Skoči na vsebino

PSP Slim


D.Tidus

Priporočene objave

  • Odgovorov 293
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

Bil sem v BB in sem si stvar pošteno ogledal. Slim je res malo tanjši, vendar se to kaj dosti ne pozna. Res pa je precej lažji, kot perešček se zdi napram tastaremu. En VELIK MINUS in sem tud mal razočaran :no_no: zarad tega da base pack (drugega sploh ni) nima čisto nič razen adapterja, ki pa je enak prejšnjemu. Ni USB kabla.:a_a: Ni TV kabla,:a_a: veliko ljudi se bo odločilo za menjavo ali nakup prav zaradi možnsti priklopa na TV. Dobro sem rekel, kabel bom posebaj vzel, a glej sploh ga še nimajo. Po pol urnem mencanju kot mačka okrog vrele kaše in ker sem 2 dni prej starega dobro prodal, da sem samo malo dodal, sem se odločil da ga vzamem. In zdaj sem lastnik PSP SLIM. :rock:

Link to comment

Cena kabla mini USB je v BB 7€, ali pa če kupi paket opreme za PSP s slušalkami, USB kablom in paščkom za okoli roke je 10€.

Ta mini USB kabel dobiš v vsaki računalniški štacuni. Jaz sem mel srečo da ima moj MP3 player tak kabel in še daljši kot tisti ki ga dobiš zraven PSP.

Za šefe:

Mogoče bi bilo dobro da bi se ta tema preimenovala v PSP SLIM, ker ne bo večno nov. Ali pa se doda kar novo rubriko npr. Konzole Slovenija Seznam forumov -> PSP SLIM in se vse to skopira tja.

Link to comment

Za tiste, ki se jezite. Ko smo si veterani kupili PSPje pravtako ni bilo zraven USB kabla, takisto je bila kartica le 32 mega. Vse kaj nam je sony dodal je bil neoprenski kondom in slusalice z remoteom.

Tako pac je, na zacetku hocejo samo konzolo zlifrat, s casom bodo prisli tudi paketi. Cudi me le to, da ce so nekaj najavili za 5. september, da tega nikjer v Evropi ni.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.