Skoči na vsebino

mentor1973

staroselci
  • Število vsebin

    165
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od mentor1973

  1. So bile pritožbe, da bi naj bile težave z nekaterimi mediji Halo Reach. Načeloma ne bi rabil skrbeti za praske, če si zadevo namesti na disk. Naj jo poizkusi zamenjati, kjer jo je kupil.
  2. Niti ne, bolj čudne so izjave Only on PS3, mislim da je bila za Infamous 2 takšna izjava pred kratkim. Še posebej, če se ozremo k Crysis 2, Rage etc. Se bolj nagibam k temu, da bi vsi radi več denarja. Tako kot Ninja Theory, Square Enix, bivši Atlus itd.
  3. Recimo, da ima. Če tako skrbiš zanj, bi mu lahko pomagal pri rešitvi problema. S preizkušanjem zgoščenke na svojem Elitu preden se odloči za reklamacijo. Sicer pa mu še vedno lahko posodiš svojega, če se ti Reach priskuti. Premium bi tudi bil dovolj za branje originala.
  4. A je teb uncharted 1 in 2 slab špil jaz sem videl da je Sneti dal zelo dobro oceno v Jokerju, sam ga nisem igral, raje igram Splinter cell: conviction ki pelje scat Uncharted 2 Če že debatiramo o kvaliteti branja, nikjer v mojem vprašanju ni domneve, da bi igra bila slaba (razen tega, da ima problem s štetjem, kolikor jaz vem sta Uncharted 1 in 2 dva "špila" (in ne slaba). Mnenje Uncharted 1 sem podal v tej isti temi 11. 2. 2010. Izgleda, da naš biser vseeno ni toliko prebiral prispevkov za nazaj. Seveda to ne bi bilo pomembno, če ne bi sam napadal ostale glede kvalitete branja, in če ne bi zasledil njegove prispevke junija 2010, torej več kot le zadnjih 5 postov ("Ce bi bolje prebral sem napisal da sodelujem zadnjih 5 postov ne 200 postov").
  5. Ahahaha lepis stavke izven konteksta Kakor koli obrnes pa ce pride ni važno katera streljacina izide ga bo COD pokopal PS alpa Xbox eksluziva alpa multič. In seveda vprasanje A je COD ekskluziva? Cel cajt tezi zaradi multicev omenim COD pa ni vec Cool. In b4 Mentor Nalepi stavek izven konteksta. Trigger a si ze kej folku spoilov spile? A RES SHEPARD umre Glej biser, jaz ti nisem težil, da ne smeš vključevati multiče. Problem je, da se sam ne držiš tistega kar napišeš. Še enkrat preberi ta tvoj stavek in se osredotoči del "to je tema Ps3 vs xbox vs wii and here we talk exclusive shiatt". Kolikor jaz vidim imamo na več kot 200 straneh te teme še kaj več kot ekskluzive.
  6. Bessie, v kolikor bi igral ME2 brez prvega dela, bi rekel da ja. Seveda pa govorimo o naslovu z različnim datumom izida. Lahko bi tudi omenil Mafia 2. Pa še kakšen naslov bi se našel. Kruger - mislim, da ta stavek vse pove: "Sploh ni vazno ce ti kupis vec multiplatform, to je tema Ps3 vs xbox vs wii and here we talk exclusive shiatt" Nakar se zatečeš na prodajne primerjave COD-a.
  7. "In jaz sem ti odgovoril:Sploh ni vazno ce ti kupis vec multiplatform, to je tema Ps3 vs xbox vs wii and here we talk exclusive shiatt" - In to je pravilo ali kaj? In potem še privlečeš ven COD (in napeljuješ na neke obtožbe, kjer jih sploh ni). ---- Razlike pri multičih so bistvene pri določenih naslovih zaradi ekskluzivnih dodatnih vsebin, tekočega delovanja. Imam pač na voljo možnost izbire; da se odločim med Xbox360 ali PS3 različico.
  8. Oprosti, ampak v naslovu "X360 vs PS3 vs wii - Odprta "debata" za fanboye" ne piše Exclusives only.
  9. "Aja pa COD se bo bolje prodajal kot Halo Reach IMO :D :D" A COD je ekskluziva? BTW Tudi v mojem vprašanju ni bilo ničesar, kar bi napeljevalo, da je Uncharted slab. Pač toliko o kvaliteti branja.
  10. "Sploh ni vazno ce ti kupis vec multiplatform, to je tema Ps3 vs xbox vs wii and here we talk exclusive shiatt." Daj ne sprenevedaj se.
  11. A tisto tvoje pravilo, da multiplatform igre ne štejejo, pa ni aktualno več? Ti izgleda ne veš, kaj bi rad. Si kje videl da sem napisal, da je Uncharted slab? To je vprašanje in ne trditev. Zagotovo pa seriji ne priznavam takšnih kvalitet kot nekateri.
  12. Kk, glede na tvoje navdušenje nad serijo Uncharted, tako za info, kako bi ocenil zgodbo v filmu Indiana Jones in kraljestvo kristalne lobanje?
  13. Yep, thx za link. Sem nekako bil osredotočen na igračarski del MS-a. No, verjetno bi se tudi za Sony našlo kaj podlega.
  14. Kruger, imaš Xbox360 kot praviš, a vseeno deluješ kot ekstremni PS3 fanboy. Izgleda, da se kregaš zgolj zaradi tega, da se kregaš. Če vidiš tako svetlo prihodnost PS3-ju, zakaj enostavno ne prodaš škatle in si ga nabaviš. ---- Podle prijeme? Na primer?
  15. Tvoji nezaključeni stavki so prej podobni prazni slami. Ti biser točno veš, kaj Poliphony misli hehe. Vseved povrh. Kolikor jaz vem se multiplatform igre še vedno igrajo na konzolah iz naslova tematike. Sicer pa, tudi to je pomemebno, na kateri konzoli se bolje igrajo. Pa ne misliš sedaj vsiljevati svoja pravila?
  16. Kruger, če bi uparabil manj smeškotov in več ločil, bi še te človek vzel vsaj malo resno. Tako pa niti PS3 nimaš, če sem prav razumel. No ja, takim pravijo fakeboy. Kakorkoli, ni bila ravno najboljša bera iger za PS3, ko sta izšla Haze in GT5 demo, pač za silo je tudi to dobro. E3 2009: "Perhaps the most surprising to me was when a couple developers from Gran Turismo maker Polyphony Digital came by to personally get hands-on with Forza 3, all the while taking careful notes, examining our UI system, shooting photos, and directly asking us some pretty interesting questions," said Turn 10's Che Chou ..." Glede ekskluziv pa toliko, še nismo zaključili 2010, za 2011 še je čas. Sicer pa kupim več multiplatform iger kot ekskluziv, ker vse pa res niso tako dobre (ali pa mi ne ustreza žanr).
  17. GT4 je na ps2 kakor jaz vem, a lahko kdo xbox ekslusive list dopolne jaz mam za enkrat samo GOW3-edin ta spil mi je vreden nakupa Codename Kingdoms ta je zihr killer AAA game Forza 4 kinetic Fable 3 -na PC-ju Sam kakor gledam v Jokerju zadne cajte ps3 ekskluzive dobivajo veliko bolše ocene kot xbox ekskluzive. Splinter cell: poraz oziroma FAIL MGS4 killer my ass Alan Wake se je prodalo manj izvodov (700K pa 5 let so jo delal) kot pa Infamous in vemo kok je dober infamous just ask Travar Halo Reach ki ne bo v jokerju nikoli dobil 90+ oceno ampak se bo dobro prodajal Ne smem pa seveda pozabit GT killer Forza3 oziroma Magic Carpet ki se je prodal v manj izvodih kot Demo GT5 prologue mislim da je Forza 3 GT5 killer ja Aja pa na ps3 se kar ni spilov samo Haze pa Lair Me res zanima od kod pobiraš ta "kravji" fanboizem. Tipični primerek extremenga PS3 fanboya ali drugače povedano "cow". Zate igre na XBL ne obstajajo, kako tudi ne multiplatform igre. Ne vem no, a to niso igre? Zanimivo, da bodo ti, od katerih se je na spletni strani pojavila izjava "magic carpet" sedaj tesno sodelovali s Turn10. Sicer pa ta izjava ni prišla od nobenih ta štirih "glavnih", in izgleda tudi ni pomembno, da so takrat imeli tesno sodelovanje s Poliphony. Mogoče Forza 3 res ni GT killer, je pa prisilila Poliphony, da so lepo sedli na razstavnem prostoru Forze in pisali domačo nalogo hehe. Na prodajo Alan Wake-a je zagotovo vplivala izdaja RDR, ki je takrat pač bil večji hit, in ne kakovost igre. Kvečjemu slabo planiranje izdaje.
  18. Moja naslednja dva nakupa sta Vanquish in Enslaved. Vanquish naj bi bila identična, bojda za odtenek bolje na PS3. Med tem kot je Enslaved boljši na Xbox360 zaradi pogona (na PS3 slabši framerate, manj blura, vidnejši screentearing, nisem čisto ziher za nižjo ločljivost-demo primerjava). Vanquish bom vzel za PS3, na Enslaved pa še ne vem zagotovo, se bolj nagibam k škatli.
  19. Zanimivo, Eurogamer.de je dal Alan Wake-u 9. Eurogamer.net (ta isti, ki je dal AW 7) Fable 2 celo 10. Komu verjeti. Mi pač izmenjujemo mnenja, bolj ali manj pod vplivom fanboizma.
  20. Project Dark (aka Demon Soul's 2) pride tudi na Xbox360. Tako da ni tako "prvo" gledo na škatli hehe. You win some you loose some, je tako Kruger ...
  21. A misliš, takšno posploševanje "spet" kot tisti tvoj komentar z Bioshockom? Kakorkoli, me ne moti, da prihaja na PS3, kvečjemu to, da bi PS3 različica dobila ekskluzivno vsebino (dokler ne pomeni kaj več kot epilog prvega dela), ter DLC, ki smo ga do sedaj plačali. Sicer pa kot velik fan Mass Effect franšize, sem se odločil za najboljšo možno varianto ... PC (kljub temu, da imam še prvi del CE za Xbox360).
  22. Do objave, da pride ME2 na PS3, ta igra seveda ni bila ekskluziva. Ker ste jo PS3 fani lahko igrali na PC-ju. Sedaj pa naenkrat spet ekskluziva. Ma čudni ste. Da ne omejam tega, da od Gamescona naprej je ta igra spet odlična, v očeh PS3 fanboyev seveda.
  23. In vendar številke prodanih iger govorijo v prid, da se mnoge multi igre bolje prodajajo na Xbox360 kot PS3. Verjetno se ne motim z izjavo, da je kar nekaj milijonov takšnih, ki si lastijo obe konzoli. In tako imajo možnost, da kupijo igre za tisto platformo, ki jim ponuja najboljši igralni užitek. Priznam pa, da sem tudi sam malce razočaran, če je to res z diski. Kljub temu, da ne tresem konzole med igranjem. Pa da Xbox360 nima več iger jer pa tudi malce smešna.
  24. Oprosti, vendar če rabiš nekaj uvodnih minut, da ugotoviš, da zvoka nimaš prižganega rabiš pomoč zdravnika ORL, PS3 pa nesi na servis, ker ostalim 35.199.999 uporabnikom PS3 ne poka. :doh: No ja biser, po tvojih blogih, sem mislil, da ti je teatralnost pač blizu. Sicer pa, preden spet pošlješ koga k zdravniku, naj ti nekaj zaupam. Za slim je znano, da poka plastika med delovanjem.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.