Skoči na vsebino

Nick the Dick

staroselci
  • Število vsebin

    11
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Nick the Dick's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Okej, staro phattie sem prodal kolegu, sam pa sem kupil Slima (250GB). Zdaj me pa nekaj živcira. V osnovnem meniju in med filmi slika utripa. Na trenutke pa se zaslon ovije v temo ter se izpiše napis "napačen format". Kaj za vraga je to in kako to popravit? Hvala. *edit: Nastavitve so iste kot pri prejšnjem PS3, TV je isti.
  2. Nisem noben ekspert, ampak zagotovo je blu-ray pogon šel rakom žvižgat.
  3. Aja, pa vso srečo želim vsem, ki boste šli uveljavljat teh 20%. Četudi ni velik denar, ma da vam povrnejo. It Only Does Refunds.
  4. Malenkostno offtopic, a vseeno: Odločil sem se za upgrade, ker pač klinc gleda Other OS, nimam časa, da bi se še s tem ukvarjal. In ugotovm, da nadgradnje ne morem naložit preko USB ključa, čeprav se je v preteklosti dalo in tudi tokrat naj bi se, vsaj sodeč po uradni strani. Upgrade Via Internet pa traja celo večnost. Saj ni neke panike, sam dejte se zaletet u rit, Sony.
  5. Ta Sony je poln dreka. Če ti nekaj onemogočijo brez pravega razloga (tisto o varnosti so fafe), to ni nikakršan upgrade. Pa res je to neka huda opcija: "Ni vam potrebno nadgradit sistema...", pa pozabijo omenit, da moraš potem goljufat, da se na net lahko povežeš.
  6. Nick the Dick

    PS3 Homebrew

    A zdaj prav razumem, da čakamo, da nam nesebični hekerji dostavijo način, kako še vedno furat Other OS opcijo navkljub upgradeu. Kakšne pa so možnosti, da se Sony posluži banhammerja po Xboxovemu zgledu?
  7. Nick the Dick

    PS3 Homebrew

    Se strinjam. Dokler možganski trusti ne odstranijo možnosti predvajanja blu-rayev (ajd, najbrž ne, s tem bi pljuvali v lastno skledo, čeprav pri Sony-ju nikdar ne veš) , je konzola še vedno uporabna, sicer pa v življenju ne kupim več Sony izdelka. Goveda nemarna.
  8. Ne in ne. Noče delat. Aja, napaka, ki jo javi, je 8013013D. Pa se zafkavam z routerjem, pa bi imelo več učinka, če bi obrezoval grmovje. :bleh:
  9. No, najprej mi dovolite, da se opravičim za svoj izpad. Kdorkoli se je dalj časa ukvarjal z na videz lahko rešljivim problemom, pa brez uspeha, me bo morda razumel. Tiste cifre ne znam na pamet, sem pa uporabil Google, pa dobil en kup neuporabnih nasvetov v stilu "izklopi, pa spet priklopi." Ja, hvala lepa, saj konzola ne teče pod Windowsi. Sem pa poskušal z avtomatično dodelitvijo IPja, pa ročno vnašanje, pa en kup zadev, pa se mi zdi, da vsakič še bolj zakompliciram.
  10. Dobil sem odlično idejo: Kupil bom Xbox360, ga zmodal, ga probal priključit na Live in seveda kmalu ne bo več delovalo. Ampak...in tu je vsa poanta... ampak BOM VSAJ VEDEL ZAKAJ NE DELA!!!!!11one :annoyed: Preklet drek od Sonyja, eno leto mi je net normalno deloval na wireless, enkrat pa pač izberem opcijo Sign Out in naslednjič ko se hočem prijavit, mi kišta lepo zabije - malo morgen. Ruter mi takoj najde, na net pa ne morem, pa če začnem skozi rit žvižgat. A bi kdo vedel, v čem je napaka? Razen tega, da bi Američani morali na Japonce zabrisat več kot le 2 atomski.
  11. Pozdrav vsem. Imam težave s svojim PS3, ki prav pretirava z ventilatorjem. Medtem ko je samoumevno, da se le-ta med igro vklopi, se mi zdi malce trapasto, da se to dogaja, ko si želim ogledati film. Brneti začne že po cca 30 sekundah filma. Konzolo sem že razstavil in očistil. Prahu je bilo presenetljivo malo. Kolega štromar/računalničar meni, da bi problem utegnil tičati v prekomernem segrevanju napajalnika. Bi kdo kaj več vedel o tem? Pri UFC-ju naprimer, se animacija opazno upočasni, ko se kamera približa borcema, kar se 2 tedna nazaj še ni dogajalo. Bi to lahko bilo nekako povezano? Poskusil sem tudi z dodatnimi ventilatorji ki so sicer skoraj neslišni, ampak učinka ni. A se da sploh še kaj storiti? Je moj PS3 v zadnjih vzdihljajih? Ali se pač lahko odpovem Blu-ray predvajalniku, pa imam zgolj igralno konzolo? Hvala za pomoč.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.