Skoči na vsebino

Live Gold


Priporočene objave

Samo random razmišljanje po polletnem lastninjenju Xboxa, če se ljudem v Sloveniji ta Gold nasploh zdi totalno odiranje, ali pa sem jaz kaj spregledal in sem torej v manjšini? Razumem, da multiplayer brez njega načeloma odpade, ampak 50€ na leto za nekaj, kar bi itak moralo priti z nakupom igre? In povrh še za vsak račun na konzoli posebej? :|

Večina to ceno upravičuje z dejstvom, da z Goldom dobiš še kup drugih dobrotk, ampak poleg IEja (ki je itak slabši od brskanja po netu na računalniku) ljudje v Sloveniji za svoj denar niti ne dobimo nič posebnega? Tudi ljudi iz drugih držav ne razumem, saj se zdi, da bi Microsoft rad zaračunal za prav vsako stvar, ki je sploh vredna ogleda na tem Goldu? :headscratch:

Link to comment

Boli me patak kaj dobim kaj ne... enostavno imam ta gold samo, da igram MP. Mal sem en mesec xbox brez neta in sem mislil, da bom popizdil. Enostavno mi ni žal dat 50eu na leto, ker vem da brez njega je xbox nula. Pa sem imel včasih piratski xbox in so me benali ampak takrat sem preživel. Ko sem pa prišel v MP vode je pa kot droga, če me razumes :)

To je isto kot, da bi imel hud PC in brez neta?! A bi ga uporabljal? Jest vem, da bi mi ga zamoril...

Vito2323.png

 

"Always turn a negative situation into a positive situation."

 

 

 

 

 

Link to comment

Saj zato pa imam PS :) Zakaj bi za MP še enkrat moral plačat? Ne rečem za dodatne storitve, ampak plačevanje le za MP... Ne hvala! Če se ne bodo izkazali pri novi konzoli, bo še mogoče prišel čas, ko bodo tudi strici pri M$ morali spremenit svojo politiko glede tega :D

P.S. Z veseljem plačam Plus na PS, ampak tu vsaj nekaj dobim za to... Torej težava ni v tej naročnini, ampak bolj v tem kaj za ta znesek dobiš.

Link to comment

Dobro, mogoče kar pustimo to vojno Xbox - PS, to je sigurno bilo že 100x predebatirano... Bolj me zanima, če se ljudem to res zdi vredno toliko denarja. Moram reči, da sem z nakupom Xboxa prvič prišel v tisto zono, ko se mi več ne zdi 50€ daleč preveč za igro, ki vem, da jo bom igral in jih zato tudi kupujem. Ampak ta Gold mi pa še vedno ni čisto jasen...

Mogoče zato, ker ne igram kakih hudih multiplayer iger...

Link to comment
No ker vam je že težko dat 50€ na let za gold, si mal zračunite kok je to na mesec. Boge 4€. Kaj pa dobiš več na PS plus?

Entering the Plus Service in February:

6th February: Sleeping Dogs

6th February: Quantum Conundrum

6th February: F1 Race Stars

13th February: WipEout 2048

20th February: Lumines Electronic Symphony

To je samo februar. Do zdaj pa je bilo huh, kar precej iger zastonj. Tak da ja, se splača dat teh 50€ za PSN+. :)

miham.png
Link to comment
  • N7
No ker vam je že težko dat 50€ na let za gold, si mal zračunite kok je to na mesec. Boge 4€. Kaj pa dobiš več na PS plus?

ps+ dejansko prekaša live servis v celi paleti dodatne ponudbe. m$ drži pokonci le izjemen in že tisočkrat prežvečen, cross-game-chat. to je dejansko tudi edina reč, ki opravičuje naročnino. s tem pogojen je pa tudi celoten MP. je treba zadevo bolj razdelat, kar pa je dandanes abusurdno, ker gre za dodano vrednost storitvam, ki nikakor ne bi smele biti zaračunljive. po mojem mnenju se tu m$ zgolj oklepa neizbežnega dejstva - da bo moral MP spravit pod streho brezplačno. in tako bo vsaj do prihoda (v sidranja?) nove gen. konzol...

ozi_SLO.png

Link to comment

to je zto ker pri PS+ dejansko dobiš nekaj dodatnega kar ne potrebuješ za normalno igranje kot so zastonj igre in discounti in tako medtem ko pri goldu plačuješ za osnovne stvari ki bi itak morale bit že not. Silver obstaja samo zato da lohk pogledaš kaj vse ima gold. Kaj drugega silver itak ne more... fag M$... če pedri ne spremenijo politike se lohk naslednji gen jebejo s svojim kinectom. Dejansko je ta gold isti kot on disc DLC zame.

Gapi x3.jpg

Link to comment
  • 1 year later...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.