Skoči na vsebino

Prihajajoče igre - vaši favoriti


Cloud

Priporočene objave

Meni se zdi, da wiiju enostavno manjka tistih izjemnih iger. Do zdaj sta res izjemni bili samo 2 (Legend of Zelda: Twilight Princess in Super Mario Galaxy)! V celem letu in še malo. Ok, tu so še razne zelo solidne igre, kot je Metroid Prime 3, Super Paper Mario, No More Heroes, WarioWare, Zack and Wiki,...in se počasi zaključi z res pravimi igrami, ki se jih bo folk še dolgo spominjal.

Ja, Wii ima manj dobrih iger kot xbox 360 in PS3, a so zato tiste tanajboljše (Mario Galaxy, Twilight Princess) toliko boljše. Mislim, da ima Nintendo v rokavih nekaj skritih asov, s katerimi lahko preseneti (novi Star Fox? F-Zero? Pikmin 3? Zelda?). N64 je bil itak raztur, a ne pozabit da s(m)o izgubili Rare, ki so tvorili vsaj 50% uspeha N64. Sicer pa moram jaz še nabavit Wii in preigrat SMG, lol (a ga kdo proda pod 200€??)

Link to comment
  • Odgovorov 144
  • Od nastanka
  • Pretekli odgovor

Top debaterji

Top debaterji

  • 2 tednov kasneje...

No, saj smo v srcu vedeli, da se bo pravljica enkrat končala. Po začetnih 2 reviewih, kjer sta padli 100-ki, je sedaj prišel NgamerUK review, ki je prvemu Wiijevemu adutu leta, SSBB prilimal 93. Jaz sem pa upal, da bo prva igra, ki bo pokasirala povprečje nad 99%. :lol: Igra bo še vedno za vse prste obliznit, tega ne pozabit. /me jo nestrpno pričakuje. :D

Link to comment
  • vrhovni

Kar se mene tiče, izgleda tale PES za Wii izjemen. Namesto da bi naredili cheap kopijo ostalih verzij z usrano grafiko, so naredili Wiiju in njegovemu kontrolerju posebej prirejeno verzijo, ki s popolnoma novim načinom kontroliranja odpre še nevidene finte, ki brez Wiimotea niso bile možne.

Marsikateremu hardcore PES fanu gotovo že apriori ne bo všeč zaradi drugačnih kontrol, ampak jebiga. Pomoje bo to daleč največja evolucija serije v zadnjih n letih.

Link to comment
  • Pred 3 meseci ...
A ima kdo kakšen spisek iger, ki bodo v tem letu prišle na Wii? Bi bil ekstremno zadovoljen, če bi ga delil z nami. :beer:

se absolutno strinjam....samo te spiski nikoli nebojo čisto točni zaradi delayov.... drgač pa mene zanima kaj je mario kart že v slovenskih trgovinah ker ga jaz nikjer nisem zasledil?? :razzy: res pa je da že dolgo nisem šel v mullerja in big banga :headscratch::P

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.