Greymon Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 moj najbolš špil je CoD2, pa HALO, Counter strike 1.6 GTA San Andreas....pa še polno jih je... :bringiton: Quote -------------------------------------- Nameless_Dragon_Clan (NDC) -=NDC=-Incure (incureseek) ------------------------------------------- Airsoft SWAT ---------------------------------------------- Pink-Ponk team RPF Link to comment
afi666 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Ninja Gaiden Black :bowdown: HALO 3 :bowdown: , 1, 2(MP uglavnem) Half-life 2 Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
ke_kit Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Sami mladiči tu a?... Quote lp, k_k Link to comment
Martinez Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Fallout 1 2 Mgs serija quake2 MP Quote Link to comment
Makashi Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Football(Championsip) Manager serija. Vem da ne gre za igro za konzolo, sm je carska serija da ni res. Za Knonzole pa, Pro Evolution seccer 5, najbolsa simulacijo nogometa do zdej, ta spil sm igral vsak dan do izida 6. Quote Link to comment
Bartala Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Umm, pong, sam and max hit the road, day of the tentacle, space in eko quest in podobne point & click andvanture :bowdown: Lucas Arts Quote Link to comment
Boogeyman Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Indigo Prophecy Quote Link to comment
_tweety Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Za konzole - Super Mario World, za PC - Tomb Raider in StarCraft. Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
Prezioso Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Silent Hill na PSX. Quote Link to comment
Klemzi Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Za PC: od starejših:Doom2 :bowdown: (level design je preprosto neverjeten - po moje ne bo nikoli presežen), Commander Keen 4 (dokaj zajebana igra a fantastična). Nasplošno je IDSoftware ownal v 90ih. Poleg teh pa skoraj vse LucasArtsove pustolovščine ki so čudovite še danes :bowdown: od novejših: Enemy Territory, Warcraft3 Za konzole: Halo1 (eden boljših singleplayerjev ever). Zaradi igre sem ruknil izpit na faksu , Gran Turismo 4 in skor vsi Marioti Pozabil še Resident evil 4 Ena najbolj umetniško dizajniranih iger EVER. Stil grafike je res fantastičen. Super vzdušje. Overall bi postavil na prvo mesto najbolj veličastne igre Doom2 (ali Doom1 če hočete; čeprav je imela dvojka stopnje res bolj dodelane). Igra je pomenila v tistem času revolucijo. Nič niti približno primerljivega ni bilo tej igri na trgu. Igra zarad katere je bilo fino imeti 486ko. Vsa čast Carmacku, Romeru in ekipi. :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
D4N1J3L Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Heroes od Might and magic, Armageddon's blade. So to heroesi 3, armagedons blade je pa dudatek Se strinjam Heroes serijal 1-3, 4 je tko-tko, 5 je pa totalno sranje. Commandos serijal mi je tudi super. Quote Link to comment
č.u.k. Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Za PC:od starejših:Doom2 :bowdown: (level design je preprosto neverjeten - po moje ne bo nikoli presežen)... ...Overall bi postavil na prvo mesto najbolj veličastne igre Doom2 (ali Doom1 če hočete; čeprav je imela dvojka stopnje res bolj dodelane). Igra je pomenila v tistem času revolucijo. Nič niti približno primerljivega ni bilo tej igri na trgu. Igra zarad katere je bilo fino imeti 486ko. Vsa čast Carmacku, Romeru in ekipi. :bowdown: :bowdown: Zanimivo. Meni se pa zdi dizajn nivojev v izvirnem Doom-u veliko veliko nad onim v D2 Tudi prelomen bi rekel da je bil precej bolj - D2 je samo ponovil recept in povdaril masovno klanje. Če sem iskren, se mi D2 sploh ne zdi nič posebnega, pač dober FPS, medtem ko si lahko samo predstavljam, kak raztur je bil original ob izidu (čeprav je bilo treba še nekaj časa (dobri dve leti, če se ne motim) čakat na tisto "ta pravo" izkušnjo, nadgradnjo Doom 95 na Pentiumu in Windows 95 :razzy: ). Quote Link to comment
koper1973 Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Project zero ali Fatal frame 1,2,3 zakon horor igra na PS2, Residen evil - Code Veronica-X Quote Link to comment
jurc-back Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Resident evil 4 wii Al pa kak cod za pc! Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
Guest jurc Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Zelda 64, Majora's Mask Ultima 9 tapru Unreal ... Quote Link to comment
H5n1 Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Resident evil 3! Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
RaZoR Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Meni so najbolš igre: Crysis, F.E.A.R., Gears of War in mogoče kak Doom 3, Half Life 2, Splinter Cell. Quote Link to comment
Icmajster Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Silent Hill na PSX. Definitivno . Tudi nadeljevanje na PS3 ZELO slinasto pričakujem! Quote Link to comment
Guest Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Na prvem mestu definitivno Warcraft 3 + Frozen Throne zaradi odlične zgodbe, fantastičnih junakov, prežetosti s humorjem, luštkano cortkane pisane grafike in tega, da se je nisem naveličal kljub 10kratnemu preigranju. Warcraftu sledijo (ne po vrsti): Fahrenheit, Prince of Persia serija, Half Life &2, Rome Total War pa še kaj česar se trenutno ne morem spomniti Quote Link to comment
freak Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 cod4,driver paralel lines,flatout2,lotr:tbfme2,bf2,crysis,half life... drgač za MP so mi pa dobr battlefield2,war rock,counter strikes,day of defeat vse te igrce so za pc Quote Link to comment
six10 Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Outcast (pa ne Jedi!). Sledijo Gothic 1 in HL:Opposing Force. Še zadnja v hall of fame je pa Sacrifice, ki pa je nikol nisem končal Quote Link to comment
Altair_x Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 nažals je nism še spoznal Quote http://sofps3.forumr.net/ Link to comment
Gatsu Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Po vlozenem casu definitivno WOW Drugače pa gledano samo konzole FFVII ali pa FFX. Quote Link to comment
Recommended Posts