Skoči na vsebino

1 Xbox360 Lan party !!! GoW pwnage + slike


ScarFace

Priporočene objave

danes sem zvdel za party.verjemte da se prekmurci in fotri spremamo.presenečenje.štala bo da bo veselje.ja samo da se zzr in ninja nebota bolcala.. :lol::lol: komaj čakam da vas spoznam kekken tebe ninjo in mlakyja.... kekken vidim te gor ampak tak težko se spravim da bi se priključo.rešpekt pač.lp vsem :bowdown: :rock:

dprulles.gif
Link to comment
  • Odgovorov 351
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Kul. Edino pravočasno bo tokrat treba priti, da ne bomo tam glih 7 ur vsega skupaj. Tokrat hočem polno dozo kobasic, trashtalka in offline pwnanja! :bringiton:

Sicer pa je Kekkenmobil sedaj bogatejši za GPS, tako da se Würstberg nima kam skrit! :plan:

Glede iger, sem jaz še kar žal omejen na Halo :red:... glede številke pa itak, da glede na to, da bodo do takrat še Lockout & Co, hkrati pa nisem siguren, da vsi sploh še imamo stare Xboxe, je po moje H3 edina realna izbira. o drugih igrah žal nimam tri čiste. GoW sem nazadnje videl lani, COD praktično nikoli. :tepen: No, sem pa se zato angažiral in shypeal trenutne redne H3 nažigalce (ki so povečini dokaj H-onlysh, ala Keks & Apollo) in poskrbel, da bo Halo ghetto lepo poln in živ. :love:

Dprulles: super! Sem vesel, da planirate uletet tudi FotriTM! Saj razumem, kako je to s temi spletnimi zadevami, ni se ti treba sekirat. :petting: Pa sploh je prav Halo jeba za igralce, ki mu enostavno ne morejo nameniti veliko/celotnega (igralnega) časa. Važno, da se dobimo gor, se končno srečamo zaprav, nažremo, napijemo in nacepamo; pa če pade kak headshot, tudi kul, neglede na to pa bo fun! Grow t3h hype! :beer:

Link to comment

Ja, 26. v soboto do nedelje popoldneva oz. kak dolgo vam bo za bluzit :P

ja, povejte mi zdaj vi, kak pa kaj glede hrane pijace, bo 10€ vredu? bom se jaz jutri sel tu v mesnico vprasat za cevape po kolk majo kg, potem ce nas bo okrog 20? +- , bo kolk kg mesa? se ne spoznam na te stvari :roll:

sosed bo rolal cez dan do vecera, potem pa ima nastop, ampak je rekel da bo mesalko pa vse kar tam pusto pa se proti jutranjim uram vrnil naprej rolat :P vmes bom pa ze jaz kako plato gor vrgo, da bo muzika ;)

Ja, vi ki pridete iz lj in tega kraja je najboljse da se spet dobimo v europarku, pa se gre tam v trgovino in je to to, po poti k dvorani se po meso in smo reseni. Rostilj bom jaz gledal da bom dobil nekje, pa oglje prinesel,c e ga se imam od lani kaj. Tak okrog 12 ce bi se dobili v mb, bi blo vredu? preden se nakupi pa pride gor, priklopi bo tak ura 15.

Tisti iz prekmurja pa, kam vam je blizje? do ptuja al mb? ce do ptuja, lahk pridem jaz vas iskat na zeleznisko al pa kam, medtem ko bo mlaky pobral ljubljancane, saj zdaj mlaky ve kje je to.

glede iger je pa men vseeno, bom mel te streljanke pa bomo ze vidli.

mlaky, freak pride?

Link to comment

Hi,

ja povejte zday koliko treba dati...

edino bi bilo PAMETNO se zmeniti glede URE ! ;) ker zadnjič je bilo +3 ure zamika od dogovorjenega... rajši prej da se vse pripravi pa pol "DRUŽENJE" hehe...

ps: če hočete lahko jaz tudi vrtim muziko...

progressivehouse, tech-house , techno.... (nekaj let vrtel)

LP

Link to comment

evo kak so žuri pri meni.ja ura se pove če je to ob treh računam da se folk zbira od treh do petih ampak stvari pa so že pripravljene,no kar se pijače tiče.hrana pa pol kak je folk. čisto enostavno. nas bo že za dva avta tak da....pa sami konji pivci in jedci.ni blema itak ko prekmurci pridemo mamo kaj s sabo. lahko prinesem domače vino in pa VILJAMOVKO sam p viljamovki mam slabe izkušnje.folk pretirava pol so pa dirke.jaz moram it na rojstni dan pa na poslovilni žur od šefa ampak da vas bom vse vido pa da bom z kekkenom pa z ninjo pa z mlakijem itd spil in nazdravo sploh ne razmišljam o kaj drugega. težko se bom učakal tega žura. ja pa še en žur bo pri nas na vikendu samo žal za 50 ljudi ni mesta,to pa bomo organizirali fotri.samo da bo brez konzol.zdaj že nakladam v glavnem vidimo se . :bowdown:

dprulles.gif
Link to comment

bom kar tu napisal ker se verjetno ta stran najbolj bere te čase.ja kekken svaka vam čast kakor tudi nitro,mrx,u&c.ta tempo jaz :a_a: .samo sem pa užival.sory kekken na neposlušnosti ker nisem mogel vsega naenkrat neki izrazi ki jih če halo ne igraš ne poznaš glih.drugič bo bolje.res vsaka vam čast :bowdown: moram se malo :headscratch:

dprulles.gif
Link to comment

Haha, Dprulles, off-topic Halo master. Ja, smeh je bil! No saj, s prakso bo ze. Drugic, ko se ti v mikrofon deremo V WARTHOGA, GODDAMIT!, V WARTHOGA!!!!11ENA in hodis mimo Warthoga z enim nasim notri, ki besno trobi, bos magari sel notri in bomo cisto trgali! :cough: Seveda cez 10 sekund prides pes do sredine standoffa peske in umres, Jaba pa ves nervozen vozi sam warthoga in caka da ga zlaserirajo ter govori: "OW, JOSIP, MA KAJ JE UNEMU? MA JE SPLOH SLOVENEC?" :lol::lol::lol:

Jaz sem umrl od smeha. :ihih:

end OT

----

Hja, jaz sem se izjasnil. Evo, morda ne bi skodilo, ce bi vsak zase napisal, ali bo imel svojo konzolo in kaj bo igral.

Bom kar ob seznam prijavljenih vpisal igre in stevilo njih igralcev.

Link to comment
Haha, Dprulles, off-topic Halo master. Ja, smeh je bil! No saj, s prakso bo ze. Drugic, ko se ti v mikrofon deremo V WARTHOGA, GODDAMIT!, V WARTHOGA!!!!11ENA in hodis mimo Warthoga z enim nasim notri, ki besno trobi, bos magari sel notri in bomo cisto trgali! :cough: Seveda cez 10 sekund prides pes do sredine standoffa peske in umres, Jaba pa ves nervozen vozi sam warthoga in caka da ga zlaserirajo ter govori: "OW, JOSIP, MA KAJ JE UNEMU? MA JE SPLOH SLOVENEC?" :lol::lol::lol:

Jaz sem umrl od smeha. :ihih:

end OT

----

Hja, jaz sem se izjasnil. Evo, morda ne bi skodilo, ce bi vsak zase napisal, ali bo imel svojo konzolo in kaj bo igral.

Bom kar ob seznam prijavljenih vpisal igre in stevilo njih igralcev.

FIJU kekken to je bilo.ste cari ,sam sem pa vedel da boš takoj po nekaj minutah opazo da se spet en noob mota med vami.ja treba delat špilat mislit itd...od talenta je pa tudi odvisno.se bom z veseljem pridružo če nebote šli kaj resnega. :bowdown:

dprulles.gif
Link to comment

ZA VSE KI ŠTUDIRATE.

Trije prijatelji sostanovalci so prespali kolokvij,

ki so ga imeli v ponedeljek zjutraj.

Ker so se v nedeljo zvečer v Ljubljano

pripeljali iz svojega oddaljenega domačega

mesta z avtomobilom, so se odločili,

da bodo to izkoristili kot opravičilo.

V ponedeljek popoldan so šli torej k profesorju in

mu razložili, da zaradi počene gume niso mogli

priti pravočasno na izpit. Profesor, čeprav nekoliko

v dvomih, jim je omogočil dodaten izpitni rok naslednjega dne.

Naslednji dan jim je torej profesor izročil izpitne pole

in jih razporedil v tri različne predavalnice,

da ne bi prepisovali. Eden izmed študentov se je takoj

lotil izpita in najprej prebral navodila.

Pisalo je, da je izpit razdeljen na dva dela,

pri čemer nosi prvi del 10% ocene, drugi del pa

90% ocene.

Začel je torej reševati prvi del izpita. Vprašanja je

obvladal, vse naloge kar hitro rešil in optimistično

prešel na drugi del izpita.

Naenkrat pa je izbuljil oči in prebledel. V drugem delu je

bilo eno samo kratko vprašanje ...

"Katera guma je počila?"

dprulles.gif
Link to comment

Torej 26, 27.4.?

Če sem frej komot pridem, bi blo pa dobr, če gre še ker iz okolice Ljubljane, Vrhnike, Horjula,.. da me pobere, ker drugač ne bo šlo.

Izpit pa ne vem če bom do 26. dobu.:D

Edit: Uf, pizda, zele sem se spomnu. Nimam LCD-ja, CRT-ja pa ne mislm dol vlačt.Torej se da to kako rešit? :D

Link to comment

Vert, ja, bos lahko na mojem tvju igral, ker bom jaz tak bolj letec ;)

ja, dajte mi zdaj povedat priblizno no kolk nas bo, da se zmenimo kolk kg mesa naj narocim oz. kako meso, cevape+ perutnicke? naredimo nek spisek kaj vse, da se priblizno ve kolk € bomo nabrali in kolk se bo placalo za vse? Zdaj, zdaj, kekken ce ze pride s primorske verjetno lahko to odsluzi z hs-ji v halo :D

jaz bom za dvorano jutri 100% vedel, tak da sporocim, ampak mislim da ni panike ;)

pa pijaca? gajba pira? kaj zgajare? vina? brezalkoholnega?

se kake poceni kurbe zrihtam? :lol:

Link to comment

lahko pripeljem dobro vino pa mineralno pa še domačo viljamovko da boste lahko trgal.ko tistega spiješ dva tri dcl dobiš iz enaga monitorja dva.problem rešen :lol::lol: .no pa en zavoj laškega bom tudi často za vas čudežni folk ko mi ni nikoli jasno kak kje zakaj ko igram z vami.(predvsem pri HALO3). pa mesa bom tudi vzel s sabo sam bi lepo bilo da se ve številka da se pol vzame zadosti komadov.komaj čakam da vam sežem v roko vas spoznam čestitam za dobre špile. samo da nebo panike ka zdaj za enih je to prišlo na party ker mi FOTRI smo že v letih :lol:

gdo pa je organizator?

lp vsem se vidimo :beer: :bowdown: :rock:

ps. fotri prosim danes vsi okrog22. zbor ali sestanek na multiplayer.

dprulles.gif
Link to comment

dprules, saj ne rabis si extra stroskov delat, saj bomo ze skup nakupli nekaj. Samo ce mi ne poveste bolj tocnih podatkov, ker jaz niti priblizno ne vem kolk kg mesa je treba to potem vzet in pijace. Zdaj, bo nas:

jaz

dakalb

baldy

vezalka

marco

kekken

mlaky

DeLonge

xfr3ak??

dprules

samotar

tirgger

sebek

vert?

relix

numberuros

frikozoid??

jagoda??

dejch

+2 soseda, ki bosta le obcudevala in prispevala tud €

in sosed dj

.... se koga pozabil??

aja, pa switche oz. routere vzamite se doma, vsak 1 ce ma pa 1 podaljsek vsaj, da se bomo lahko priklopli ;)

igrisce je pa 3min vstran za nogomet in kosarko, tako da tudi to lahko.... ce je se extra zelja je 6min vstran tud tenis plac :D

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.