Skoči na vsebino

sawell

staroselci
  • Število vsebin

    24
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od sawell

  1. Ni aktivnosti v ligi :) Priznam, da sem tudi sam poslal le 1x invite nekomu (odgovor sicer ni bil pozitiven) ampak je res, da imam čas in možnost igranja samo za vikend...

    Mi je pa zelo všeč, da so končno zrihtali ekipe po zimskem prestopnem roku...:)

  2. khm... pol jih je na PC-ju, in kar ostane in ni Halo ali Gow je v glavnem sranje, jaz bi rekel morda Alan Awake, Forza, Fable, Viva Piñata, Ace Combat 6: Fires of Liberation potem mi pa počasi zmanjka, da bi bilo vredno nakupa in igranja. Drugače je pa zagotovo še Metro, Mass Effect, Prey, Supreme Commander 2, pa še katera druga. Iger je dovolj, ampak, redke so res prave exkluzive kot na PS3, tako, da če imaš samo X ti iger zagotovo ne manjka, problem je, če želiš igrati kaj malo bolj drugačnega.

    Dodal bi še Crackdown, Dead Rising in Saints Row. Hecno, vse tri so izšle davno, davno nazaj :)

  3. Iskreno povedano nisem nikoli maral COD franšize. Ko so drugi drkali cod in cod2 prek neta, sem jaz igral battlefield 1942 in bf2 ter css. Verjetno podlegam hypu zadnje čase...kaj pa vem. Trenutno igram sicer BC2 in mi je odlična.

    Sem se pa malo uštel prej, sem igral MF2 in takisto BO ampak split screen varianto s kolegi. Je dokaj zabavno, ampak mape pa mi niso bile pri niti enem nekaj posebnega.

  4. Ni ravno zastarel, baje je še vedno druga najbolj igrana streljačina, takoj za Black Ops. Ne vem zakaj vsi takoj mislijo, da je špil star, ko pride naslednji del, ki se sploh bistveno ne razlikuje od prejšnjega. V glavnem še vedno boš takoj dobil igre, ker sam špil nekega močnega matchmaking sistema pač nima.

    Primerjat igralnosti ravno ne morem, ker BO še nisem igral, lahko pa ti povem, da če hočeš dobro igralnost raje nekje poišči CoD 4 ali pa kak Halo. Tam vsaj veš kdo in kaj te je ubil, medtem ko pri MW2 je pa vse totalno random. V glavnem, če veš kaj delaš, boš umiral, če ne veš boš umiral pa še malo bolj.

    Zato sem pa tudi dal zastrel pod narekovaje, saj je je igra stara komaj leto dni :) Priznam pa, da me možnosti osebne nastavitve pušk in karakterja precej vlečeta..glede map pa nimam pojma, saj nisem igral, ne ene in ne druge, preko neta.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.