Skoči na vsebino

Ogris

staroselci
  • Število vsebin

    15
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Ogris

  1. No pa gremo. Sam & Max Matrix: Revolution(karkol je že naslov) Morrowind Duke Nukem The Sims Donkey Kong Black & White Final Fantasy VII Command And Conquer(Tiberium linija) Halo 3 Twisted Metal Half-Life Leisure Suit Larry Thief S.T.A.L.K.E.R Fallout Earthworm Jim Worms Alien vs. Predator MegaMan Star Wars: Republic Commando Warcraft Star Wars: Knights Of The Old Republic Rayman Doom Dune Prince Of Persia Mortal Kombat God Of War Zmankal mi je
  2. Akcija je samo za xbox360 in PS3.... škoda da wii tega ne bo dobil
  3. Ogris

    [Wii] Guitar Hero 3

    Ker so osminke. Načeloma so HO/PO le note ki so šestnajstinke in več(med 2 belimi črtami 4 note) Pač tako je...
  4. 20€? Zakaj mi ni kdo to prej povedal Me pa zanima če bi kdo tukaj bil kdaj da bi udaril eno igro preko interneta?
  5. Ogris

    [Wii] Guitar Hero 3

    Vaje: Anarchy in the UK(akordi) Before i forget(trojni akordi(expert)) Lay Down(HO/PO) Cult Of Personality (HO) The Metal(PO) Same Old Song and Dance(Oranžna-Rumena-Zelena)
  6. Ogris

    [Wii] Guitar Hero 3

    Hammer on/Pull offs, to se je treba nujno naučiti drugače nimaš niti najmanjših možnosti da narediš Hard, kaj šele expert. Jah, igro je treba vaditi dokler pač tvoji prsti ne dobijo potrebne hitrosti... potem pa je vse gladko.
  7. V Big Bang Mega in Big Bang giga imajo na zalogi Super Bundle za PS3 in PS2, za Wii pa navaden guitar bundle, to je bilo danes ob 17:00, če koga slučajno zanima.
  8. Ogris

    [Wii] Guitar Hero 3

    Igro obrnil na vseh težavnostih, tudi na expert vse pesmi naredil. 5* Na expert mi mankajo samo The Way It Ends, Take This Life, Raining Blood in Through the Fire and Flames. Sicer od kdar imam world tour dvomim da bo DVD še kdaj šel v Wii
  9. No jaz imam tudi komplet. Moji bobni so trenutno v dobri formi, kalibriranje ni bilo potrebno(ali pač jaz preveč razbijam po njih) in tretnu se premikam počasi naprej na Hard... sicer sem že kakšno pesem naredil na expert, je kar zahtevno. Kar se tiče kitare je težavnost manjša v primerjavi z GH3, ni nobenega "Raining Blood"-a ali kaj podobnega v karieri, in edina pesem ki je še nisem naredil je Satch Boogie. Sicer pa meni dela vse lepo dobro, in glede na to da igram na wii-ju, me je grafika kar pozitivno presenetila glede na Guitar Hero 3, tudi to da je Downloadable Content urejen je super stvar, nimam pripomb igra je res super Glede kitare, kitari je imela nekaj težav z Whammyjem, vendar je malo sile popravilo vse(non-stop se je drsel navzdol, imam občutek da ne bo dolgo zdržal...) Slider Bar je pa tudi malo pokvarjen, saj kdaj kar trzne samo od sebe, vendar sem ga izklopil in ni težav, trzalica ima malo boljši občutek v primerjavi z staro kitaro, vendar v sede je malo bolj neudubno igrati... usaj meni.
  10. Ogris

    Wii "online" topic

    Ima že kdo Guitar Hero: World Tour? Igram expert guitar/bass, Hard bobne in medium vokale FC: 459731283169 MSN: sparksftw@gmail.com Če me kdo doda naj nazaje pošlje preko ZS ali MSN tudi njegov FC
  11. Tukaj tudi ni, upam da bo jutri...
  12. Ja, uvoznik igre jo je udobavil šele 26. na kar platform nima vpliva.
  13. Problem je v temu, da je takojšen izpad celotne skupine, tukaj je Rock Band naredil boljše, saj se lahko skupina še vedno reši.
  14. No, ravno sem malo preigral Guitar Hero: World Tour. Igra dela več ali manj na isti zasnovi in grafiki kot Guitar Hero 3, le da so grafiko izboljšali, sicer res da igra zgleda bolj risankasta, ampak je zelo dobra. Pesmi so lažje kot v Guitar Hero 3, vendar to ne pomeni da so vse lahke(NPR: Satch Boogie, Hot for Teacher). celih 86 pesmi na disku pa pomeni da se najde vedno kaj za nekoga, skupaj, so pesmi še vedno bolj orientirano izbrane proti kitari. "Slide Sections" so nova stvar pri kitari, in sicer se počutijo zelo dobro, vendar je čas v katerem lahko nekdo zadane note manjši od navadnih Hammer onov/Pull-offov in ne pomeni da bo vsaka oseba lahko sedaj zadela najtežji solo. Music Studio je zelo zabavna in dokaj preprosta stvar, a vseeno omogoča uporabniku da lahko ustvarja pesmi po njegovem okusu... Vendar se je težko upreti žaganju po kitari in brezveznem nabijanju po bobnih. Inštrumenti se počutijo dobro, kitara ima zelo daljši Whammy bar od predhodnjice, in vsebuje velik star power gumb(namesto manjšega select gumba na prejšnjih kitarah). Mikrofon je običajen USB mikrofon ki se priklopi na konzolo preden se prižge. Bobni se počutijo zelo dobro, in trpežno, vendar sem potreboval nekaj časa da sem se na njih privadil. UI(User interface, zgled igre) je dizaster, množilnik točk(multiplier) je sedaj na desni strani fretboarda, štetje zadetih zaporednih not se je ugreznilo v tla, rock meter je zelo nevaren in nerazločen, saj se hitro niža po le par zgrešenih notah. Pri igranju z več kot enim igralcem je še slabše, saj vsi igralci delijo en Rock meter, in lahko le zaradi enega igralci izgubi celotna skupina. Skratka, igra je draga(180€ v prednaročilu, 160€ za PS2), vendar je vredna denarja, inštrumenti so trpežni in ne čuti se da bi se hitro pokvarili, pesmi je velik zalogaj, Music Studio omogoča uporabnikom da ustvarijo svoje pesmi, in DLC obeta tudi veliko naloženih novih pesmi. Igra je skupaj skoraj identična Guitar Hero 3, z dodatnimi inštrumenti.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.