Skoči na vsebino

PS3rOOKE

staroselci
  • Število vsebin

    5
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od PS3rOOKE

  1. je mogoče napaka do usb ključa jailbreka ??
  2. ???? Kaj je to ?? Kje se to naredi ??
  3. Kupil sem si jailbreak in danes probal zadevo. Vse sem lepo delal kakor je potrebno in na jailbreak-u USB ključku mi je gorela zelena luč, in sem lepo instaliral backup manager. Nato sem vse skupaj ugasnil in cez nekaj casa zopet probal. Ampak na USB jailbreak mi se nikakor vec ne prizge zelena lučka. Gorita rdeča in zelena hkrati. Probal sem neštetokrat PS3 ugasniti in elektrike izklopit ampak nikakor se vec noce prozgati samo zelena luč. Če sem prepozen z pritiskom eject mi zagori rdeča. Ok to razumem akpak zakaj mi se vec noče prižgati zelena. Prosil bi vas vse, kateri veste kje je lahko tezava da mi pomagate resiti moj problem .
  4. veliko hvala za hiter odgovor. Samo da pridem domov iz sluzbe pa takoj sprobam . Sporocim kaj je bilo . Se enkrat hvala . A je kje kak vodič narejen kako določati te fiksne IP naslove ker tukaj res nimam pojma. Verjetno je bolje dodelit konzoli in računalnike IP naslove. Samo kot sem omenim rabim tukaj pomoc. Hvalaaa :thumbup: :thumbup: :thumbup:
  5. Zivjo. Jaz imam pa tezavo z povezovanje PS3 z PC. Ker imam doma WIFI sem se lepo in enostavno povezal na internet z PS3 . Nato sem na PC instaliral PS3 stream media server . Ampak PS3 nikakor ne zazna računalnika in obratno. Mi lahko kdo tukaj kako pomaga. Nevem kaj narediti da bi lahko bil PS3 in PC povezana. Prosim za kaki nasvet oz pomoc. Hvala
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.