Skoči na vsebino

ThaKratos

staroselci
  • Število vsebin

    6
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

ThaKratos's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Ja mislil sem cheap mislil, da večino istih špilou dobiš na pc-ju zastonj in tak fun spet niso, tisti zlati časi ko še ni blo neta so bli itak vsi špili tudi iz softpowerja in ostalih zloženk najjači, sem nasnel 10 špilou in vse preobrnil 10x pa še bi če se nebi mesec obrnil in prišla nova številka Danes pa delajo špile na osnovi multiplayerja, jači multiplayer bodo nardil bol bo špil prodajan to je dejstvo... Nekateri singleplayer špili so še vedno ubitačni in zažigajo vendar če bi jim bil dodan en dobro stuhtan multiplayer bi se špil 10x bol prodajal kot tudi igral... noja mislim da prhaja zlata doba igralništva, ker do kam smo pršli z grafo, gameplayom, zgodbami,... si nebi pred 10 leti mogel niti misliti, ravno to je razlog za moj ponoven nakup xboxa v kratkem (pa sem iz igričarstva čist out že kako leto, dve).
  2. Kaj je fora teh cheat iger? a ni škoda denarja (oz.točk) za nek mali špil katerega lahko igraš samo singleplayer ?
  3. http://shop.gameplay.co.uk/xbox-360/pre-owned-games/_/XB360/preowned.html Mi lahko kdo pove zakaj je cena nekaterih iger 2,5 € - 5 € ? piše preowned torej so rabljene vendar mi še zmer ni jasno zakaj bi nekdo dajal te špile praktično zastonj? podobna zgodba je tut tuki, sam da je tuki novejši špil in košta 10 € ? http://www.play-asia.com/Mafia_II/paOS-13-71-dx-49-en-70-4bpr.html je to scamm al dejansko folk prodaja špile za par kovančkou ? edit: evo isto tukej: http://shop.gameplay.co.uk/xbox-360/special-offers/_/XB360/special.html?cm_sp=24-7-specials-_-nav-_-XB360 za 10 € dobiš skor že vsak tanov špil... smells like shit
  4. Da se kej ne zajeb*m bom za sigurno tuki uprašou, torej lastim si logitechove z-5500 in za priklop na xbox 360 potrebujem http://www.goblin.si/xbox-360/dodatna-oprema/opticni-audio-kabel-toslink-3m ? al bi bil kakšen drug priklop boljši? ker imam za zvočniki en kup priklopov nazadnje ko sem si lastil xbox 360 je bilo še v dobi RROD, ko sem bil še mali pizdun zato sem bolj ali manj kar nekaj stvari pozabil Za hdmi kabel je pa samo 1 varjanta za priklop in sta oba konektorčka moški-moški če se ne motim ? tako da pri nakupu hdmi kabla nimam tut kej zajebat? (priklopil ga bom na 24" samsungov ekran-majo ekrani kako drugo finto? recimo ženski priklop al kej tazga?)
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.