija z inžinjerom. Nas kolegov je sedaj 7 komadov. Dogovorili smo se, da bomo 1x na teden odigrali dirko (konec tedna) 50 % z kvalifikacijami. Več nas je bolj je zanimivo.

Igra je definitivno vredna in je občutna sprememba od 2010. Dodana tudi nova pravila (nitro, pa tista zakrilca), dodane razlike med vmesnimi časi, pa še kaj...

Link to comment
Igrov sm tut 2010 in se mi še zmer ne zdi vredna 50eu! :D

Ku za koga. Potem pa počaki par mescev in jo boš dobil ceneje. Če boš pa kupil druge roke glej da dobiš zraven VIP pass, ker čene ga boš moral kupiti dodatno s pikami.

Izboljšave so pa kar precejšnje: DRS, KERS, Pirelli gume, Safety car, do 16 igralcev online + 8 AI, nova proga v Indiji in co-op sezona

XBL : C Denis SLO

PSN : C_Denis_SLO

 

Link to comment
Je možno igro igrat, da se instalira na disk, začenem z DVD-jem pa DVD izvržem? Probam pa me ven vrže...gre se za to, ker je brat pri sebi DVd poškodoval pa bi rad igral. Zato sem mislo igro zagnat pa mu DVD posodit....

To je pa čist simpl odgovorit. NE. Ti igro inštaliraš na disk zato, da ti hitrej loada, tišji xbox, manjša obraba laserja.

Milan2287.pngMilan2287.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.