Skoči na vsebino

Problem s PS3,pri nekaj minutnem igranju se konzola ugasne


skynapster

Priporočene objave

Cao,problem imam s PS3,pri nekaj minutnem igranju se konzola ugasne ter na LCD HD mi pusti sporocilo Check signal cable.Naj omenim se da imam konzolo ter LCD povezan prek HDMI kabla.To se mi dogaja samo pri igranju iger,pri vseh drugih operacijah se mi to se ni zgodilo.Ok upam da ima kdo 5 min.casa ter da je imel kdo podoben problem,ce ne drugo bi vas prosu za mnenje,ok LP.

Link to comment

Hmm, ugibam: :headscratch:

-težave s pregrevanjem?(slišal sem, da ima zelo zelooo zelooooo majhen delež PS3 v ZDA to težavo). Ampak pri teh težavah se PS3 sploh ne vklopi, torej to odpade. Vseeno preveri, če je PS3 na dovolj zračnem prostoru(vroč zrak piha odzadaj in na desni strani)

-imaš v nastavitvah vse pravilno nastavljeno?(torej video preko HDMI kabla? ). To verjetno ni problem, ampak vseeno poskusi. Probaj za vsak slučaj še preko AV kabla(ja, tisti kabel, ki si ga zraven dobil), da vidiš, če boš imel enak problem.

-imaš slučajno takšen problem:

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3&thread.id=1389772

Ker potem je očitno rešitev samo klicanje na Sony, da ti konzolo zamenjajo. Glede na to, da je v SLO uradna podpora, to ne bi smel biti problem. Če Sony Slovenija ne menjava konzole, pa uveljavi garancijo.

Ti to kaj pomaga? :crossfingers:

Link to comment
  • N7

mene pa blazno motijo ljudje, ki pricakujejo, da bodo stavri tekle brez težav.

"perpetum mobile", dragi moj, ne obstaja. prav tako ne obstajajo stvari, ki so nepokvarljive. pregrevanje je sicer velikokrat pereč problem ampak tako pač je. v ta namen so še vedno nabolje rešitve "custom modi".

600€ za konzolo ali pa 100.000€ za BMWja. noben od teh izdelkov ni imun. ti povem iz prve roke. in marsikdo bi bil presenečn kako banalne napake se lahko pri tako dragih avtomobilih pojavljajo...

ne bi želel zdej pogrevati strasti in se prepirat. samo res me moti, ko ljudje nastopajo na način, kot da so zdaj, ko pa imajo npr. konzolo za 600€ pa "boga za jajca zagarbl'" in če ne bo po njihovo bo pa lom.

garancijski pogoji so jasni. vse ostalo je komunikacija med stranko in prodajalcem/servisom.

vsekakor upam, da ne boš imel več težav. to želim nam vsem.

:crossfingers:

ozi_SLO.png

Link to comment
  • vrhovni

No, no, ne kregajte se, sej smo vsi frendi tukaj.

Jaz tudi povsem zastopim, da ima človek pri nakupu 600€ vredne igračke filing, da za tak denar dobi nekaj, kar je bilo obsežno stestirano in ma da dela, kot se šika. In čeprav je Sony to gotovo naredil, smo (žal?) zelo emocionalna bitja in v takih trenutkih ne odreagiramo blazno racionalno - komu se pa da ukvarjati z garancijami, menjavami in servisi, ko bi moral biti v tistem trenutku doma in uživati v next-gen špilih?

Glavni razlog, da si jaz še nekaj časa ne bom omislil x360, je ravno v tem - ni variante, da bi tvegal, da pustim v trgovini 400€ (mogoče prej še 1000+€ za HDTV), potem pa pridem domov in mi začnejo poplesavati razvpite Red Lights of Death. Pomoje bi šel na MS Slovenija in pretepel prvega zaposlenega .. pa reveži še zastopajo x360 ne. :lol:

mene pa blazno motijo ljudje, ki pricakujejo, da bodo stavri tekle brez težav.

Mene pa ne, mogoče zato, ker že celo življenje stavim predvsem na Nintendo, vse njihove konzole pa so znane kot daleč najbolj trpežne in nepokvarljive. V petnajstih letih gaminga se mi ni pokvarila še nobena (še freeznile so mi samo ene dvakrat) in to še naprej pričakujem od njih.

Link to comment
  • N7

sem napisal, da ne zelim prerekanja.

vsi smo krvavi pod kozo ampak veste kaj? lepa beseda lepo mesto najde.

izjave kot "gremo na x", ki sem jo interpretiral kot "lom" mi dvignejo pritisk.

in ne, sam ne pričakujem tega da bodo stvari tekle brez težav, si pa želim.

morda je kriva moja aura ali pa energija, da se mi stvari ne kvarijo preveč.

skratka, emocije so prisotne... predno pa si kupite kaksen pregresno drag avto pa si omislite kaksen psiho-trening, da vas ne bi potem kap... ;)

ozi_SLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.