Skoči na vsebino

musaschi64

staroselci
  • Število vsebin

    19
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od musaschi64

  1. bezerk- tvoj komentar je čisto na mestu, PS3 sem kupu pred enim mesecen u bistvu v prvi vrsti zaradi Batllefield BC zdaj pa vidim da je v tej sceni ogromno otrok ki jim je stara kupla konzolo.Na forumih berem toliko otročjih komentarjev in falenih uprašanj da mi gre včasih na bruhane, isto je pa v igrah kjer jih poslušam debile ki se med seboj pogovarjajo take teme da bi ga šel kar na gobec usekat po ti pa še model pošlje kuglo v glavo ker bi rad namesto tebe sedu v tank(teamkil) no takrat grem raje v pisarno na moj ljubi PC, prek xfire-ja na net z svojim Pothead clanom špilat Call Of Dutty 4 in take idiote lepo kikamo......no mogoče sem pa prestar.
  2. Razne ocene kažejo na to da je špil vsaj v multiplayer izvedbi za en drek 5/10. GameDaily has posted its review of SOCOM Confrontation, and it certainly doesn't make for pretty reading. Their primary negative factor rests around its online problems and glitches, which they state make it a 'confrontation worth avoiding'. Harsh, but not as bad as the rating - a mere 5/10 (BAD in their terms).
  3. A ma tud čine pa nagrade za dosežke v multiplajerju ko recimo Batlefield?
  4. BF Bad Company multiplayer je zakon skor ko BF2 na PC-ju. Če še kdo igra naj napiše ime bomo mal skup stopil.
  5. musaschi64

    Batlefield BC

    V bistvu sem PS3 kupu sam zarad BF.Na PC-ju sem šopu BF2 multiplajer ene dve let, se mi zdijo igre tega tipa zakon, kar se pa tiče kontrolerja maš pa prav, se že navajam in tudi kil-death ratio se mi že izboljšuje.
  6. musaschi64

    Batlefield BC

    A kdo tuki kej špila BC, jaz sem začel pred dvema dnevoma in sem kar navdušen sam controler me mal jebe ker sem na tipkovnico navajen(PS3 mam pa dva tedna) Zanimajo me tud izkušnje glede controlerja kako si naštimate občutljivost, ker men se tdi da če jo dam na najmanjšo potem vsaj kaj zadanem....
  7. musaschi64

    WTH IP error =/

    Janh27 - Morem priznat da sem se moral kar skoncentrirat da sem razšifriral tvojo pisavo, hudo pomoje se moraš kar potrudit da tkola napišeš.Pa ne da bi bil zarukan pravopisec ampak približno bi pa lahko pravilno pisal razen če nisi 6let star.
  8. musaschi64

    BF Bad Company

    Original, samo sem zdaj najdu v nastavitvah da mam signal samo 32% kar pa je skor logično da premal,Si bom moral kako drugač uštimat. Hvala stari za odgovor.
  9. musaschi64

    BF Bad Company

    Ker sem nov na PS3 me zanima glede BF kakšno internetno povezavo je treba za igranje na netu(je vireles možno glede na jakost signala) in pa če je še kakšna druga fora s tem mislim če rabim kako povabilo, ker mi ne poveže pa da se ubijem...bla,bla,bla... TnX
  10. o.k. hvala za odgovor sploh pa za kulturen odgovor, ker se mi zdi da tukaj karkoli vprašaš se najde en in se ti v odgovor ruga ko da si budala če neki ne veš 100%. Zadeve itak ne bi vleku dol ker si take stvari vlečem prek Torentov, me je samo zanimal, stvar je v tem da mam PS3 šele en teden in vseh for ne poznam. L.P.
  11. Berem o PlaystationStore Update in vidim cel kup enih serij za dolpoteg, osebno mam US acount pa tega ne vidim a ma kdo tok pojma da mi to razloži. This week we’ve added new video content from the following television series: * American Chopper, Season 3 * Black Gold, Season 1 * Dice: Undisputed, Season 1 * Prison Break, Season 4 * Robot Chicken, Season 3 * Rumbling Hearts, Season 1 * Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Season 1 * The First 48 Hours, Season 7 * The O.C., Season 4 * Witchblade, Season 1 (anime) We’ve also added the following feature films to the Store: * Deception * Gun Shy * Kung Fu Hustle * Mad Max * Mama’s Boy * Ocean’s Twelve * Patriot Games * Sex and the City Extended Version * The Brothers Grimm * The Godfather * The Godfather Part II * The Godfather Part III
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.