Skoči na vsebino

Ekskluzivno:Prva slika prototipa Playstation 4?


Priporočene objave

niti ne, saj je men kaz hairi obljubil PS3 slim še preden bo sploh izšel, vse dečve ki so kdajkoli bile sonyeve hostese in seveda free rock band 2.

da gow3 ne omenjam.

Fuj, potem boš dobil cel kupih nekih starih mamic-babic, ki so morda (nekoč) res bile lepe hostese, ampak tam v petdesetih letih.

Link to comment

Mnja MGS4 je res edini odličen špil na PS3 in kot kaže bo tako osalo vsaj še leto. Vendar če smo realni, se 4ico več gleda kot igra kot sem sam že napovedoval že več kot leto nazaj in sej vse lepo in prav, enkrat obrneš vendar je pa to tudi vse, da bi pa plačeval 400e za 10-30ur igranja pa res sorči, sploh če pogledaš kako brezvezen je multiplayer.

Največja saga zame, ena naj zgodb v špilih ampak igra sama pa v kurcu, raje bi videl da bi naredil anime ali pa snemal serijo al pa kej, bi veselje vsaj trajalo dlje, poleg tega pa je več kot očitno da znajo dober bluzit.

Tako da ko se folk hvali s PS3 kako imajo MGS4 mi gre prav na smeh. Tak špil preigraš enkrat, mogoče vse 4 dele spet potem čez par let, kot dober film, da si ne pokvariš izkušnje se šparaš in ga raje pogledaš enkrat letno, tako da če pride/ne pride na X360 je meni prav vseeno ker sem že videl zaključek, za tisti prvi 2 stopnji igralnega dela ki ju obrneš v 2 urcah pa se mi res ne zdi vredn še enkra igrat. Če že ako hočeš videt zadevo pač dilaš za kak switch PS3 za X360 za teden ali dva pa je da ne mečeš v koš 400e oz jih šenkaš soniju za en filmček. Pač trditev da je bluray pomemben za filme tukaj pač drži.

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment

Ah dej no shoelace, ne se vedno samo pizdit. Igra ima kar zajetno količino skrivnosti, ki jih ob prvem igranju nedvomno ne odkriješ vseh, potem je še tu Big Boss emblem,… kar nanese za VSAJ dva-trikratno preigranje igre, in uživanje ob njej. Čudi me, da tega kot fan serije ne ceniš.

Seveda bi lahko igra bila bolšja in predvsem daljša, a tako se pizdit se mi zdi neumestno, saj igra je kljub vsemu mojstrovina.

Link to comment
  • 3 tednov kasneje...
MGS4, je že staro, zdaj je na X360 izšel Too Human, kako se vam zdi? Kakor ste pisali mesece nazaj naj bi to bila revolucionarna igra, še ena ki pomete z vsem naborom PS3 iger?

:ihih:

:beer:

Ja se strinjam! Spil smo prevec hypal :doh:

Kaj ces... Tko je ce najprej razvijas za sony.

Kak je pa kej PSN Home teabag edition?

XBL: qDING DONGp

PSN: DoodlyDingDong

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.