Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

Ne resno. Nobedn od GTjev ni mel poskodb in kr na1x jih rabi. Zakaj? Ko isces se en razlog za bashat ps3?

Rajs sploh nimam poskodb ko pa take poskodbe kot so pri forzi.

Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians.

Link to comment
Zato mi je bol brez poskodb igrat ko z nekimi takimi kot v pro street ... lol.

Primerjava s pro street je zaskrbljujoča... Kje jih najdeš? Pro street je tok dober, da bi skor že mogu bit PS3 exskluziva... Glede na kvaliteto ostalih... Sej vem... Resistance, Motorstorm, Lair... sami AAA+++ titli... posip s pepelom.

Anyway... kot sem že povedal in se bom moral ponoviti... Tebi je najbolj igrat karkoli, na čemur piše SOny... Pa četudi je to igrica s Philom Harrisonom, korenčkom in tvojo ritjo. Vazelin ni priložen, na igri pa piše, da bo Sony na suho pojebal svojega fanboya. In to ti je najboljše igrat? Vsakemu svoje :fiufiu:

Iz tega sledi, da nisi merodajen.

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment

Upajmo, da to drži!?

Polyphony Digital boss Kazanori Yamauchi has confirmed that car damage is finally on the way to Gran Turismo.

“We really, really want to put damage onto our vehicles,” he said, speaking in a video interview you can find after the link. “We’ve had a lot of discussions with the manufacturers and although at the beginning they hated the idea of deformation, now they’re slowly coming around to it. We’ve still got a few to convince, but we will. Expect deformation in the very near future: very, very soon.”

Link to comment
saj ne basham ps3 zaradi gt5. ampak, če se igra že ima za neko pravo simulacijo bi lahko poškodbe vgradili. forza 2 res nima nekega spektakularnega poškodbenega modela ampak ti vsaj spojler odpade, se pločevina zjebe itd ko priletiš v zid.

Slasher where u hiddin man? Ne mi rečt da imaš zej PS3, ker edini način, da človek basha po PS3, je samo če ga ima doma.

OMG OMG, vehicle damage is comin in GT6, jawdrop, jawdrop, wank, wank. Prosim, da vam fanbojčkom ne pride, ker bo vaša "simulacija" dobil poškodbeni model.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

haha nekateri ljudje so res smeh ko na veliko izpostavljajo to da GT5p nima poškodb - edino napako ki jo ima z vseh vidikov tehnično nadmočen špil. sploh Ameriški opisovalci (zdi se mi da IGN) so tole pomankljivost upoštevali tako pri oceni grafike, gameplaya ter presentationa :lol: . čudno da niso oceno zbili še zvoku, ker manjka zvok zvivanja pločevine ko se kam zabiješ. :lol: namesto da bi folk užival v fenomenalni igri se raje obremenjujejo s tem kako manjko poškodb vpliva na igranje. osebno raje kot da imam kake bedne vizualne poškodbe, ki ne upoštevajo fizike trka (kot pri nekaterih igrah ko se čelno zabiješ, pa ti zvije prtljažnik) in nimajo vpliva na gameplay, sem raje brez poškodbenega modela.

Link to comment
Slasher where u hiddin man? Ne mi rečt da imaš zej PS3, ker edini način, da človek basha po PS3, je samo če ga ima doma.

v soboto grem po x360. ps3 morejo znižat na 200€ in neke solidne igre ponudit, če ga hočejo meni prodat. edina igra, za katero me ima da bi kupil ps3 je littlebigplanet in gt5 (če bo imel poškodbeni model :beer: )

Link to comment

Ma dej no glede na to kak promovirajo GT5 in ga forsirajo kot uber simulacijo nima pa enga bogega poškodbenega modela. Sej men je itak vseen, ker me dirkačine ne privlačijo mi je pa bilo kul v F2 ker si res mogel pazit v multiplayerju in se izogibat ostalim voznikom in ni šlo samo za podiranje lap tajmov. Če si pa zafukal kak ovink in se totalno razbil si pač vedel da je konec, v GT5 pa kr vidim mularijo nemarno kako se bo zabijala v ovinkih ampak sej to ni presenečenje glede na to da polovica fanov GT5 sploh še izpita nima. :uke:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

marsikako igro promovirajo za to kar ni (npr. Bioshock :D ), pa se malokdo ob to obrega.

no, nočem povzročiti kakega kreganja, vsak igra kar mu paše, škoda edino ker bo prologue kot veliko PS3 iger zapomnjen zato ker nima poškodbenega modela, ne pa zaradi fenomenalnega voznega modela ki potolče vse ostale igre (sicer Forze 2 nočem komentirat ker je nisem igral, a če je vozni model podoben Forzi 1 mora igra biti boga, ker enica je bil res porazen špil).

Link to comment

shoelace: Icmajster je samo kopiral tisto novico o poskodbah in ti mu reces fanboy? In kake povezave ma izpit za avto veze z GT mi tut ni jasno.

Travar klanjam se vasim ultra anti-fanboy izjavam. :bowdown: :bowdown:

Hell is where the police are German, the chefs British, mechanics French, lovers Swiss and it's all organized by Italians.

Link to comment
shoelace: Icmajster je samo kopiral tisto novico o poskodbah in ti mu reces fanboy? In kake povezave ma izpit za avto veze z GT mi tut ni jasno.

A ne veš da je Shoelace maček analiz, z njegovimi skrivnimi logističnimi prijemi je pridobil podatke vseh 47 milijonov kupcev GTjev iz katerih je razvidno, da je 60% kupcev štirinajst letnih slinastih mulčkov, ki so mislili da kupujejo Destruction Derby.

Po drugi strani pa Forzo 2 zaradi nadrealističnega poškodbenega modela ki dosledno upošteva vse fizikalne zakone (celo silo trenja prilepnjene mušice na karoserijo) kupujejo samo profesionalni dirkači, med drugimi Michael Schumacher, Sebastien Loeb, Nigel Mansell ter Valentino Rossi.

Link to comment

Jaz sem probal Forzo 2 in mi ni bila preveč všeč. Vozni model v GT4 se mi zdi boljši, pa več vsebine je (če primerjam s prvo Forzo in predpostavim, da je Forza 2 nadgradnja originala). Ni pa slaba alternativa, daleč od tega. Forza inovira na področjih kjer GT stagnira. In mislim, da je Forza 3 že v izdelavi. A kralj konzolnih dirkaških simulacij je lahko le en in to je vedno bil GT.

Link to comment

Kot doktor statistike lahko mirne duše rečem, da je moja raziskava kar se tiče pleničakstih pamževcev zabijajoč v druge v hitrostni arkadi imenujoči GT5, dokaj korektna. Prejšnje raziskave na Eurostatu kažejo, da, večina mozoljev na GT5 komaj čaka samo zaradi vehementnega zaletavanja v druge igralce in to brez kakršnekoli kazni, saj je poškodbeni model izključen.

Kot je že omenil Alkhor na našem inštitutu uporabljamo smao state of the art opremo, gadgete in software. ENa izmed zanimivosti je program, ki generira naključne username in je tako močan, da lahko zraven vsakemu pripiše osebnost. Po šihtu sem se danes še malo zejbaval in prečekiral če kej najde za vaše username:

MaTTra: This character is most likely suffering from a violent parental abuse in his childhood. He is probably trying to personalize the Sony's console PS3 as it is being abused in the same way as Mattra by other console that goes by the name Xbox360. He aswell likes to exercise sodomy with his shitstick.

Martinez: Most likely to be beat up by another character that uses a pseudonim called shoelace. He will be then forced to clean his guts that splattered all over the floor of a retard clinic.

skater: Most likely fails at sports and has trouble understanding his mother language. However, a persona that will use this username will most likely achieve the unthinkable, such as world domination and space exploration. But on the other hand, I repeat, this person will never learn how to write properly and therefore will probably never understand the outcome of this program meaning he will never achieve things listed above. In other words, you (will) fail.

Alkhor: A person using this username strongly resembles a very common character in our society, called God. However, since I am a program and I cannot believe in religion, you sadly fall under the "Loser with a stinking beard" category. And please, on the behalf of people that programmed me, can you halt your habit of walking around in a white robe and sandals yelling "Praizze meh powaa"? If you will not consider my request, you will be raped to death one day on your way to local grocery shop by a gang of smudgy homosexuals that wear no underpants.

Dolgcajt :razzy:

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
@shoelace kva je zdaj spet tvoj problem da spet utrujas

kokr sm ti reku "don t sing it bring it bitch"

Pizda ej si ti zamorjen. Vsako pizdarijo vzameš resno in mi jamraš pa se sam seb smiliš. Če bi bil ti normaln bi napisau nazaj kako zajebancijo karkol tko kot Alkhor, ne pa da mi pošiljaš ZSje in mi kao groziš al nevem kaj, zjasn se. Če ti nimaš smisla za humor to ni moj problem.

dj razjasn mi kva bi ti rad ker res skos tezis

upam da se srecamo v bliznji prihodnosti

Kva to si vzel z Best of online threats?

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.