Skoči na vsebino

killergame

staroselci
  • Število vsebin

    7
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

killergame's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Sem še na 17 LCD-ju. Zaenkrat v večini igrc in vsega normalno dela slika. Sicer preklapla med filmčki pa uvodni del v igrco na ozko, ampak sama igra je pa večinoma vseposvod ok. Zaenkrat edino v Ubisoftovih igrah vedno ozka slika. Tam pa ka got nardim, vedno je ozka slika. Un stari monitor pa nima nobenih konkretnih nastavitev. Svetlost pa kontrast to je pa tut to, kar je uporabnega:D Ah kaki driverji za monitor haha. Nikoli in nikdar. Bom pogledal, če najdem kje te nastavitve, sam kolk sem tuje forume bral, se precej ljudi buni, da ne najdejo oz, da ni nastavitev za aspect ration menjat v Nvidia Control Panelu. Bo itak v vsakem primeru, čas da zamenjam monitor. Sam dokler je ta stari delal, se mi je zdelo brezveze novega kupovat:)
  2. Ukvarjal sem se z atletiko par let(met kopja in tek na 100m). Drugače pa spremlam angleško ligo vsak vikend in moto gp. "Športam" pa sam še okol avtov ko se kej obnavla in podobne stvari:D
  3. Geforce Winfast 8800 GTS 512MB G92. V nvidia control panelu pa tut nimam možnosti nastavlat aspect ration.
  4. Sam zakaj je pa predn sem Driver San Francisco naložo vse lepo normalno lavfalo brez problema? Pa recimo, da je Driver naložo mi neki ne vem kaj gor, sem jz itak pol ponovno naložo windowse pa bi se mogle pol te nastavitve al neki zbrisat, da bi nazaj normalno vse blo? Na živce mi gre res ta črni rob spodaj in zgoraj, ker je ful moteče, glede na to da sem zdej 3 leta vse normalno mel, odkar sem komp sestavo. Ločljivost v vseh igrah je 1280×1024.
  5. Sreče maš pa v tem itak 3 preveč No pa še moj deskopt
  6. Jz sem probal na 2-3 računalnikih na WIN 7 HALO 2 naložit in sicer dela, ampak slika šteka in se ne premika tekoče. Skratka ne da se igrat normalno.
  7. No pa, da se še jz javim, ker bom še najboljš znal povedat kaj se mi dogaja. Torej nisem več glih prepričan da je moj monitor, kljub starosti crkno, ker sem pa danes priklopo računalnik na 17" LCD in je spet ozka slika v praktično vseh igrah. V nekaterih preklapla med ozko in normalno občasno. Naprimer slika igranja normalna, povezovalni filmi, meni pa ozki. Probal vse živo zamenjat, 5 različnih driverjev(od ultra starih do najnovejših), ne vem kake vse programe za raztegovanje slike dol potegno pa nč ne pomaga. Skratka ne vem več res kaj naj še probam, pa tut volje več glih nimam, ker se z tem problemom ukvarjam že več tednov, pa vse brez uspeha. Če ma še kdo kako idejo bi lepo prosil za pomoč.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.