Skoči na vsebino

Link28

staroselci
  • Število vsebin

    3
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Link28

  1. Jaz sem zdaj končal tri templje, mam 15 ur gameplaya in še vedno ne vem, ali sem navdušen ali samo zadovoljen. Ta Zelda je tako drugačna od vseh prejšnjih, da je meni osebno primerjave z ostalimi deli serije težko delat. Z nadzorom sem zadovoljen, čeprav mi tu in tam še malo ponagaja. Nisem prepričan, ali zaradi mojih napak, ali zaradi slabega nadzora. Navdušen sem nad težavnostjo, ki je krepko večja kot npr. v Twilight Princess ali Wind Wakerju. Mislim, da je nekje na nivoju Ocarine of Time, čeprav sem slednjo tolikokrat preigral in se mi zdi zelo lahka, zato je težko trdit. Uganke so prav tako nekoliko drugačne kot v prejšnjih delih serije, in tudi tukaj si še nisem na jasnem, ali so enako kvalitetne, ali slabše. Grafika je meni osebno zelo všeč. Glasba je vrhunska, kot praktično v vsakem delu serije, orkestralnost pa temu samo še pridoda. Kakorkoli, ko bom igro končal, bom nekako strnil vtise in si ustvaril končno mnenje o igri.
  2. Anduril, prosim prosim napiši čim več o tem, kako se ti zdi nova Zelda! (čeprav igraš samo demo) Vem, da si prekaljen Zeldaš (že dalj časa spremljam KSi), zato zaupam tvojim vtisom. Sam imam Skyward Sword prednaročen pri Gameplayu, za ogrevanje pa sedaj ponovno preigravam Wind Wakerja.
  3. Izjemno se že veselim nove Zelde, ne spomnim se, katero igro sem nazadnje pričakoval s takšno nestrpnostjo. Verjetno kar Twilight Princess 5 let nazaj. Tudi jaz dobivam vtis, da bi tale Zelda lahko bila ena najboljših Zeld (in s tem seveda tudi iger) vseh časov. Glede izjave, da je tole najtežja Zelda do zdaj - sem 100%, da to ni res. Če vzamemo pod drobnogled zadnje 3D Zelde, v mislih imam Twilight Princess in Wind Waker, sta ti igri precej lažji od recimo Ocarine, ki sicer ni ravno ne vem kako zahtevna, a je vseeno precej nad prej omenjenima. Majora's Mask je precej težja od Ocarine in je najtežja 3D Zelda, vseeno pa se po težavnosti ne more niti približno meriti z najtežjo Zeldo do sedaj, The Adventure of Link. Da bi avtorji naredili takšen neverjeten preskok iz težavnosti v slogu Twilight Princess na težavnost v slogu The Adventure of Link, se mi zdi popolnoma nemogoče. Upal bi si trditi, da Skyward Sword ne bo niti najtežja 3D Zelda. Pričakujem in zadovoljen bi bil s težavnostjo nekje v slogu Ocarine of Time; če so avtorji imeli jajca, potem zna biti, da je igra celo nekoliko težja od slednje, kaj več pa mislim da ne gre pričakovati.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.