Skoči na vsebino

Roxyboy

staroselci
  • Število vsebin

    15
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Roxyboy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Aja, no, k sm slišu nek da ti lahka wii zabricka...no, sj...tud če onesposobijo homebrew, ko sm se orng namatru da sm si ga zrihtu, pa še to ne kompletno, kr mi noče podnapisov pokazat...a kdo ve kej o tem? Kaki morjo bit podnapisi .sub al .srt al jih sploh ne prebere??? U bistvu se bom prvič na sploh povezu na net...(si tk morm prej še router zrihtat) A morm kej nardit prej, predn grem pač igrco špilat pa na online? Sj vem da sm nekaterim annoying itd. sam če je kdo voljen dat napotke bi ga lepo prosil. Wii mam že leto dni in se še nism povezu...niti ne vem če mam kej igr, ki jih lahk prek neta igraš (razn monster hunterja) Aja pa red steel prvi del, ko sm ga sam sprobu, zj pa še škatle nočem več videt. Si pa nameravam kupit no more heroes 2. A ve kdo če je ta špil za prek neta? Sm gledu reviewe, pa nikjer nč ne povejo.
  2. OK. A ve kdo mogoče če se lahko povežem na internet brez da bi updejtu wii, ker imam homebrew in ostale pripomočke za wii (za filme gledat). Rad bi probal igrat monster hunter tri online, igra je original, sam me je strah da bi mi wii zabrickal zarad homebrewa in programov. Lepo prosim za info. Vsem se zahvaljujem za odgovore.
  3. Roxyboy

    Za kaj je wii

    Ok, ok, ok...da se razumemo. NIČ nimam proti nintendu. Sam imam dost vlko kolekcijo od nintenda, prvega sm dobil rano v mladosti in od takrat sem BIG nintendo fan, sam je pa dejstvo, da nekaterim ene vrste igre bolj odgovarjajo kot druge. Vse igre imajo svoje dobre kot tudi slabe lastnosti. Prejšnji teden sem šel po nakupih, da bi si končno kupu kako streljačino za wii, odločal sem se med red steel (prvim delom) in resident evil in izbral napačno (ugibajte katero). Kar se tiče definicije FPS, sem se zmotil, priznam. Pozabil na FP pri okrajšavi FPS. Kar se pa tiče družabne igre, naj bi pa to bilo v širšem smislu, ker družabne igre niso samo namizne družabne igre. In ja, opis družabnih iger (glede na izraz družabne = družba = 2 ali več oseb) naj bi bil igre za več oseb. Tudi mene iritira, kadar kritizirajo ali wii ali ds. Konec koncov je nintendo tista firma katera daje smernice za igralne konzole, najprej je bil wii, šele potem je dobil sony motion kontrolerje, in xbox kinecta (upam da sem pravilno napisal). Sam tak kot sem že povedal, vsaka igra ima svoje slabosti in svoje prednosti. Upam da me ne boste napak razumeli, nočem pametnjakovat, sam svoje stališče zagovarjam. Aja, pa nisem tak mlad
  4. Roxyboy

    Za kaj je wii

    Men osebno se zdijo wii najbolši za kake družabne igre (za več oseb), al pa kake rpg-jevke, čeprav le teh primankuje za wii (za razliko od ds-a). Nism še probu fps-ovk igrat, se pa odločam da bi kako probu (kak resident evil al pa kej podobnega)
  5. Torej, ker sem opazil da forum (kar se tiče ds-a) umira, sem poštudiral, kaj bi lahko naredili, da bi tej sekciji vrnili življenje. Torej moj predlog je, da priredimo tekmovanje v stilu battle royal. Brez skrbi, ne bo prelite krvi, ker bodo prihajajoče igre tiste, ki se bodo borile in ne mi. Verjetno se sprašujete, v čem je point? Moja zamisel je, da bi potem imenovali top 10 prihajajočih iger leta 2011 kar se tiče foruma konzole-slovenija. Konec leta pa bi potem naredli dejanskih top 10 iger leta 2011. Torej povedat morem tudi, da sem odprt za vse spremembe, modifikacije in predloge. Za prva dva tekmovalca sem si izbral dve igri, kateri že težko pričakujem. Okamiden in Golden sun Dark dawn. Še majhna najava naših dveh borcev: Okamiden: in pa golden sun: http://www.youtube.com/watch?v=ifIB8PZSwSQ Vem da naj bi Golden sun prišel na police že novembra, ampak ker smo v Sloveniji, bo k nam prišel verjetno kasneje. Torej začnite komentirat in glasovat.
  6. Igra je res edinstvena, mogoč nekatere zmede s tem, ko moreš bit pozoren na oba ekrana, pa hkrati kontrolirat dva lika (na zgornem in na spodnjem ekranu) sam ko se navadiš čist lepo zlavfa, kar se pa zgodbe tiče pa...tisti ki ste gledali bleach, vam bo mogoč en mal slična. Grafika je preprosta, mene spominja na animeje, opcij je malo morje (kar se tiče pinov, s katerimi izvršiš razne napade, pa oblačila, s katerimi si status nadgrajuješ) Plus za tiste, ki hočete mal Japonsko spoznat, kar se tiče kraja (Tokio). Ja kokr js vem je Shibuya tisto središče mesta, tam je tud scramble crossing (mislim da najjvečje križišče na svetu), pa mogoč če kakšni prostori, ki temeljijo na resničnih delih te mestne četrti...skratka moja ocena je čista 10.
  7. Roxyboy

    Monster hunter tri

    Aja, pa pol vseen igraš z wii remote-om, al s tipkovnco? Se pravi je kr prirčno pol to da če prek neta igraš, da maš tipkovnco zravn...
  8. GDC 2011 trailer: >http://www.youtube.com/watch?v=daoOSfetFiI ------------------------------------------------------------------ Za vse Zelda fane, ka pravite na najnovejšo verzijo? Se splača kupit wii motion plus za to al ne?
  9. Najjači špil ever!! Res ful škoda da se ne nadaljuje, pa je mim že kr neki cajta, pa ga še ni špila da bi bil bolši od TWEWY, res majka!
  10. Men se zdi da je na Japonskem že izšla verzija, kolk sm spremlu stvari,pač po tem članku sodeč: http://ds.ign.com/articles/112/1122856p1.html Je pa res da se kar se tiče ustvarjalnosti, so se poslabšali, tudi pri tej verziji, nisem najbolj navdušen nad njihovim na novo ustvarjenimi pripadniki, kar se pa tiče zgodbe, so pa vse do zj ble kr dobre, tud pr diamond pa pearl ne manjka mističnosti in ostalih elementov, ki poživijo igro in jo nardijo zanimivo. Mislim da edin kar je, jim manjka ustvarjalnosti na tem področju(se pravi hudi monsterji) kar pa še ni prepozn da si priborijo nazaj. Je pa tudi vprašanje, kak oni na to gledajo, al so usmerjeni na ciljno publiko in tiste, ki spremljajo serije, ker dejstvo je, da so tam ciljna publika otroci, to kar smo mi bli ko je franšiza vn pršla, se pa stvari spreminjajo, in tisto kar je nam takrat blo kul, zj ni več, in potem se verjetno oni orientirajo na tisto, kar je zejšnjim generacijam otrokom všeč in po tem delajo nove dele...sj nevem če me bo kdo zašteku ka mislim
  11. Ok, za vse ljubitelje že epske franšize, ena novica, če seveda že ne veste, prihajata novi verziji oziroma sta že prispeli na Japonske police prodajaln verziji Black in White, pri nas pa naj bi dan zagledale nekje poleti enkrat. To je že peta generacija naših priljubljenih pošastkov, dogajanje se pa prestavi severno (domnevano da so te štiri generacije bile na področjih Japonske: Johto, Kanto, Sinnoh in Hoenn (te pokrajine naj bi dejansko obstajale)) na Kitajsko oziroma v svetu pokemonov Isshu regijo, če vzamemo to v račun bi lahko upali da bodo naredili iz celotnega področja sveta posebaj verzijo, čeprav je to skoraj nemogoče, pa smo lahko prepričani da bodo še izdelovali nove verzije (po špekulacijah da se bo z Diamond in Pearl končala saga pokemonov). Če mi ne verjamete: http://ds.ign.com/objects/059/059687.html Pa še za tiste ti bi radi spoznali nove pripadnike velike družine: http://www.serebii.net/pokedex-bw/ Torej, če že veste za igro komentirajte, če ne si pa oglejte linka ter povejte svoje mnenje :)
  12. Uuuuu pozabli ste ene izmed najjačih iger (osebno sm si zarad tega kupu ds) kot so: megaman starforce (do zj so že 3 deli) pa suikoden tierkreis (en izmed najjačih rpg), final fantasy ma polno svojih špilov na ds, kingdoom hearts ga tud raztura, pa še moj špil številka 1: The world ends with you!! Ta špil je pa po mnenju vseh spletnih strani o igrah, igra ki pride samo enkrat v življenju konzole...ful škoda da ne bo nadaljevanja
  13. Roxyboy

    Monster hunter tri

    Ok, nism še zasledil te teme, pa sm se odloču, da jo odprem, ker me zanima kdo od vas je igral ali pa ima v prihodnosti namen igrati mh3, zanima me kdo igra preko interneta (sam se nameravm podat na internetne dogodivščine ), pa če kdo ve, kako se lahko priklopi tipkovnica na wii (to sm zasledil na enem forumu za mh3, pa niso najbol jasn povedal kak se to nardi), pa vaše mnenje o igri, ali pa o tej franšizi (monster hunter).
  14. Mam eno vprašanje...tisti k se bol spoznate na te stvari, nism updejtu wii, mam ga že dobr let, pa sm se odloču prek neta igrat en špil (MH3), pa zj nevem čist točn...a je potrebno updejtat wii za igranje preko neta?? Updejtu ga pa nebi ravno zaradi teh naštetih razlogov(brickanje). Hvala za odgovor.
  15. Evo, js sm trenutno čist not padu u mh3, pa je zame najjači špil za wii do sedaj, drugeče pa sem že preigral zeldo, prince of persia, pa final fantasy cc cb je tud hud špil, me pa zanima, kdo od vas je preigral star wars: force unleashed, če se mi splača zrihtat oba dela ( baje prihaja dvojka ven) pa sin and punishment sem tud slišu da je ful hud špil. Aja, a špila kdo mh3 online??
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.