Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Skylanders franšiza prihaja na Nintendo 3DS [PRESS]


Ozi

Priporočene objave

  • N7

Skylanders SWAP Force, različica Skylanderjev za Nintenodovo prenosno 3DS konzolico prihaja v jeseni. 3DS se bo v jeseni tako bahal z povsem svojo zgodobo, stopnjami in specialnim starter paketom likov. 3DS starter paket bo vseboval naslednje like: Rattle Snake, Vulcanic Eruptor ter Free Ranger. [PRBREAK][/PRBREAK] tem se gre še kako pohvalit saj noben drug starter paket (ostale plaftorme) ne vsebuje teh likov. Z nekaj kombiniranja lahko tako, v kombinaciji s starter paketi ostalih konzol (velja za taboljše fane), dosežemo kar 16 različnih kombinacij likov. Yeah!

 


ccs-755-144776319978_thumb.jpg

 


Alex Peter z Activisiona poudarja izreden pomen povratnih informacij, ki so jih prejeli na račun franšize. Pri tem zagotavlja, da so zelo dosledno upoštevali želje igralcev ter s tem doseglji najboljši izdelek iz franšize za prenosne konzole. Igra bo tekla resnično tekoče, zgodba pa bo tudi nekoliko pogobljena in kompleksnejša, kar zgolj priča dejstvu, da se bazen igralcev Skylanderjev nezadržno širi še naprej.

 


ccs-755-144776319992_thumb.jpg

 


Zgoba SWAP Force se prične v domačem mestu Boomtown, domu taboljšnejšega pilota Flynna. Ob slovestnosti, ki jo Flynnu kot svojemu heroju prirerajo meščani na oder pridrvi novi zlobnež Count Moneybone ter ugrabi Flynnovo prijateljico Cali. Ups!

 


ccs-755-144776319997_thumb.jpg

 


Skylanders SWAP Force ponuja igralcem možnost menjave obeh polovic (zgornje + spodnje) ter s tem zagotavlja skupaj več kot 250 različnih kombinacij! Nenazadnje je pomembno poudarit, da je SWAP Force kompatibilen z vsemi liki iz pustolovščin Skylanders Spyro's Adventure in Skylanders Giants. To pa še ni vse; prav tako se v igro lahko prenašajo vse lastnosti, stopnje in kostumizacije likov. Enako kot na ostalih konzolah je tudi na 3DS maksimum (level cap) povzdignjen iz stopnje 15 na stopnjo 20.

 


Špil bo v Evropi lansiran 18. oktobra.


View full article

ozi_SLO.png

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.