Skoči na vsebino

{GiGi}

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od {GiGi}

  1. Lep pozdrav želim. Osebno sem bol laične sorte na področju telih prenosnih napravic, ker edino kar si lastim je še prvi Gameboy z letnico izdelave 1989 (beštja, 20 let je star pa dela brezhibno). Uglavnem, mal sm izven toka, kar se tiče imovine prenosnih konzolic, čeprov že od prvega DSa razmišlam, da bi si umislu tole reč, pa se obotavlam že tok časa, da so se že 2x zamenal. Osebno sm bolj skeptične sorte, ker mam zmerej občutek, da bom neki kupu, 2x v roke prjel pa se naveličov, tukej pa gledam tole morje igrovja za DSe in morm rečt, da je zadeva skrajno mamljiva, glede na to, da je v poplavi vsega špilovja tudi nemalo število kakovostnih in takih, k bi človeka prtegnile. Od puzel, RPGjev, side-scrollerjev, arkadic in vsega ostalega.. Sm reku, da vprašam ljudi, ki se s tem mal več bavijo, če se zadeva splača nabavt nekomu, ki ni tolk zagrižen gamer, ma pa vsake tolko časa željo poprijet po neki igri, da se zaposli za neki časa in se mogoče še clo zabava hkrati. Xbox me v tem aspektu ni pretirano presunu, pa je vseeno drag špas, tole se mi pa le zdi malo bolj dostopno, priročno in obenem vsestransko. Samo kakšno bolj strokovno mnenje me zanima zaenkrat, tudi kakšna je dostopnost teh zadev pri nas, ker ebay in podobne reči mi niso pretirano povšeči. Hvala, {GiGi}
  2. Jes se pa trenutno zavzeto s Castle Crashers bavim, pa je level-upanje vedno počasnejše
  3. Sistem, ki naj bi deloval (pri meni sicer ni), deluje samo preko PayPala, kar se mi zdi tudi najbolj ugoden način plačevanja.
  4. Zdej sm reveža pustu čez vikend, si mi pa dal pobudo, da zdej mal pridem zadevi na jasno, če le dobim kak odziv. Drugače pa, kuko prek Microsofta plačuješ? Meni ne prime sploh kartica, oz. mi je ne priznava ker pač podatki niso enaki zaradi države. EDIT: [14:16:12] {GiGi}: Hello again, I'd just like to know what's the status of resolving the issue with my purchase, which was made on 27th, when I bought 4200 Microsoft points over the Definiteplay webside. You said there were some problems with the unconfirmed address which I confirmed over the email I sent later that day. I do not wish to complicate the unnecessary things even more, I just want the item I paid for, or my money back. I do believe this is not that big of a debacle which couldn't be solved in a fast and simple way. You may leave me a message here or send me an email to: fukusmukus@gmail.com Thank you for your cooperation in advance, Gregor. [14:18:06] Alex, Definite Play: Hi [14:18:08] Alex, Definite Play: Sorry about this [14:18:13] Alex, Definite Play: I have just emailed you your code [14:20:09] {GiGi}: Thank you, will check this code momentarily [14:26:29] {GiGi}: Everything seems to be in order. I will probably make use of your services in the future, just needed to be sure if the whole thing works out. Thank you again. [14:26:55] Alex, Definite Play: Thanks Zadevo se očitno da zrihtat v dveh minutah, če se le hoče, tko da v mojem primeru je vse vredu, 4200pik za manj kot 40eur.
  5. Po nabavi kode nism sprva dobil nč, nakar sm poslov mail, ker mogoče ni blo vredu z emailom in sm sporoču še to naknadno na tisti mail. V jutro (27.) sm dobil odgovor, češ da moj address ni comfirmed, kar sploh nevem v čem je fora, key paypal čis vredu dela, še zmerej je, tu pa moj address ne igra nobene vloge in sm poslov nazaj podatke, potrdu da so enaki, samo zdej ni blo odziva nič. Bom šu na fazo 3, na skype bom moril. Gi out.
  6. Samo 37eur je zato, ker je funt tko zgubu vrednost, da je primerljiva cena z evrom skor enaka. Bom jes probov tole pa, da vidm. Več ko nategnit me ne morejo.
  7. Jaz pa sm dobro zaključil s Princem, zdej se pa s Fabulo 2 bavim. Če je kdo zainteresiran za kak co-op, naj se javi, ker me malo firbc matra, ker nevem kako točno zgleda to. Menda ni slabo. Lp.
  8. {GiGi}

    Xbox 360 vprašanja !

    Sprobano, brez skrbi, isto vse kombinacije, rezultat isti. Vrjetn je res vezan na regijo, ker meni je kar pod privzeto dal United States, tega niti ne morm spreminjat. Kar pa se tiče še enega live accounta, to pol pomeni da rabm še 1x kupt naročnino za gold, ker drugač tko nimam pravice downloadad dodatnih stvari, ali pač? Popravek: Lepa hvala za nasvet, dodatni live račun, ki služi kot nakupovalna mula, se obnese.
  9. Ko sm že lih v soseski, pa še jes prstavm svoj pisker, GiF0x piše v Tag okencu.
  10. {GiGi}

    Xbox 360 vprašanja !

    Lep pozdrav prvo, kot se za uvodni post spodobi. Brez pretiranih uvodov bi prišel kar k stvari. Prikladno je ravno govora o teh besnih MS Points, na katere leti tut moje vprašanje. Konzolo mam neke dobre pol leta že, samo sem zaradi predhodnih menj o glede teh točk mel velke pomisleke in se nisem pretirano gnal glede tega. Zdaj me je pa zaneslo na tale prikladen forum, pa bi bilo neumno, da ne bi povprašal izkušenih o tej stvari. Live account mi deluje brez problema, tudi podaljšanje je šlo vredu skozi. Sem pa v Müllerju (v Kranju) enkrat okrog novega leta za hec kupil 2100 točk in poln planov kako bom igral Braid in kaj podobnega, veselo prišel domov, začel vnašati kodo, ki mi jo je po pričakovanjih seveda sistem zavrnil, kot neveljavno. Sprva sem mislil, da je napaka na moji strani, kar je rado pri takem vnosu, a temu ni bilo tako. Tudi osmica, ki izgleda kot črka B in ničla, ki je slična črki O, ter vse kombinacije le teh, niso obrodile sadov. Zadevo sm pustil, češ nima smisla, malo mi je bilo žal tisega dvajsetaka evrov, samo ajde, po pričakovanjih. Zanima me zdej, če koda mogoče ni prijela zaradi podatkov, ki jih imam v mojem Live accountu, ki pravijo da sem nekje iz Aljaske, da mi deluje vsaj Live account. Na podlagi tega naslova mi kreditne kartice tudi ne prizna. Zanima me tudi, če bi se te podatke dalo do to mere spemenit, da bi naštimov na Anglijo al pa Austijo, če bi to mogoče pomagalo. Sm pisov mail na M$ oddelek za xbox glede tega, pa jim ni bilo do odgovarjanja na mail. Uglavnem (tl;dr), se da kako aktivirati kreditno, se da spremeniti obstoječe podatke in na kak human način priti do teh točk, da bi mogoče lahko imel kaj koristi od spletne trgovine. Lp.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.