Skoči na vsebino

PSP Slim


D.Tidus

Priporočene objave

Kaj pa v Mariboru, a je kdo v Mariboru, ki zna to, oz ima pandorino baterijo, ali pa ima kako baterijo za prodat, jaz bi kupil.

Imam stari psp, tudi baterijo, a bi rad kupil še eno, da prve ne zaje..., oz. da bo ena uporabna za igranje.

Javi se, kdor odklepa - pošteno plačam.

Milan

gsm.:040 701 712

Link to comment
  • Odgovorov 293
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

Pri postopku velevičino dela opravi debeli PSP, ki ima možnost zaganjanja homebrewja. Pač, daš svojo, formatirano kartico v debel PSP od kolega, zalaufaš program, kot je "Pandora's GUI v1.5" in slediš navodilom (program za delovanje zahteva na PCju naložen "Net Framework 2"). Postopek je avtomatiziran, ampak ker vsebuje par avtomatskih downloadov in veliko menjavanja, prižiganja ugašanja, priklapljanja in izklapljanja PSPjev in kartic, zato traja kar nekaj cajta, je pa dokaj n00b-friendly (ne popolnoma, argh, ampak ok) in opravi delo. Na koncu dobimo posebno pripravljeno MS kartico in posebno sfrizirano baterijo. Oboje butnemo v Slima in bootamo. Po par sekundah je vse ready.

Link to comment

Fat baterijo, ki smo jo uporabili za postopek potem spet spravimo v normalno delovanje tako, da fat psp zalaufamo s polnilcem, šele po zagonu vstavimo baterijo, zalaufamo programo za spreminjanje baterije in jo konvertiramo nazaj. Meni sedaj vse lepo dela po starem - sem pa parkrat cviknil, da si bom vse bricknil. PSPje in baterijo. :lol:

Link to comment

Warning over PSP TV-Out cables, AV one can't display games

Here is a small warning for all those who intend to purchase TV-Out cables for their PSP. The component AV cable can output all content while the composite cable known as the AV cable can NOT be used to output games from the PSP Slim.

http://forums.maxconsole.net/showthread ... post689472

Bullshit_detector4_zps923951f6.gif

FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE

Link to comment

Zivjo jaz mislim kupiti slim ampak že na verziji 3.60 M33, ker sam neznam narediti tega in nocem cesa uniciti, niamm izkusenj z PSP jom niti z pošiljanjem po pošti in me zanima, ce lahko na posti preveris vsebino paketa preden ga placas in kako bi preveril ce je PSP na pravi verziji, in ce moram biti pozoren na kaksne zvijace, ki jih prodajalci PSP jov ponavadi uporablajo.

Link to comment

Aha to je ze malo tezje no nevem verjetno bom kar tvegal, da mi poslje po posti, ce ne bo vse vredu pa bom ze nekako stvar uredil, ali ga bom probal kontaktirat ali pa bom stvar prodal naprej :D

Hvala za vse informacije

Zanima me ali se lahko ta brick odpravi tudi pri novem pspju in nekdo mi je rekel da se pri tastarem samo poveze na internet brez vsega, kar je tezko mogoce ampak nevem, jaz nimam wireless tako da ali se mi sploh splača nakup pspja in a se splača kupt zdej al raj mal počakat nočem kupt pol pa dobit ta brick al pa met to non hacked verzijo........

Res nimam veliko pojma o PSP ju.

Link to comment

lukidd je iz okolice celja.

And without further ado, here's the changelog for CFW 3.71:

* Now uses 3.71

* VSH Menu is not longer launched using HOME key, but using SELECT now. This is to not interfere with the XMB function of home, which is now more useful in this firmware.

* Psp Slim: umdcache was allocating memory even when homebrew was launched, wasting memory that homebrew programs may want to use. Now umdcache module is stopped before it can allocate any memory, only in the case homebrew is launched.

* Also, memory is unprotected for user memory usage by M33 core (only when homebrew is launched).

* Developer, for a sample of how to use the extra memory, see the extra ram sample of the M33 sdk.

* Both version boot now from 3.XX ipl, and are independent of 1.50.

Important to note would be the following:

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.